Zlín – Sparta 5:1 (kon.) | Liberec – Chomutov 3:4 (po pr.) | Havlíčkův Brod – PZ Kladno 6:4 (kon.)
Vsetín – Mladá Boleslav 1:3 (kon.) | Vítkovice – Motor ČB 7:3 (kon.) | Pardubice – HC Kladno 4:5 (po s.n.)
Třinec – Písek 6:4 (kon.) | Olomouc – HC Litvínov 2:3 (kon.) | Hr. Králové – K. Vary 3:2 (po s.n.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
6:4 (2:3, 1:1, 3:0)
PZ Kladno
Pátek 13.01.2012, 16:01 • Kotlina • Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    58:49
    Byli jsme svědky bitky, kterou měli na svědomí Marks a Fiala (KLP) ze strany hostí a ze strany domácích to byla dvojka Meloun a Křípal (HBR). Všichni 5 + do konce utkání. Meloun navícinkasoval trest za vyprovokování bitky. Domácí hrají v oslabení.
     
    58:34
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Troufám si říci, že je rozhodnuto! Domácí družina rozjela solidní kombinaci a první akce z hole Beránka své ovoce nepřinesla, jelikož ji betonem odrazil Černý. Puk však za bránou sebral další Rebel TOMÁŠ LUDVÍK, jenž pohotově vykroužil zpoza brány a zasunul puk pod horní tyč! Asistence: Ondřej Beránek.
     
    57:22
    Hosté si komplikují závěr zápasu vyloučením. V rohu kluziště fauloval Rajter (KLP) a komplikje tak svému celku honbu za body.
     
    56:37
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    No a domácí se dostáívají poprvé v zápase do vedení! A tentokrát je branka skutečností! Rebelové se dostali do pásma a do bezprostřední blízkosti brány. Tam operoval Křípal a také ONDŘEJ BERÁNEK, jenž tak mohl spustit svou spontánní oslavu hattricku! Asistence: Milan Křípal.
     
    56:00
    Rebelové vytvořili tlak na osobu Martina Černého, který ležel na zemi a nikdo nedokázal puk dostat za záda Černého. Domácí se již radovali z branky, ale sudí pískl ještě dřív než puk přešel čáru!
     
    49:35
    Petr Kuchta (HBR) za podražení sedí na trestné lavici.
     
    45:17
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové dorovnávají stav zápasu! Přesilovka sice skončila nevyužita, ale Rebelové se rychle dostali do pásma, kde se prosadili. Filip Dundáček nahrál puk před bránu na volného PETRA KUCHTU, který střelou na vzdálenější tyč nedal Černému šanci zasáhnout! Asistence: Filip Dundáček.
     
    44:14
    Rebelové si na modré hodili puk a Vosyka pálil. Střela byla zblokována a následná dorážka Beránka skončila mezi betony Černého! Ten ani nevěděl jak zasáhl!
     
    43:01
    Rebelové drželi puk před Černým a následně za bránou fauloval Osmíka Krumpholc a poté u mantinelu fauloval krosčekem také Kobes (oba KLP). Velká šance pro domácí celek.
     
    41:48
    Domácí opět hrají oslabení. Vyloučen byl Hlídek (HBR) za zdržování hry.
     
    41:06
    Ludvík se nedostal ke střele v mezikruží, když se proti němu vrhl Černý, jenž následně zůstal mezi kruhy a do prázdné klece zakončoval Vosyka, ale hostující gólman se tygřím skokem vrhl po puku a chytil jej do výstroje!
     
    39:18
    Po krátkém úseku hry plném nepřesností se k sólu odhodlal Fiala, ale ještě než zakončil, tak jej Meloun nedovoleně odbránil a posedí si dvě minuty na trestné.
     
    36:40
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Domácí se opět dostávají na dostřel svému soupeři! Už se zdálo, že Kladno přežije přesilovku bez úhony, ale krátce po jejm skončení se puku chopil Dundáček, podél mantinelu jej posunul na Beránka a puk hned pokračoval v cestě na brankoviště, kde jeho putování utnul TOMÁŠ CHLUBNA, jenž jej zastavil až o síťku za zády Černého! Asistence: Ondřej Beránek a Filip Dundáček.
     
    32:39
    Hosté vhazování vyhráli a před bránou se zjevil zcela sám Fiala a snažil se prohodit puk zad rameno přesouvajícího se Vaněčka, ale ten máchl lapačkou a skvělým zákrokem si puk stáhl!
     
    30:48
    Rebelové se dostali rychle do pásma a ohrozili Černého, který jejich akci ustál a jeho betony opět zaúřadovaly. Následně fauloval Vrba (KLP) a posedí si za krosček.
     
    24:33
    Hra byla přerušena, jelikož hostující střídačka masadila do hry hned šestici hráčů. Hlavní sudí Kladno vykazuje na 2 minuty. Trest odsedí Dorociak (KLP).
     
    21:42
    Kladno právě vstřelilo branku!

