Vítkovice – Slavia 0:6 (kon.) | Zlín – Motor ČB 2:3 (kon.) | K. Vary – Třinec 1:4 (kon.)
Kometa Brno – Mladá Boleslav 2:1 (po s.n.) | Pardubice – Plzeň 3:4 (po s.n.) | Litvínov – Sparta 1:6 (kon.)
Liberec – Kladno 8:2 (kon.)
po s.n.
HC Dynamo Pardubice
3:4 (1:1, 1:1, 1:1)
HC Škoda Plzeň
Pátek 13.01.2012, 18:00 • ČEZ Arena Pardubice. • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    65:00
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Hostující tým tedy bere v ČEZ Areně dva body! Druhý nájezd v utkání proměnil bezpečně JAN KOVÁŘ, který zakončil přesnou ranou k levé tyči.
     
    0:2 - Za hosty jel jako druhý Martin Straka a hosté již vedou o dvě branky. Plzeňský kapitán zakončil krásným blafákem, kterým zasouvá za Růžičku.
     
    0:1 - A hosté jdou do vedení. Kovář bezpečně proměňuje prudkou ranou k levé tyči.
     
    64:01
    Menší šarvátka před Mazancem znamená tresty na obou stranách. Na domácí straně vidí dvě minuty Benák, a za hosty je potrestán Radek Duda. Oba hráči vidí dvě minuty za hrubost.
     
    61:52
    Přesilovka pro Pardubice. Plzeňských totiž hrálo pět, a tak budou pykat za příliš mnoho hráčů na ledové ploše. Trest odsedí Geoff Kinrade.
     
    58:12
    Na pravé straně pálil na odkrytou branku Jan Starý, ale naštěstí pro hosty z vyložené pozice minul!
     
    57:59
    Pardubický tlak pokračuje, ale Elkins se do zakončení z pravé strany nedostal. Přesto uvidíme přesilovou hru. Jaroslav Modrý totiž vidí dvě minuty za zdržování hry - zvednutí puku z ledu.
     
    57:40
    Pardubice právě vstřelily branku!
    A je vyrovnáno! Parádní akce domácího celku přináší v závěru třetí třetiny srovnání stavu. Kolář I se pěkně proháčkoval do útočného pásma, kde místo očekávané střely nahrál na pravou stranu na PETRA KOUKALA. Domácí kapitán nabídku využil dokonale, když prudkou ránou z pravé strany prostřeluje bezmocného Marka Mazance. Asistence: Jan Kolář I a Jan Starý.
     
    52:02
    Přesilovka pro Pardubice. Dvě minuty vidí Kovář, který hákoval v šanci útočníka domácích Jana Starého.
     
    44:08
    První přesilovka Plzně v utkání. Za vysokou hůl je totiž vyloučen Jan Buchtele.
     
    43:45
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Hostující tým jde poprvé v dnešním utkání do vedení! Duda si vyměnil puk s Kovářem a snažil se zakončit na Růžičku. Ten ještě ránu Radka Dudy udržel před čárou, ale na dorážku VÁCLAVA PLETKY, který puk doslova dotlačil za beton již nestačil a kapituluje. Asistence: Radek Duda a Jan Kovář.
     
    29:07
    Jiří Hanzlík je vyloučeným hráčem hostů. Dvě minuty vidí za podražení. Pardubický tým tak má již čtvrtou výhodu přesilové hry.
     
    27:27
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno 2:2! Po vhazování v útočném pásmu a objetí branky zkoušel překvapivě zakončit PAVEL VOSTŔÁK, a to se hráči Plzně povedlo. Růžička totiž ránu hostujícího střelce neviděl, a ta mu tak prochází pod rukou do sítě. Asistence: Michal Dvořák.
     
    25:09
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Domácí tým jde do vedení 2:1! Po akci v útočném pásmu pálil od modré čáry MAREK DRTINA, a puk z jeho hole končí za překvapeným brankářem Plzně. Mazanec na ránu domácího beka neviděl, a tak inkasuje ranou k levé tyči. Asistence: Tomáš Zohorna.
     
    23:30
    Nejprve pálil za domácí Borer, ale Mazanec vyrazil. Plzeň vyjela do protiútoku a byla tu její velká šance. V brejku dva na jednoho našel Duda na levé straně Václava Pletku, ale ten bohužel pro hosty zakončuje mimo!
     
    19:07
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Hosté vyrovnávají v závěru první třetiny na 1:1! JAN KOVÁŘ provedl svůj nájezd parádně, když bekhendem zavěšuje pod horní tyč. Bez asistence.
     
    19:07
    Kovář unikal domácí obraně a v nájezdu na Růžičku je faulován. Uvidíme tak trestné střílení!
     
    16:09
    Třetí trest hostů v utkání obstaral znovu Nicholas Johnson. Tentokrát vidí útočník Plzně dvě minuty za sekání.
     
    15:29
    Velká šance domácích! Benák z levého křídla krásně centroval před branku, kde se zjevil Corey Elkins. Americký útočník ale bohužel pro Pardubice z ideální pozice branku netrefuje.
     
    12:05
    Nicholas Johnson následně dostává dvě minuty za vysokou hůl. Druhé vyloučení Plzně tak má na svědomí stejný hráč, jaký se provinil při prvním vyloučení dnešního utkání.
     
    07:57
    Přesilovka pro Pardubice. Za podražení je totiž vyloučen Nicholas Johnson.
     
    05:19
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Domácí tým jde do vedení 1:0! Elkins nejprve z levého křídla zakončil pouze do připraveného betonu Mazance, ale poté pokračoval v akci a Pardubice se radují. Americký forvard nahrál zpoza branky na MARTINA ŠAGÁTA, který se z blízkosti prosazuje přízemním pokusem, který prošel Mazancovi mezi betony. Asistence: Corey Elkins
    Marken.cz

    Martin Mišovec

    Branky a nahrávky: 6. Šagát (Elkins), 26. Drtina (Zohorna), 58. Koukal (Kolář I, Starý) - 20. Kovář, 28. Vostřák (Dvořák), 44. Pletka (Duda, Kovář), 65. Kovář


    HC Dynamo Pardubice: Růžička (Koutský) – Píša, Kočí, Benák, Borer, Kolář II, Drtina, Zdráhal – Kolář, Koukal, Starý – Jánský, Kousal, Buchtele – Somík, Zohorna, Nahodil – Šagát, Nosek, Elkins – Radil.

    Trenéři: Pavel Hynek a Ladislav Lubina

    HC Škoda Plzeň: Mazanec (Svoboda) – Vykoukal, Hanzlík, Marušák, Kaberle, St. Pierre, Modrý, Kinrade – Duda, Straka, Pletka – Dvořák, Havlíček, Kubalík – Stránský, Kovář, Johnson – Vostřák, Pitule, Heřman – Petruška.

    Trenéři: Marian Jelínek, Milan Razým a Michal Straka

    Rozhodčí: Mikula, Polák – Bláha, Kostka

    Diváci: 9 455
    bahis siteleri