Liberec – Letňany 2:6 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
2:6 (0:2, 1:3, 1:1)
HC Letci Letňany
Pátek 25.11.2011, 17:00Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    59:55
    Letňany právě vstřelily branku!

    A ještě není všem brankám konec. Ke kotouči se na spodku pravého kruhu dostal hostující kapitán DAVID KAPLAN a k asistenci u druhé branky Letňan přidal také branku, kterou orazítkoval výhru Letňan. Asistence: Daniel Arnošt.
     
    59:26
    Liberec právě vstřelil branku!

    V samém závěru se domácím ještě daří skórovat. Dominik Návrat zachytil na modré čáře vyhození letňanského beka a vyslal tvrdou střelu na Švihálka. Ten pouze vyrazil a MATÚŠ BELOVIČ bez problémů zametl kotouč do branky. Asistence: Dominik Návrat.
     
    55:49
    S blížícím se závěrem dostávají hosté příležitost početní výhody. Na trestnou lavici putuje Jan Slavík.
     
    47:49
    Pohlednou individuální akci předvedl domácí Zacha, jenž se po pravém mantinelu prosmýkl až před Švihálka. Ten ale jeho střelu vyrazil betonem.
     
    47:12
    Utkání se teď velmi přiostřilo a ani hosté nechtějí v oblasti tvrdé hry zaostávat. Brejcha to však přehnal a putuje na trestnou lavici za faul kolenem.
     
    37:45
    Liberečtí se dostali do přečíslení tří na jednoho. Tuto situaci také zakončil střelou Klíma, jeho pokus ale skončil na boční síťce.
     
    33:04
    Liberec právě vstřelil branku!

    Ovšem pár vteřin po vypršení přesilové hry domácí udeřili. DOMINIK HRNÍČKO využil spolupráce s Langhammerem a s odrazem o tyč dostal kotouč za Švihálkova záda. Asistence: Marek Langhammer.
     
    30:55
    Šanci početní výhody teď dostávají domácí, jelikož na trestnou lavici putuje za podražení Štěpán Švábík.
     
    29:04
    Tato situace také vyhnala z branky Josefa Sobotku, jenž přenechává místo v modrém půlkruhu pro Jakuba Krejčího.
     
    29:04
    Letňany právě vstřelily branku!

    Vzápětí přichází další zásah hostí. Svou druhou branku zaznamenává PETR LITERA, jenž na pravém kruhu natáhl ke střele a ta zapadla za Sobotku. Bez asistence.
     
    27:08
    Letňany právě vstřelily branku!

    Letňany odskakují už na čtyři branky. Již podruhé totiž přesně zamířil útočník TOMÁŠ BREJCHA. Tentokrát mu situaci značně ulehčil Václav Karabáček, jenž mu kotouč naservíroval před prázdnou branku. Asistence: Václav Karabáček.
     
    23:14
    Letňany právě vstřelily branku!

    Navrátilec z trestné lavice Brejcha se dostal do přečíslení společně s DAVIDEM CHVÁTALEM, kterému adresoval přihrávku, a ten už neměl větších potíží se zacílením do odkryté klece. Asistence: Tomáš Brejcha.
     
    20:54
    Do slibné šance se háčkoval domácí Zacha, při svém průniku byl však zahákován Brejchou, který také putuje na trestnou lavici.
     
    16:56
    Letňany právě vstřelily branku!

    A hosté zvyšují svůj náskok. David Kaplan se dostal společně se spoluhráči do přečíslení tří proti dvěma a přepustil kotouč PETRU LITEROVI. Ten z levého kruhu vyřešil situaci nejlépe jak mohl a střelou švihem rozvlnil síťku za Sobotkou. Asistence: David Kaplan.
     
    15:35
    A hosté jsou při chuti. Filip Ječný vyslal krásným pasem Václava Karabáčka, jenž jel sám na gólmana. Sobotka jeho záměr ale přečetl a však sklapl betony.
     
    12:48
    Letňany právě vstřelily branku!

    A Letňany nabídnutou šancí nepohrdly a výhodu dvou mužů zužitkovaly. Postaral se o to TOMÁŠ BREJCHA, jenž z brankoviště dorazil tvrdou ránu Štěpána Švábíka. Asistence: Švábík.
     
    12:02
    A Liberec bude mít na ledové ploše pouze tři bruslaře. Za sekání putuje na lavici hanby Dominik Návrat.
     
    11:00
    Druhou příležitost v početní výhodě dostávají hosté. Za krosček odchází Kupčík.
     
    10:02
    Ve velké šanci se nyní ocitl unikající Žďárský. Svůj únik zakončoval střelou nad Švihálkovo rameno, ten však stačil právě ramenem zasáhnout.
     
    6:18
    Přesilové hry se dočkají také domácí. Štěpán Švábík poslal kotouč mimo mantinely a putuje na trestnou lavici.
     
    1:36
    Budeme svědky první přesilové hry. Za podražení odchází na trestnou lavici domácí Josef Suska.
     
    0:50
    Ve velké šanci se nyní ocitl hostující Kaplan, který se zjevil zcela nekrytý před Sobotkou. Svou střelu ale nasměřoval pouze do strážce liberecké klece.

    Martin Zíta

    Branky a nahrávky: 34. Hrníčko (Langhammer), 60. Belovič (Návrat) - 13. Brejcha (Švábík), 17. Litera (Kaplan), 24. Chvátal (Brejcha), 28. Brejcha (Karabáček), 30. Litera, 60. Kaplan (Arnošt)


    Bílí Tygři Liberec: Sobotka (30. Krejčí) - Návrat, Erlebach, Mrázek, Kalfiřt, Hrníčko, Belovič, Slavík, Klíma, Beránek, Zedek, Havlas, Škoda, Kupčík, Langhammer, Žďárský, Račický, Pyrochta, Suska, Ordoš, Zacha.
    HC Letci Letňany: Švihálek (Horák) - Brejcha, Šír, Hes, Uhlíř, Nebeský, Janda, Štosek, Švábík, Ječný, Rulf, Kaplan, Chvátal, Karabáček, Jenček, Arnošt, Homolka, Vacek, Litera.

    Rozhodčí: Třasák - Ledinský, Hanzlík.
    bahis siteleri