Poprad – Martin 6:3 (kon.) | Košice – Trenčín 3:1 (kon.) | Žilina – Nitra 3:1 (kon.)
HC Slovan – Zvolen 5:2 (kon.) | Banská Bystrica – Skalica 4:1 (kon.)
konec
HC SLOVAN Bratislava
5:2 (2:0, 1:0, 2:2)
HKM Zvolen
sk Pátek 06.01.2012, 17:00 • Slovnaft Aréna Bratislava • Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    56:20
    Slovan dal gól! Domáci dostali hostí pod tlak, v útočnej tretine kombinovali ako sa im zachcelo a LIBOR HUDÁČEK zasunul spoza bránky za Škrečkov chrbát. Asistencie: Michal Macho a Dávid Buc.
     
    54:43
    Slovan dal gól! Do brejku sa dostal MAREK BARTÁNUS a blafákom vymietol pravý horný roh Škrečkovej bránky. Asistencie Martin Bakoš a Ján Lipiansky.
     
    53:46
    Zvolen dal gól! Gól z kategórie šťastných po nahadzovaní puku spoza bránky a zrazením od nohy obrancu domáceho tímu do Konrádovej bránky pripísaný TOMÁŠOVI ŠKVARIDLOVI. Asistencia Martin Trochta. Zvolen sa dvomi zlepenými gólmi vracia do hry.
     
    53:09
    Zvolen dal gól! Po vyhranom buly puk od modrej čiary po ľade poslal za Konrádov chrbát, ktorý mal zakrytý výhľad, KAMIL BRABENEC. Asistencie Vladislav Baláž a Peter Hraško.
     
    24:26
    Slovan dal gól! Po kolotoči domácich puk z akcie na jeden dotyk dostal za Škrečkov chrbát sám pred brankárom stojaci TOMÁŠ BULÍK. Asistencie Marek Bartánus a Roman Kukumberg.
     
    04:43
    Slovan dal gól! Na výlet sa vybral tentokrát Lipiansky, potiahol do útočného pásma, opäť prešiel s pukom poza bránku a nabil MARTINOVI BAKOŠOVI, ktorý napodobnil Preisingera. Asistencie: Ján Lipiansky a Maris Jass.
     
    03:58
    Slovan dal gól! Obrana hostí nestačila na dobre korčuľujúcich domácich a Sloboda sa prešiel s pukom poza bránku, nahral voľnému MIROSLAVOVU PREISINGEROVI, ktorý vedel, čo s pukom treba urobiť, a do odkrytej bránky zasunul. Asistencie: Martin Sloboda a Michal Dobroň.

    Vladimír Korduliak

    Branky a nahrávky: 4. Preisinger (Sloboda, Dobroň), 5. Bakoš (Lipiansky, Jass), 25. Bulík (Bartánus, Kukumberg), 55. Bartánus (Bakoš, Lipiansky), 57. Hudáček (Macho, Buc) - 54. Brabenec (Baláž, Hraško), 54. Škvaridlo (Trochta)


    HC SLOVAN Bratislava: Konrád - Švarný, Dobroň, Jerofejevs, Jass, Ďatelinka, Štajnoch, Kozák - Bakoš, Lipiansky, Bartánus - Bulík, Kukumberg, Skokan - Hudáček, Macho, Buc - Kudrna, Preisinger, Sloboda
    HKM Zvolen: Škrečko - Vantroba, Hraško, Ďaloga, Mucha, Korhonen, Šiška, Ťavoda, Pokovič - Síkela, Brabenec, Baláž - Slovák, Trochta, Škvaridlo - Otčenáš, Jurík, Leskovjanský - Zuzin, Huňady, Méry

    Rozhodčí: Müllner Róbert, Lokšík Peter, Bundil Tomáš, Stano Peter

    Diváci: 6.122
    bahis siteleri