Vsetín – Jihlava 6:0 (kon.) | Hr. Králové – Havlíčkův Brod 5:1 (kon.) | Třinec – Olomouc 6:2 (kon.)
Zlín – Vítkovice 2:3 (kon.) | Kometa Brno – Havířov 6:3 (kon.) | HC Litvínov – Chomutov 5:2 (kon.)
Pardubice – Motor ČB 5:3 (kon.) | HC Kladno – Slavia 2:3 (po s.n.) | Plzeň – PZ Kladno 16:1 (kon.)
K. Vary – Sparta 1:2 (po s.n.) | Letňany – Mladá Boleslav 5:4 (po s.n.) | Liberec – Písek 5:1 (kon.)
konec
Královští lvi Hradec Králové
5:1 (2:1, 1:0, 2:0)
HC Rebel Havlíčkův Brod
Sobota 03.12.2011, 12:00Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    54:58
    Hradec právě vstřelil branku!
    Obrovský kiks jednoho z beků hostí definitivně rozhoduje o vítězi dnešního utkání. Za bránou se k puku dostal TADEÁŠ OUZKÝ a nadvakrát bekhendem překonal ležícího Nováka - 5:1. Asistence: Vlastimil Dostálek.
     
    50:20
    Hradec právě vstřelil branku!
    O chvíli později ale Novák nestačí a Hradečtí se přibližují na dosah vítězství. V mezikruží chvíli zůstal nehlídaný LUKÁŠ NEDVÍDEK a i když si na jeho pokus brankář lapačkou sáhl, přece skončil v síti - 4:1. Asistence: Tomáš Půlpán.
     
    35:14
    Hradec právě vstřelil branku!
    Rebelové se po konci oslabení oklepali a provětrali hradeckou obranu, ale z rychlého protiútoku přece jen inkasují! MICHAL BRIDA vyslal z levého kruhu nepříliš nebezpečnou, ale zato milimetrově přesnou střelu do protilehlého růžku. Čeněk Novák navíc nevěděl, jestli má zasáhnout lapačkou nebo vyrážečkou, takže se puk zastavil až v síti - 3:1. Asistence: Lukáš Nedvídek.
     
    11:22
    Hradec právě vstřelil branku!
    No a Hradečtí vzápětí otáčejí vývoj! Od modré zkusil vystřelit ROMAN KONEČNÝ a byla to dobrá volba, neboť hradecký bek nachytal hostujícího gólmana na švestkách. Jeřábkovi vyklouznul puk z lapačky a dokutálel se do sítě - 2:1. Asistence: Drahoš Jebavý, Lukáš Nedvídek.
     
    10:20
    Hradec právě vstřelil branku!
    Ale domácí bleskurychle odpovídají! Jako expres se kolem jednoho z obránců prohnal VLASTIMIL DOSTÁLEK a když byl před Jeřábkem sám, nedal mu střelou pod horní tyč sebemenší šanci - 1:1. Asistence: Martin Matějček.
     
    10:04
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Aktivnější tým si bere jako první v zápase vedení. Za bránou působil DOMINIK KUNDRÁT a když se vytočil do předbrankového prostoru, zamířil přesně ke vzdálenější tyčce - 0:1. Bez asistence.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 11. Dostálek (Matějček), 12. Konečný (Jebavý, Nedvídek), 36. Brida (Nedvídek), 51. Nedvídek (Půlpán), 55. Ouzký (Dostálek) - 11. Kundrát


    Královští lvi Hradec Králové: Šivel (Hejda) - Skála, Suk, Matějček, Konečný, Vácha, Rejl, Štědrý, Souček - Ouzký, Půlpán, Jebavý, Suchan, Dostálek, Srpek, Šeps, Brida, Bartoň "C", Nedvídek, Klemenc. Trenér: Pavel Táborský.
    HC Rebel Havlíčkův Brod: Jeřábek (Č. Novák) - Žuček, Dvořák "C", Křípal, Meloun, Dundáček, Vala - Vosyka, Hlídek, Chlubna, Brebera, Ludvík, Krajhanzl, Kundrát, Beránek, Němec. Trenér: Tomáš Mariška.

    Rozhodčí: Veinfurter - Machač, V. Novák.
    bahis siteleri