Zlín – Sparta 5:1 (kon.) | Liberec – Chomutov 3:4 (po pr.) | Havlíčkův Brod – PZ Kladno 6:4 (kon.)
Vsetín – Mladá Boleslav 1:3 (kon.) | Vítkovice – Motor ČB 7:3 (kon.) | Pardubice – HC Kladno 4:5 (po s.n.)
Třinec – Písek 6:4 (kon.) | Olomouc – HC Litvínov 2:3 (kon.) | Hr. Králové – K. Vary 3:2 (po s.n.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
6:4 (2:3, 1:1, 3:0)
PZ Kladno
Pátek 13.01.2012, 16:01 • Kotlina • Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    Domácí nakonec zápas zvládají na výbornou a vítězí. Nejvíce jim k výsledku pomohl hattrickem a dvěma nahrávkami Ondřej Beránek. Ze strany hostí hrál velmi aktivně Martin Fiala.

    Já se s Vámi loučím a přeji Vám mnoho zábavy při sledování dalšího onlajnu z dílny naší redakce, který Vám přinese Ladislav Vácha. Jde o zápas juniorky s Kolínem, který začne za malou chvilku. Můžete jej sledoval online zde.

    Přeji hezký zbytek dne se šťastnou třnáctkou a zase někdy napočtenou! (18:23:22)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:40
    Domácí drží puk za bránou Černého.
     
    58:49
    Byli jsme svědky bitky, kterou měli na svědomí Marks a Fiala (KLP) ze strany hostí a ze strany domácích to byla dvojka Meloun a Křípal (HBR). Všichni 5 + do konce utkání. Meloun navícinkasoval trest za vyprovokování bitky. Domácí hrají v oslabení.
     
    58:34
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Troufám si říci, že je rozhodnuto! Domácí družina rozjela solidní kombinaci a první akce z hole Beránka své ovoce nepřinesla, jelikož ji betonem odrazil Černý. Puk však za bránou sebral další Rebel TOMÁŠ LUDVÍK, jenž pohotově vykroužil zpoza brány a zasunul puk pod horní tyč! Asistence: Ondřej Beránek.
     
    57:43
    Rebelové kombinovali, ale nakonec se hosté osvobozují.
     
    57:22
    Hosté si komplikují závěr zápasu vyloučením. V rohu kluziště fauloval Rajter (KLP) a komplikje tak svému celku honbu za body.
     
    56:37
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    No a domácí se dostáívají poprvé v zápase do vedení! A tentokrát je branka skutečností! Rebelové se dostali do pásma a do bezprostřední blízkosti brány. Tam operoval Křípal a také ONDŘEJ BERÁNEK, jenž tak mohl spustit svou spontánní oslavu hattricku! Asistence: Milan Křípal.
     
    56:00
    Rebelové vytvořili tlak na osobu Martina Černého, který ležel na zemi a nikdo nedokázal puk dostat za záda Černého. Domácí se již radovali z branky, ale sudí pískl ještě dřív než puk přešel čáru!
     
    55:28
    Osmík pálil puk z mezikruží, ale jeho ránu zastavil obránce před ním. Následně pálili domácí od mantinelu, ale Černý puk odtazil. Hosté se poté osvobozují výhozem na icing.
     
    54:59
    Dobrou příležitost měla nyní skvadra hostí Marks nahrál před bránu na Fialu, jehož perfektně vychytal přesunující se Vaněček.
     
    53:48
    Jako malý zlodějíček s lupem utíkal Kuchta s pukem na bránu, ale Černý si proti němu lehl na zem a Kuchta jej nedokázal přehodit.
     
    53:17
    Nejprve Vosyka od modré rozvlnil pouze boční síťku a následně se před bránou zjevil Chlubna a nezacálil přesně, jelikož minul bránu hájenou Černým.
     
    52:22
    Asistent rozhodčího nyní zastavil slibnou akci Rebelů.
     
    51:37
    Nejprve se ke střele dostal Ludvík, ale ten ztroskotal na bližší tyči na připraveném betonu gólmana a následně pálil i Vosyka, ale brankář Černý se přesunul a puk podržel.
     
    51:17
    Černý musí hrát holí, jelikož puk je v jeho blízkosti.
     
    50:43
    Vaněček odráží betony další střelu a domácí se následně osvobozují.
     
    50:23
    Vaněček si připisuje první zákrok v této třetině, kdy zastavil střelu od mantinelu.
     
    50:08
    Rebelové drží kotouč v hájemství Černého.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 16. Beránek, 19. Beránek (Kuchta, Vala), 37. Chlubna (Beránek, Dundáček), 46. Kuchta (Dundáček), 57. Beránek (Křípal), 59. Ludvík (Beránek) - 7. Fiala (Zíma, Rajter), 11. Zíma (Veselý), 12. Vrba (Fiala), 22. Marks (Veselý, Kobes)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Jeřábek (12. Vaněček) - Vosyka, Kuchta "C", Osmík, Žuček, Hlídek, Chlubna "A", Křípal, Brebera, Meloun, Krajcigr, Mozr, Ludvík, Krajhanzl, Dundáček "A", Kundrát, Vala, Beránek.
    PZ Kladno: Černý (Čičmanec) - Větrovec, Cigánik, Procházka, Dorociak, Sýkora, Bakula, Krumpholc, Hanuš, Krpelan, Dolgoš "A", Vrba, Fiala, Veselý "C", Zíma, Rajter, Korbes, Marks.

    Rozhodčí: Svatopluk Kopeček - Jan Jeletz, Ondřej Polák.
    bahis siteleri