Poprad – Skalica 4:1 (kon.) | Nitra – Banská Bystrica 1:3 (kon.) | Trenčín – Martin 3:5 (kon.)
Zvolen – Košice 1:3 (kon.) | HC Slovan – Žilina 7:0 (kon.)
konec
HK DUKLA Trenčín
3:5 (1:0, 1:5, 1:0)
HK VITAR Martin
sk Pátek 13.01.2012, 17:30Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    56:09
    Trenčín dal gól!
    Tak napokon predsa len vidíme gól, doslova nemožné. Peknú prihrávku však vymyslel FIlo na modrú čiaru, kde stál Biro a jeho strelu zastavila až sieť. Asistencie: Martin Filo, Roman Tvrdoň.
     
    38:48
    Trenčín dal gól!
    Šiesty gól druhej tretiny, tentoraz však na domácej strane.Či však zodvihne Trenčanov, to uvidíme. ONDREJ MIKULA poľahky bekendom prekonal Šimka.Asistencie: Peter Sojčík, Ladislav Gábriš.
     
    38:02
    Martin dal gól!
    Tak toto je pre domácich fanúšikov ako zo zlého sna. Päťgólový martinský gólový uragán. Nahodený puk z rohu klziska posiela pred Kováčovom za neho MARTIN SOBOTA. Asistencie: Lukáš Zelíska, Lukáš Vartovník.
     
    37:34
    Martin dal gól!
    Štvrtý gól Martinčanov len potvrdzuje ich skvelú druhú tretinu. Macejka krásne našiel na osi nabiehajúceho MICHALA VAŽANA, ktorý strelou zápästím prekonáva Kováčova. Asistencie: Filip Macejka, Peter Galamboš.
     
    28:35
    Martin dal gól!
    Martinčania využívajú presilovú hru a zvyšujú svoj náskok. Domáci fanúšikovia neveria, čo sa deje na ľade. PETER ŠIŠOVSKÝ poľahky prenikol cez dvoch obrancov Dukly a strelou do vinkla vešia gól. Asistencie: Tomáš Brcko, Lukáš Vartovník.
     
    26:11
    Martin dal gól!
    No a hostia sa ujímajú vedenia. Signalizovaný trest sa ruší po tom, ako krásnu kombináciu MHC zakončilo gólom. Trenčania prestali hrať, Macejka s Vartovník si rozhodili celú obranu a aj brankára Hiadlovského a gól umožnili streliť PETROVI GALAMBOŠOVI. Asistencie: Filip Macejka, Lukáš Vartovník.
     
    24:52
    Martin dal gól!
    Trenčania nedokázali svoju streleckú prevahu zúžitkovať na strelenie ďalších gólov, a tak pykajú. Výborný získal puk na zadnom mantineli v rohu klziska, krásnou prihrávku popod padajúceho obrancu Dukly našiel pred Hiadlovským úplne voľného PETRA ŠIŠOVSKÉHO, ktorý z prvej nedal brankárovi Trenčanov šancu. Asistencie: Martin Výborný, Martin Sobota.
     
    12:54
    Trenčín dal gól!
    V tomto prípade bol už ale brankár MHC prikrátky. Po vyhratom buly stihol ešte Birov príklep vyraziť, ale puk sa dostal priamo na hokejku MARTINA FILA, ktorý z prvej pohotovo doráža. Asistencie: Marek Biro, Peter Kopecký.

    Tomáš Kyselica

    Branky a nahrávky: 13. Filo (Biro, Kopecký), 39. MIkula (Sojčík, Gabriš), 57. Biro (Filo, Tvrdoň) - 25. Šišovský (Výborný, Sobota), 27. Galamboš (Macejka, Vartovník), 29. Šišovský (Brcko, Vartovník), 38. Važan (Macejka, Galamboš), 39. Sobota (Zelíska, Vartovník)


    HK DUKLA Trenčín: Hiadlovský - Hlubuček, Bednár, Habšuda, Gábriš, Vizváry, Štindl, Biro, Nechala - Fabuš, Šťastný, Pardavý, Mikula, Sojčík, Lelkeš, Tybor, Gašparovič, Tvrdoň, Radulay, Filo, Kopecký. Tréner: Gregor Dušan
    HK VITAR Martin: Šimko - Matejka, Drgoň, Kozák, Výborný, Vartovník, Brcko, Tupý - Macejka, Galamboš, Važan, Kriška, Škoda, Ižvolt, Sobota, Zelíska, Šišovský, Themár, Cíger, Škumát. Tréner: Spišiak Ladislav

    Rozhodčí: Grečko, J. Konc - Gavalier, Snášel

    Diváci: 1920
    bahis siteleri