Santander – Villarreal 1:0 (kon.) | Gijón – Real Madrid 0:3 (kon.) | Barcelona – Levante 5:0 (kon.)
Valencia – Espanyol 2:1 (kon.)
konec
Sporting Gijón
0:3 (0:1)
Real Madrid
Sobota 03.12.2011, 18:00 • El Molinón, Gijón. • Španělská LaLiga
Předzápasové kurzy
     
    92
    Real právě vstřelil branku!
    A tak ještě jeden hřebíček do rakvičky domácím! MARCELO se dostal krásnou kličku do vápna a nádherně umístěnou střelou přímo do "vinglu" (kousek pod spojnici břevna s tyčí) posílá luxusním angličanem Real do tříbrankového vedení. Nádherná individuální akce Marcela.
     
    90
    Olééé, Benzema dostal nádhernou přihrávku za obranu od Ronalda, počechral balon přes vybíhajícího Juana Pabla, ale meruna zamířila těsně vedle branky.
     
    83
    Očekávalo se, jak se Real popere s absencí distancovaného Xabi Alonsa, zvládli to dobře. Vedou 2:0 a budou zahrávat ještě rohový kop, k tomu divoká diskuse mezi Damiánem Suárezem a Cristianem Ronaldem.
     
    81
    A hned vzápětí Real střídá. Ze hřiště odchází dnes poněkud neviditelný Mesut Özil, nahrazuje jej na trávníku Kaká.
     
    80
    A pozor, máme tu vyloučení! Sebastián Eguren dostává druhou žlutou kartu v utkání a musí do sprch!
     
    79
    A ještě jedno střídání i na straně domácích, Barrala nahradil na hřišti Mate Bilič, který si sebou přináší i žlutou kartu.
     
    77
    Střídání na straně Realu Madrid, autora branky Ángela di Maríu nahradil na trávníku Raul Albiol.
     
    76
    Higuain jde ze hřiště a nahradí jej Karim Benzema. První střídání na straně Realu Madrid.
     
    74
    Druhé střídání domácího týmu v zápase, hřiště opustil Óscar Trejo, nahradil jej na trávníku útočník Nacho Novo.
     
    71
    Gonzalo Higuain v obrovské šanci po Ronaldově přiťuknutí a nádherný zákrok Juana Pabla, který vytěsnil dlaní přízemní střelu mířící k tyči!
     
    68
    Střídání domácích: odešel André Castro, nahradil jej na trávníku Gastón Sangoy.
     
    68
    Střídání na straně domácích, ale hned poté další velká šance Gijonu, De las Cuevas znovu za obranou, tentokrát s míčem, ale obrana hostů jej nakonec zdvojila a De las Cuevas se ke střele nedostal. Následný roh k ničemu nevedl.
     
    67
    Šanci pak měli i domácí! De las Cuevas byl na levé straně zcela volný, ale Barral promarnil trestuhodně okamžik na přihrávku, zkoušel kličku navíc a od svého spoluhráče pak asi neslyšel nic příjemného.
     
    64
    Real právě vstřelil branku!
    Toho se už ale asi nedočkáme tady. Ángel di María znovu vymyslel něco, co platilo na defenzívu domácích, rychlou a nečekanou přihrávkou poslal za obranu Gijónu rozběhnutého CRISTIANA RONALDA, který sice v době přihrávky byl na hraně ofsajdu, ale situace byla puštěna a portugalský bomber obelstil Juana Pabla, nasadil mu kličku a pak poslal pohodlně míč do sítě.
     
    63
    Nejvíc na Sporting platí Ángel di María. Znovu neměl komu, tak se jal individuálně proniknout do zakončení a jeho střela nakonec měla jinou faleš, než by si Madridští přáli.
     
    60
    A jestliže hosté nemají odvahu se prostě cpát do zakončení i individuálně, aspoň nyní, Gijón to zkouší, ale Castrovu přihrávku Barral doslova zaspal! Kdyby tam teď jen v šestnáctce jako solný sloup nesledoval počínání svých spoluhráčů a byl v pohybu, mohl stát sám před Casilasem a hosté by na tom byli hooodně špatně. Jenže spící panna Barral míč naháněl až někam k rohovému praporku a ze stoprocentní šance sešlo.
     
    56
    Teď se ale bude muset bránit, pronikající Canella musel být poslán k zemi dvojicí Fábio Coentrão - Ángel Di María. Naštěstí pro hosty dostává žlutou kartu druhý jmenovaný, Fábio Coentrão již totiž jednu má a to by musel do sprch.
     
