Santander – Villarreal 1:0 (kon.) | Gijón – Real Madrid 0:3 (kon.) | Barcelona – Levante 5:0 (kon.)
Valencia – Espanyol 2:1 (kon.)
konec
Sporting Gijón
0:3 (0:1)
Real Madrid
Sobota 03.12.2011, 18:00 • El Molinón, Gijón. • Španělská LaLiga
Předzápasové kurzy
     
    92
    Real právě vstřelil branku!
    A tak ještě jeden hřebíček do rakvičky domácím! MARCELO se dostal krásnou kličku do vápna a nádherně umístěnou střelou přímo do "vinglu" (kousek pod spojnici břevna s tyčí) posílá luxusním angličanem Real do tříbrankového vedení. Nádherná individuální akce Marcela.
     
    64
    Real právě vstřelil branku!
    Toho se už ale asi nedočkáme tady. Ángel di María znovu vymyslel něco, co platilo na defenzívu domácích, rychlou a nečekanou přihrávkou poslal za obranu Gijónu rozběhnutého CRISTIANA RONALDA, který sice v době přihrávky byl na hraně ofsajdu, ale situace byla puštěna a portugalský bomber obelstil Juana Pabla, nasadil mu kličku a pak poslal pohodlně míč do sítě.
     
    35
    Real právě vstřelil branku!
    Tak tohle si domácí tým za rámeček rozhodně nedá! ÁNGEL DI MARÍA si chtěl na levém křídle ve velkém úhlu přehodit Damiána Suáreze, jenže míč mu prakticky namazal na nohu a ještě u toho podklouzl. Domácí zadák však vyrobil neskutečný kiks, laxně nechal Maríu znovu získat balón, argentinský záložník proběhl kolem uruguayského obránce a prakticky z nulového úhlu, když si všiml nepochopitelného vyběhnutí Juana Pabla, poslal míč za zadní tyč!

    Jaroslav Svoboda

    Branky: 35. di María, 64. Ronaldo, 92. Marcelo

    Karty:   23. Egueren (GIJ), 24. Barral (GIJ), 26. Trejo (GIJ), 27. Bilič (GIJ), 45. Nacho Cases (GIJ) - 22. Callejón (REA), 49. Coentrão (REA), 56. Di María (REA)   80. Eguren (GIJ)


    Sporting Gijón: Juan Pablo - Canella, Gregory, Botia, Sruaréz - Cases, Eguren - De las Cuevas, Castro, Trejo - Barral.
    Real Madrid: Casilas - Marcelo, Ramos, Pepe, Diarra - Coentrao, Khedira - Cristiano Ronaldo, Özil, Di Mária - Higuain.

    Rozhodčí: Itturalde Gonzáles
    bahis siteleri