    Hosté v plném počtu odskakují domácím opět na dvougólový rozdíl. Rebeolé nedokázali svou střelu namířit mezi tyče Černého a puku se chopil Kobes, jenž jej posunul na Veselého, který projel do pásma a s navrátivším se z trestné lavice utvořil tandem. Veselý nakonec přiťuknul puk na DOMINIKA MARKSE, pro nějž nebyl problém pokořit bezmocného Vaněčka. Asistence: Petr veselý a Petr Kobes.
     
    19:44
    Rebelové vyhráli vhazování a po rychlé výměně kotouče napálil puk od modré Chlubna. Jeho rána proletěla klubkem těl na kruhu, který se po vhazování nestihl rozprchnout. To způsobilo, že Černý tuto střelu viděl na poslední chvíli a již nestihl zasáhnout. Naštěstí pro něj se Chlubnova střela odrazila od tyče ven z brány!
     
    19:33
    Rebelové dále útočí a chtějí vyrovnat. Tomu však zatím spolehlivě vzdoruje Černý. Nakonec je vyloučen kladenský Marks (KLP) za sekání.
     
    18:37
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové vstřelili kontaktní branku! Domácí skvadra se bleskově probila do pásma, kde puk dostal od Valy Kuchta, jehož svými betony vychytal Černý, ale na brankovišti byl připraven dorážet ONDŘEJ BERÁNEK, jenž rozvlnil síťku za zády Černého! Asistence: Petr Kuchta a David Vala.
     
    17:12
    Rebelové rozpoutali neuvěřitelný kolotoč před bránou soupeře! Nejprve vychytal Ludvíka se střelou z kruhu brankář Černý, následná dorážka Hlídka skončila na tyči a dalším pokusům zamezil padající obránce. Nakonec vše vyřešil podražením Vrba (KLP) a Rebelové hrají přesilovku.
     
    15:33
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Ale hned vzápětí se domácí poprvé prosazují! Rebelové byli aktivnější a soupeř si o branku vyloženě koledoval, jak koledníci o velikonocích o vejce. Nakonec se puku chopil ONDŘEJ BERÁNEK, objel branku, ale ztroskotal na Černém. Puk však zůstal ležet na brankovišti a hned se na něj sesypalo asi pět hráčů a nakonec se povedlo Beránkovi puk do sítě došťouchat! Bez asistence.
     
    13:18
    Vyloučen přichází také na druhé straně. Rebelové rozpoutali peklo v obraně soupeře a David Dorociak (KLP) byl odměněn dvouminutovým trestem za podražení.
     
    11:46
    Kladno právě vstřelilo branku!

    Domácí měli velkou šanci, ale Vosykovu akci zastavil svým zákrokem Černý. Puk se dostal na modrou, kde se jej chopil Fiala, projel do útočné třetiny a nahrál na kruhu stojícímu LUKÁŠÍ VRBOVI, jenž vyřešil akci 2 na 1 bravurní střelou mezi nohy přesouvajícího se Jeřábka! Asistence: Martin Fiala.
     
    10:03
    Kladno právě vstřelilo branku!

    Tak Kladno nakonec vstřelilo druhou branku! Domácí puk vyvezli a následně se jej chopil Veselý, jenž jej posadil přesně na DOMINIKA ZÍMU, jenž blafákem překonal bezmocného Jeřábka.
     
    08:59
    Další nepříjemnost pro domácí. Hosté si svou agresivní hrou vynutili faul z hole Hlídka (HBR).
     
    06:18
    Kladno právě vstřelilo branku!

    A hosté se ujímají vedení! Rajter nahrál puk Zímovi, jenž v mezikruží objel jednoho z domácích obránců a následně poslal na brankoviště nahrávku MARTINU FIALOVI, který neměl jediný problém s tím, aby pokořil Jeřábka! Asistence: Dominik Zíma a Petr Rajter.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 16. Beránek, 19. Beránek (Kuchta, Vala), 37. Chlubna (Beránek, Dundáček), 46. Kuchta (Dundáček), 57. Beránek (Křípal), 59. Ludvík (Beránek) - 7. Fiala (Zíma, Rajter), 11. Zíma (Veselý), 12. Vrba (Fiala), 22. Marks (Veselý, Kobes)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Jeřábek (12. Vaněček) - Vosyka, Kuchta "C", Osmík, Žuček, Hlídek, Chlubna "A", Křípal, Brebera, Meloun, Krajcigr, Mozr, Ludvík, Krajhanzl, Dundáček "A", Kundrát, Vala, Beránek.
    PZ Kladno: Černý (Čičmanec) - Větrovec, Cigánik, Procházka, Dorociak, Sýkora, Bakula, Krumpholc, Hanuš, Krpelan, Dolgoš "A", Vrba, Fiala, Veselý "C", Zíma, Rajter, Korbes, Marks.

    Rozhodčí: Svatopluk Kopeček - Jan Jeletz, Ondřej Polák.
    bahis siteleri