Sparta – Liberec 6:4 (kon.) | Pardubice – K. Vary 2:3 (kon.) | Litvínov – Vítkovice 0:2 (kon.)
Plzeň – Kometa Brno 4:3 (kon.) | Kladno – Zlín 3:2 (kon.) | Třinec – Motor ČB 2:1 (po pr.)
konec
HC Škoda Plzeň
4:3 (3:1, 0:0, 1:2)
HC Kometa Brno
Neděle 22.01.2012, 17:30Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:04
    Kometa právě vstřelila branku!

    Druhý naprosto totožný gól, stejný jako padl ve 46. minutě. Obléhání plzeňské branky končí přihrávkou z rohu a vyhraným osobním soubojem před Mazancem, po němž opět na rozdíl jediné branky snižuje TOMÁŠ SVOBODA. Asistence Radim Bičánek, Tomáš Divíšek.
     
    51:26
    Plzeň právě vstřelila branku!

    Indiáni přece jen slaví čtvrtý úspěch, po rychlé akci z levé strany se kotouč dostal na Hoviho. Ten nezasáhl ideálně a PETRIKU PETRUŠKOVI se vyplatil důraz před brankou a vleže (!) vrací indiánům dvoubrankové vedení. Asistence Jiří Marušák.
     
    45:37
    Kometa právě vstřelila branku!

    Studená sprcha pro Plzeň a snad i budíček. Kometa z ničeho koriguje na rozdíl jedné branky. Jednoduchá přihrávka z rohu, vyhraný osobní souboj a JIŘÍ VAŠÍČEK kazí Mazancovi náladu. Asistence Miroslav Holec a Roman Erat.
     
    18:44
    Kometa právě vstřelila branku!

    Jeje, tak v oslabení nakonec Kometa snižuje... z bezprostřední blízkosti LEOŠ ČERMÁK překvapil Mazance a snížil na rozdíl dvou branek. Asistence Radek Dlouhý.
     
    09:40
    Plzeň právě vstřelila branku!

    To ani Hovimu čisté konto nevydželo nikterak dlouho. Duda opět svou přesnou prudkou přihrávkou našel Kováře, ten napříč brankovištěm uviděl JIŘÍHO VYKOUKALA, jak si sjíždí z modré čáry. A zkušenému obránci stačilo doopravdy jen nastavit hokejku a puk za bezmocného Hoviho doklepnout, Asistence Jan Kovář, Radek Duda.
     
    00:58
    Plzeň právě vstřelila branku!

    Stále první minuta utkání a stav už je 2-0 pro domácí díky NICHOLASU JOHNSOVI! Asistence Martin Straka, Jiří Hanzlík.
     
    00:30
    Plzeň právě vstřelila branku!

    To je start, vážení. Rychlé přenesení hry, první střela šla sice ještě mimo, ale jakmile se kotouč dostal na modrou čáru, JIŘÍ VYKOUKAL napálil nekompromisně do sítě. Asistence Radek Duda, Jan Kovář.
    Marken.cz

    Lucie Mužíková

    Branky a nahrávky: 1. Vykoukal (Duda, Kovář), 1. Johnson (Straka, Hanzlík), 10. Vykoukal (Kovář, Duda), 52. Petruška (Marušák) - 19. Čermák (Dlouhý), 46. Vašíček (Holec, Erat), 56. Svoboda (Bičánek, Divíšek)


    HC Škoda Plzeň: Mazanec - Frolo, Hanzlík, Marušák, Modrý, St. Pierre, Vykoukal - Duda, Dvořák, Johnson, Kovář, Kubalík, Lev, Petruška, Pitule, Pletka, Straka, Vostřák.
    HC Kometa Brno: Trvaj (od 1. minuty Hovi) - Bičánek, Hruška, Kováčik, Malec, Švrček, Vašíček, Žižka - Balej, Čermák, Divíšek, Dlouhý, Erat, Holec, Káňa, Koreis, Křivohlávek, Petrovický, Svoboda Jak., Svoboda T., Zohorna.

    Rozhodčí: Šír, Turčan - Bláha, Kostka
    bahis siteleri