Plzeň – Třinec 3:2 (kon.) | Zlín – Motor ČB 4:3 (po s.n.)
konec
HC Škoda Plzeň
3:2 (1:1, 0:0, 2:1)
HC Oceláři Třinec
Pátek 06.01.2012, 15:00DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    53:42
    Třinec právě vstřelil branku!

    Přestože této akci předcházela sklepnutí kotouče spoluhráči rukou, hra pokračovala a Třinec z ní koriguje díky trefě FILIPA BAJTKA. Asistence Adrian Bumbál, René Kajaba.
     
    44:16
    Plzeň právě vstřelila branku!

    Tak tomu se říká střela, panečku! MARCEL KARPÍŠEK napálil puk od modré pod víko a je to 3:1! První kanadský bod ve svém prvním soutěžním utkání za juniory si připisuje Tulačka.
    Asistence Vojtěch Tulačka, Jan Baxa.
     
    42:57
    Plzeň právě vstřelila branku!

    Odvážnému štěstí přeje a indiáni jdou do vedení. Kapitán Ruprecht od modré vyslal nabídku na teč na Petrušku, ten svou hokejkou změnil směr letu puku. Na to ještě Chvostek zvládl s obtížemi zareagovat, ale na dorážku TOMÁŠE PACANDY už však byl krátký. Plzeňský útočník si tak připisuje druhý gól v tomto střetnutí. Asistence Patrik Petruška, Jakub Ruprecht.
     
    04:02
    Třinec právě vstřelil branku!

    Vedení Plzeňským nevydrželo dlouho, po pokračujícím obléhání Polívkovy branky se za jeho záda trefuje RADIM MATUŠ. Asistence Damian Kapica.
     
    00:13
    Plzeň právě vstřelila branku!

    Nahození z levého rohu prošlo třineckému gólmanovi nepochopitelně do branky a TOMÁŠ PACANDA může slavit. Asistence Daniel Pejchar.

    Lucie Mužíková

    Branky a nahrávky: 1. Pacanda (Pejchar), 43. Pacanda (Petruška, Ruprecht), 45. Karpíšek (Tulačka, Baxa) - 5. Matuš (Kapica), 54. Bajtek (Bumbál, Kajaba)


    HC Škoda Plzeň: Polívka - Houfek, Ruprecht, Slavík, Němec, Bastl, Pejchar, Karpíšek, Váchal, Kubalík, Baxa, Petruška, Noga, Pacanda, Pour, Tulačka, Varačka, Blumentrit, Pašek, Šimandl.
    HC Oceláři Třinec: Chvostek - Ižacký, Franek, Bajtek, Pargáč, Kasperlík, Juhász, Bumbál, Macháček, Hegyi, Hurtík, Repe, Běhal, Kapica, Teper, Kajaba, Burzala, Matuš, Číhal, Chomič.

    Rozhodčí: Svoboda - Brejcha, Suchánek
    bahis siteleri