    53
    A tento míč byl sakra nepříjemný, přízemní rána elipsoidních parametrů se stáčela na zadní tyč, naštěstí pro Juana Pabla v domácí brance žádná z té změti nohou loptu netrefila a domácí gólman tak míč vyrazil se štěstím za šestnáctku.
     
    49
    Žlutá karta pro Real, druhá v zápase, první pro hráče na hřišti. Po Callejónovi, který je stále na střídačce Bílého baletu, dostal kartu Fábio Coentrão.
     
    45
    První poločas skončil trochu symbolicky, žlutou kartou. Tu viděl Nacho Cases z domácího týmu.
     
    46
    A domácí, ve chvíli, kdy je jasno o jedné minutě nastavení, v obrovské šanci, která z přímého kopu vyplynula. Barral hlavičkoval z bezprostřední blízkosti jen do rukavice Casilase.
     
    37
    A další střelecký pokus domácích, znovu sice z poměrně velké vzdálenosti, ale Trejoova (GIJ) bomba popálila rukavice Casilase, který pustil míč k zemi jako horký brambor.
     
    36
    De Las Cuevas (GIJ) protáhl Casilase, ten musel na zem, ale poradil si s ránou záložníka domácích.
     
    35
    Real právě vstřelil branku!
    Tak tohle si domácí tým za rámeček rozhodně nedá! ÁNGEL DI MARÍA si chtěl na levém křídle ve velkém úhlu přehodit Damiána Suáreze, jenže míč mu prakticky namazal na nohu a ještě u toho podklouzl. Domácí zadák však vyrobil neskutečný kiks, laxně nechal Maríu znovu získat balón, argentinský záložník proběhl kolem uruguayského obránce a prakticky z nulového úhlu, když si všiml nepochopitelného vyběhnutí Juana Pabla, poslal míč za zadní tyč!
     
    33
    Marcelo (REA) poslal opravdu velmi nepřesnou přihrávku za obranu Gijónu, ten ale následně ztrácí míč a může z toho těžit Higuain. Ten se dostal před Juana Pabla a dokonce jej prostřelil, jenže zatímco míč se třepe v síti, tak nad hlavou postranního se třepe praporek a veškeré úsilí hostů je zbytečné.
     
    27
    ...další muž ze střídačky, tentokrát z té domácí, chorvatský útočník Mate Bilič. To jsou věci.
     
    26
    Tak začínám přemýšlet, jestli rozhodčí Gonzáles nepozřel onen Strakův tataráček. Žluté karty lítají vzduchem jako MIGy na vojenské přehlídce. Teď jednu viděl za zákrok na půlce Óscar Trejo (GIJ), hned jej následoval...
     
    24
    ...a další žlutou dostává i Barral (GIJ). Tak se nám tu sudí po úvodních minutách spíše konzervativního soudcování rozehrál v solidním karbanu.
     
    23
    A žlutí se i na druhé straně, Eguren (GIJ) poslal šlapákem na trávník Ronalda a je z toho žluté ohodnocení...
     
    22
    Do statistik zápasu se po nevydařeném přímáku Gijónu zapisuje hostující záložník José Callejón, který sice na trávníku není, ale po jeho slovní rozepři s jedním z domácích fanoušků jej hlavní rozhodčí napomíná žlutým varováním.
     
    19
    Marcelo (REA) se uvolnil na levé straně a jeho míč kupodivu podél celé čáry vymezující šestnáctku přešel až k di Maríovi, jeho střelecký pokus krásně vytáhl domácí brankář Juan Pablo! První takový vzrušivější moment dnešního zápasu.

    Jaroslav Svoboda

    Branky: 35. di María, 64. Ronaldo, 92. Marcelo

    Karty:   23. Egueren (GIJ), 24. Barral (GIJ), 26. Trejo (GIJ), 27. Bilič (GIJ), 45. Nacho Cases (GIJ) - 22. Callejón (REA), 49. Coentrão (REA), 56. Di María (REA)   80. Eguren (GIJ)


    Sporting Gijón: Juan Pablo - Canella, Gregory, Botia, Sruaréz - Cases, Eguren - De las Cuevas, Castro, Trejo - Barral.
    Real Madrid: Casilas - Marcelo, Ramos, Pepe, Diarra - Coentrao, Khedira - Cristiano Ronaldo, Özil, Di Mária - Higuain.

    Rozhodčí: Itturalde Gonzáles
    bahis siteleri