Dunfermline – Rangers 1:4 (kon.)
konec
Dunfermline Athletic FC
1:4 (1:2)
Glasgow Rangers
Sobota 11.02.2012, 13:00Skotská Premier League
Předzápasové kurzy
     
    85
    Rangers právě vstřelili branku!
    Povedené střídání. Broadfoot poslal dlouhý centr na Celika, kterého hlavičku reflexivně vyrazil Smith přímo před KERKARA a ten již zakončoval do polo odkryté brány.
     
    70
    Rangers právě vstřelili branku!
    Nádherný gól hostů. Ze dvaceti metrů poslal míč na branku ALUKO a ten zaplachtil až do branky. Míč však letěl přímo do míst, kde stál brankář Smith a ten by si s takovou střelou měl poradit.
     
    39
    Rangers právě vstřelili branku!
    Ten byl rozehrán na Bocanegru, který míč hlavičkou poslal zpátky na McCULLOCHA a ten z první nechytatelnou ránou nedal Smithovi šanci.
     
    24
    Rangers právě vstřelili branku!
    Z ničeho nic se dostali hosté k brance. Aluko poslal dlouhou přihrávku na Edua, který sice na míč nedosáhl, ale i tak se za ním neohroženě hnal a v souboji se od něj odrazil k osamocenému HEALYMU, který měl před sebou prázdnou bránu a tu již nemohl minout.
     
    16
    Dunfermline právě vstřelilo branku!
    Obrovská laxnost hostujících obránců. nejdříve nechali z levé strany odcentrovat Grahama. Jeho přihrávku obránci pouze sledovali a KIRK na zadní tyči neměl problém poslat míč do brány.

    Ján Jabrocký

    Branky: 16. Kirk - 24. Healy, 39. McCulloch, 70. Aluko, 85. Kerkar

    Karty:   83. Keddie (DUN), 90+3. Cardle (DUN) - 63. Davis (GLA)


    Dunfermline Athletic FC: Smith, Keddie, Rutkiewicz, Boyle, McMillan, Kerr (65. Hardie), Burns, Mason (76. Cardle), Kirk, Graham, Buchanan (74. Thomson)
    Glasgow Rangers: McGregor, Bartley (63. Broadfoot), Goian, Bocanegra, Papa (84. Kerkar)c, Aluko, Davis, Edu, Wallace, McCulloch, Healy (63. Celik)
    bahis siteleri