Vítkovice – Slavia 0:6 (kon.) | Zlín – Motor ČB 2:3 (kon.) | K. Vary – Třinec 1:4 (kon.)
Kometa Brno – Mladá Boleslav 2:1 (po s.n.) | Pardubice – Plzeň 3:4 (po s.n.) | Litvínov – Sparta 1:6 (kon.)
Liberec – Kladno 8:2 (kon.)
po s.n.
HC Kometa Brno
2:1 (0:1, 1:0, 0:0 - 0:0)
BK Mladá Boleslav
Pátek 13.01.2012, 18:00 • Kajot Arena - Brno • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    65:00
    Kometa právě vstřelila branku!

    Brno proměnilo dva nájezdy, Boleslav ani jeden. Rozhodující branku si připisuje TOMÁŠ DIVÍŠEK a bod navíc tak získávají domácí.
     
    Vojta Němec předvedl nádherný blafák a zakončoval do prázdné brány. Je rozhodnuto.
     
    Za Kometu Tomáš Divíšek a prostřelil Valenta mezi betony - 1:0.
     
    63:04
    Hay se dostal do bekhendové zakončení, z bezprostřední blízkosti ale Trvaje nepřekonal. Boleslavi hra ve čtyřech vyhovuje daleko lépe než Brnu.
     
    52:58
    Nyní šance pro Mladou Boleslav. Vyloučen Leoš Čermák (KOM) na dvě minuty za podražení.
     
    51:13
    Holec mohl dorazit puk v jasně šanci do brány, střela mu ale nesedla a navíc byl proti skvělý Valent, který se stihl včas přesunout.
     
    50:34
    Zohornova nebezpečná střela, kterou sice Valent vyrazil, ale vůbec nevěděl kam a branka zůstala prázdná. K dorážce se však nikdo z Brněnských nedostal.
     
    46:52
    Tomáš Beňovič (MBL) vyloučen na dvě plus dvě minuty za vysokou hůl v obličeji Holce, byl to nešťastný zákrok, protože Beňovič vyhazoval puk, nato se ale pravidla neptají.
     
    45:13
    Leoš Čermák se dostal až před Valenta, ten ho však vychytal a pak fantasticky lapil i dorážku Radka Dlouhého. Boleslavský brankář jednoznačně mužem utkání.
     
    35:31
    Zohorna dostal pas zpoza brány, Valenta však neprostřelil, ten puk vyrazil ramenem.
     
    34:17
    Švrček pálil ostře z první a Valent měl, co dělat. Po chvíli střílel Švrček znovu a z dorážky byl málem úspěšný Zohorna. Valent však svoji bránu ubránil.
     
    33:42
    Přesilovka Boleslavi příliš dlouho nevydržela. Jiří Cetkovský (MBL) vyloučen na dvě minuty za podražení. Bude se hrát čtyři na čtyři.
     
    32:45
    Boleslav si poprvé zahraje přesilovku. Vyloučen je na dvě minuty Tomáš Protivný (KOM) za faul loktem.
     
    29:39
    Boris Žabka (MBL) vyloučen na dvě minuty za hákování. Přesilovka pět na tři bude trvat pouze dvě vteřiny.
     
    27:41
    Další nepříjemné chvíle pro hosty. Vyloučen Tomáš Beňovič (MBL) za zdržování hry.
     
    26:40
    Kometa právě vstřelila branku!

    Vyrovnáno, ač nevypadala přesilovka Komety ideálně domácím se nakonec podařilo skórovat. Žižka pálil od modré a z dorážky se pak prosadil TOMÁŠ SVOBODA. Výhoda pro domácí byla, že jeden z hostujících hráčů ztratil hokejku, Boleslav tak hrála ve třech. Asistence: Tomáš Žižka, Radek Dlouhý
     
    25:26
    Jakub Čutta (MBL) vyloučen na dvě minuty za podražení. Druhá přesilovka pro Kometu, ta první nedopadla pro domácí vůbec dobře.
     
    19:11
    První vyloučení. Martin Rýgl (MBL) vyloučen na dvě minuty za hákování.
     
    12:49
    Jiránek a Stieler se řítili do přečíslení dva na jednoho. Dvakrát si vyměnili puk a kdyby se jim akce podařila, byla by to paráda. Jiránek však nedostal přesně puk zpátky na hůl, protože byl vyrušen domácími obránci.
     
    11:20
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!

    Nedáš dostaneš. JIŘÍ CETKOVSKÝ využil skvělého průniku Bahenského, po jehož střele zůstal puk v mezikruží a Cetkovský ho poslal nekompromisně do levé šibenice. Bylo signalizované vyloučení jednoho z hráčů Komety a Jihomoravané se pak zlobili, že rozhodčí měl přerušit hru. Brno však nemělo puk ve své moci, takže branka správně uznána. Asistence: Zdeněk Bahenský
     
    07:23
    Valent v jednom ohni a drží svůj tým nad vodou. Teď musel čelit několika střelám, z nichž asi nejnebezpečnější byl pokus Malce. Valent si však počínal výborně.
     
    06:37
    Tomáš Svoboda zkusil blafák do forhendu, ale Valent ho výborně přečetl a měl svůj levý beton na pravém místě.
     
    06:37
    Tomáš Svoboda byl úplně zapomenutý na modré čáře a mohl jet sám na Valenta, počkal si však na faul Čutty. Trestné střílení.
     
    04:25
    První střela na bránu a byla to pro Radka Dlouhého dobrá možnost. Pálil z levého kruhu a jeho svižnou střelu musel Valent vyrazit lapačkou.
    Marken.cz

    Zdeněk Plánka

    Branky a nahrávky: 27. Tom. Svoboda (Žižka, Dlouhý), 65. Divíšek - 12. Cetkovský (Bahenský)


    HC Kometa Brno: Trvaj - Kováčik, Žižka, Bičánek (C), Švrček, Malec, Protivný - Jar. Svoboda, Čermák, Dlouhý - Tom. Svoboda, Divíšek, Zohorna - Němec, Petrovický, Holec - Erat, Koreis, Balej.
    BK Mladá Boleslav: Valent - Čutta, Hay, Žabka, Drábek, Baldwin, Rýgl, Beňovič, Mozík - Balaštík, Výborný (C), Tomas - Cetkovský, Bahneský, Hrdel - Jiránek, Demel, Stieler - Pabiška, Podkonický, Goertzen.

    Rozhodčí: Jeřábek, Hradil - Bryška, Novák
    bahis siteleri