Linköping – HV71 0:3 (kon.) | MODO – Färjestad 3:5 (kon.)
konec
Linköpings HC
0:3 (0:1, 0:1, 0:1)
HV71
Sobota 03.12.2011, 16:00Švédská Elitserien
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    54:55
    Teď hosté perfektně bránili modrou čáru. Když se ovšem Hlinkovi podařilo přes ní probojovat, Rahimi ho přidržel a rozhodčí ho posílá na 2 minuty na trestnou lavici.
     
    46:08
    Která ovšem rychle končí. Vyloučen Grillfors na 2 minuty za držení, tohle je obrovská šance pro Linkpöning, který teď svého soupeře drtí.
     
    35:32
    Hlaváč pálil z mezikruží a puk zůstal někde pod Anderssonem. Jämtin se ho pokusil vybojovat, ale přehnal to a následně se dokonce pustil do šarvátky s jedním z hostujících obránců. Vidí za to od rozhodčího 2 minuty za hrubost. Škoda, protože tahle přesilovka se domácím vážně dařila.
     
    34:22
    Chybné střídání hostí a půjdou tak do oslabení za příliš mnoho hráčů na ledě.
     
    30:05
    Hosté uzavřeli domácí ve svém útočném pásmu a vynutili si faul. V ponechané výhodě pálil z mezikruží Ledin, puk zkrotil Norrena na hrudi. Vyloučen Hlaváč na 2 minuty za držení.
     
    15:24
    Za nechtěnou vysokou hůl vyloučen na 2 minuty domácí Persson.
     
    13:43
    Po této akci se před brankou strhla mela. Sundh vyzval na menší potyčku Figrena a oba jsou oceneni trestem 2+2 minuty. Pokračuje přesilovka 5na4 domácích.
     
    12:13
    V útočném pásmu to přehnal Voutilainen. Rozhodčí ho posílá na 2 minuty na trestnou lavici za hrubost.
     
    10:07
    A zbytečný faul v útočném pásmu v podání Håkansona. Ten si odpočine na 2 minuty za hrubost.

    Jakub Šperk

    Branky a nahrávky: 11. Joensuu (Krog, Voutilainen), 32. Joensuu (Krog, Voutilainen), 59. Rahimi


    Linköpings HC: Norrena (Engstrand) - Bäckman, Johansson, Persson, Hävelid, Dahlback, Åkerman, Lorentzon, Olsson - Jämtin, Hlinka, Hlaváč - Håkanson, Söderberg, Arlbrandt - Petterström, Holmqvist, Figren - Laumann Ylven, Lindhagen, Molinder.
    HV71: Andersson (Larsson) - Luoma, Almquist, Fantenberg, Karlsson, Grillfors, Rahimi - Carlsson, Davidsson, Piroš - Joensuu, Krog, Voutilainen - Ledin, Falk, Sundh - Kristiansen, Ask, Lindström.
    bahis siteleri