Sparta – Liberec 6:4 (kon.) | Pardubice – K. Vary 2:3 (kon.) | Litvínov – Vítkovice 0:2 (kon.)
Plzeň – Kometa Brno 4:3 (kon.) | Kladno – Zlín 3:2 (kon.) | Třinec – Motor ČB 2:1 (po pr.)
konec
HC Dynamo Pardubice
2:3 (0:2, 2:0, 0:1)
HC Energie Karlovy Vary
Neděle 22.01.2012, 17:00 • ČEZ Arena Pardubice. • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    48:12
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!

    Hosté jsou za svou aktivitu odměněni a berou si zpět vedení díky RASTISLAVU DEJOVI. Asistence: Michal Mikeska, Michal Gulaši.
     
    35:09
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Domácí tým využívá dvojnásobnou přesilovou hru a vyrovnává na 2:2. Koukal našel z pravé strany Koláře II, který sám před Salfickým prudce vypálil. Do rány ještě vložil hůl JAN STARÝ, který je označen za střelce vyrovnávací branky. Asistence: Jan Kolář II a Petr Koukal.
     
    29:02
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Domácí tým snižuje na rozdíl jediné branky. Z levé strany posunul krásně puk Kousal na PETERA JÁNSKÉHO, který si jej posunul do výhodné situace a před Salfickým pálí neomylně pod horní tyč. Asistence: Jan Buchtele a Robert Kousal.
     
    14:52
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Nyní již hostující tým utíká do dvoubrankového náskoku! Dlouhá nahrávka Gřegořek našla z vlastního pásmu rozjetého MARTINA ZAŤOVIČE, který ujížděl sám na Růžičku. V samostatném nájezdu se mu povedlo dobře zakončit, když zaseknul puk před domácím brankáře a poslal mu ho mezi nohy. Asistence: Petr Gřegořek.
     
    08:56
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Hosté jdou do vedení 1:0. Domácí hráči se srazili v rohu hřiště, Dej našel na levé straně ROMANA PROŠKA, který prudkou ránou z první prostřeluje Růžičku dělovkou k levé tyči. Asistence: Rastislav Dej.
    Marken.cz

    Martin Mišovec

    Branky a nahrávky: 30. Jánský (Buchtele, Kousal), 36. Starý (Kolář II, Koukal) - 9. Prošek (Dej), 15. Zaťovič (Gřegořek), 49. Dej (Mikeska, Gulaši)


    HC Dynamo Pardubice: Růžička (Koutský) – Píša, Kočí, Kolář II, Benák, Borer, Drtina, Zdráhal – Kolář I, Koukal, Starý – Radil, Somík, Zohorna – Jánský, Kousal, Buchtele – Půhoný, Nosek, Nahodil.

    Trenéři: Pavel Hynek a Ladislav Lubina

    HC Energie Karlovy Vary: Salfický (Mensator) – Gründling, Gulaši, Gřegořek, Parýzek, Lučka, Mocek, Prošek, M. Rohan – Zaťovič, Pech, Kumstát – Košťál, Skuhravý, Zucker – Kotrla, Sýkora, Skladaný – Dej, Mikeska, Kuběna.

    Trenéři: Vladimír Kýhos, Martin Pešout a Pavel Kněžický

    Rozhodčí: Jeřábek, Minář - Barvíř, Blümel
    bahis siteleri