Sparta – Liberec 6:4 (kon.) | Pardubice – K. Vary 2:3 (kon.) | Litvínov – Vítkovice 0:2 (kon.)
Plzeň – Kometa Brno 4:3 (kon.) | Kladno – Zlín 3:2 (kon.) | Třinec – Motor ČB 2:1 (po pr.)
konec
HC Dynamo Pardubice
2:3 (0:2, 2:0, 0:1)
HC Energie Karlovy Vary
Neděle 22.01.2012, 17:00 • ČEZ Arena Pardubice. • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:30
    Domácí vybojovali pásmo a sahají ke hře bez brankáře!
     
    59:01
    Domácí požádali o oddechový čas!
     
    56:37
    Jindřich Kotrla (KVA) komplikuje hostům cestu za překvapivým vítězstvím. Na červené čáře poslal protihráče k ledu faulem kolenem.
     
    53:01
    Salfický v rohu přikryl lapačkou puk a přijíždějící Petr Koukal mu připravil důkladnou ledovou sprchu. To se vůbec nelíbilo Martinu Gründlingovi, které se postavil do role mstitele. Po krátké strkanici je potrestán hostující obránce dvěma minutami za hrubost.
     
    49:02
    Jan Starý (PCE) zasáhl Skuhravého hokejkou do obličeje, dostává dvě minuty a za následné protesty dokonce i osobní trest. To se Pardubicím vůbec nehodí.
     
    48:12
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!

    Hosté jsou za svou aktivitu odměněni a berou si zpět vedení díky RASTISLAVU DEJOVI. Asistence: Michal Mikeska, Michal Gulaši.
     
    39:05
    Přesilová hra pro Pardubice. Dvě minuty vidí za hákování Jindřich Kotrla.
     
    36:13
    Šance hostů skončila těsně vedle Koutského klec, ale i tak hosté zůstanou v útočném pásmu. Dvě minuty totiž vidí za hákování Jánský.
     
    35:09
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Domácí tým využívá dvojnásobnou přesilovou hru a vyrovnává na 2:2. Koukal našel z pravé strany Koláře II, který sám před Salfickým prudce vypálil. Do rány ještě vložil hůl JAN STARÝ, který je označen za střelce vyrovnávací branky. Asistence: Jan Kolář II a Petr Koukal.
     
    33:39
    Pardubický tým bude hrát přesilovou hru 5/3. Za podražení je totiž vyloučen Tomáš Sýkora.
     
    33:11
    Přesilová hra pro Pardubice. Dvě minuty dostává za hákování Lukáš Pech.
     
    29:02
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Domácí tým snižuje na rozdíl jediné branky. Z levé strany posunul krásně puk Kousal na PETERA JÁNSKÉHO, který si jej posunul do výhodné situace a před Salfickým pálí neomylně pod horní tyč. Asistence: Jan Buchtele a Robert Kousal.
     
    22:56
    Nahodil se zkoušel prodrat středem hřiště, jenže do zakončení se nedostal. Hosté vyhazují na zakázané uvolnění a budou se muset navíc bránit ve čtyřech. Za vysokou hůl je totiž vyloučen Rastislav Dej.
     
    14:52
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Nyní již hostující tým utíká do dvoubrankového náskoku! Dlouhá nahrávka Gřegořek našla z vlastního pásmu rozjetého MARTINA ZAŤOVIČE, který ujížděl sám na Růžičku. V samostatném nájezdu se mu povedlo dobře zakončit, když zaseknul puk před domácím brankáře a poslal mu ho mezi nohy. Asistence: Petr Gřegořek.
     
    13:36
    Košťál, Skuhravý a ani Zucker v šancích nedávají branku. Posledně jmenovaný byl již ve velké, když dorážel několik střel na Růžičku. Domácí brankář měl trochu štěstí, když ho Zucker z otočky trefuje do betonu.
     
    10:47
    Přesilovka pro Karlovy Vary. Dvě minuty dostává Václav Kočí, který si je vysloužil za hákování.
     
    08:56
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Hosté jdou do vedení 1:0. Domácí hráči se srazili v rohu hřiště, Dej našel na levé straně ROMANA PROŠKA, který prudkou ránou z první prostřeluje Růžičku dělovkou k levé tyči. Asistence: Rastislav Dej.
     
    04:19
    První přesilovka utkání. Tu si zahrají Pardubice, jelikož dvě minuty dostává za hákování Petr Gřegořek.
    Marken.cz

    Martin Mišovec

    Branky a nahrávky: 30. Jánský (Buchtele, Kousal), 36. Starý (Kolář II, Koukal) - 9. Prošek (Dej), 15. Zaťovič (Gřegořek), 49. Dej (Mikeska, Gulaši)


    HC Dynamo Pardubice: Růžička (Koutský) – Píša, Kočí, Kolář II, Benák, Borer, Drtina, Zdráhal – Kolář I, Koukal, Starý – Radil, Somík, Zohorna – Jánský, Kousal, Buchtele – Půhoný, Nosek, Nahodil.

    Trenéři: Pavel Hynek a Ladislav Lubina

    HC Energie Karlovy Vary: Salfický (Mensator) – Gründling, Gulaši, Gřegořek, Parýzek, Lučka, Mocek, Prošek, M. Rohan – Zaťovič, Pech, Kumstát – Košťál, Skuhravý, Zucker – Kotrla, Sýkora, Skladaný – Dej, Mikeska, Kuběna.

    Trenéři: Vladimír Kýhos, Martin Pešout a Pavel Kněžický

    Rozhodčí: Jeřábek, Minář - Barvíř, Blümel
    bahis siteleri