Vítkovice – Mladá Boleslav 4:1 (kon.) | Plzeň – Litvínov 4:1 (kon.) | K. Vary – Zlín 4:1 (kon.)
Pardubice – Kladno 5:2 (kon.) | Kometa Brno – Motor ČB 4:0 (kon.) | Liberec – Slavia 4:1 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
4:0 (0:0, 2:0, 2:0)
Banes Motor České Budějovice
Pátek 06.01.2012, 18:10 • KAJOT ARENA • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    50:41
    Kometa právě vstřelila branku!

    Když se to umí, pak je to brnkačka. Ukázkový kolotoč, neuvěřitelné rozebrání hostující obrany do posledního šroubku. Nyní jsme byli svědky čtvrtého gólu, který bude aspirovat na gól měsíce. Celý útok si pohrál s obranou soupeře a na samotném konci zasunul kotouč do prázdné brány HYNEK ZOHORNA. Publikum je v tranzu. Asistence: Jakub Koreis a Jozef Kováčik.
     
    45:19
    Kometa právě vstřelila branku!

    Brňané si třetí branku zasloužili. Neustále měli tlak a vytvářeli si velké šance. Jedna z mnoha je využita TOMÁŠEM DIVÍŠKEM, jenž si najel z druhé vlny před bránu, kde byl nikým neatakován a pohodlně se mu povedlo překonat Kováře mezi jeho betony. Asistence: Jakub Svoboda.
     
    28:49
    Kometa právě vstřelila branku!

    Nejen, že hra nabírá tempo, ale začínají padat i góly, zatím všechny do sítě Jakuba Kováře. Po vyhraném buly od modré napřáhl JOZEF KOVÁČIK a jeho dělovka propadla do sítě bezmocného budějovického brankáře. Ten asi neměl dobrý výhled a neměl tak šanci zareagovat. Asistence: Tomáš Svoboda a Tomáš Divíšek.
     
    22:05
    Kometa právě vstřelila branku!

    Neuvěřitelný závar a tlak si vytvořila Kometa před Kovářem. MIROSLAV HOLEC nejprve objel celou bránu a pokusil se překonat hostujícího brankáře, to se mu ale nepovedlo. Kovář ve svém stanovišti čaroval betony. Poté se ale k Holcovi puk vrátil a z mezikruží napřáhl přesně pod víko. Bez asistence.
    Marken.cz

    Roman Zajíček

    Branky a nahrávky: 23. Holec, 29. Kováčik (Svoboda T., Divíšek), 46. Divíšek (Svoboda Jakub), 51. Zohorna (Koreis, Kováčik)


    HC Kometa Brno: Trvaj - Kováčik, Žižka, Švrček, Vašíček, Bičánek, Malec - T. Svoboda, Divíšek, Jakub Svoboda - Jaroslav Svoboda, L. Čermák, Dlouhý - Balej, Petrovický, Holec - H. Zohorna, Koreis, Erat.
    Banes Motor České Budějovice: Jakub Kovář - Ptáček, Kranjc, J. Novák, Mikuš, Vydarený, Němeček, - L. Květoň, Kašpařík, Šimánek - Gulaš, Langhammer, Burian - Kuchejda, Mertl, R. Pšurný - Sailer, J. Marek, Červený, od 41. min. navíc Podlešák.

    Rozhodčí: Mikula, Trombík - Bejček, Charvát

    Diváci: 6869
    bahis siteleri