Dortmund – Leverkusen 1:0 (kon.) | W. Brémy – Hoffenheim 1:1 (kon.) | Mohuč – Hannover 1:1 (kon.)
Stuttgart – Hertha 5:0 (kon.) | Bayern – Kaiserslautern 2:0 (kon.) | Mönchengladbach – Schalke 3:0 (kon.)
konec
Werder Brémy
1:1 (0:1)
TSG 1899 Hoffenheim
Sobota 11.02.2012, 15:30Německá Bundesliga
Předzápasové kurzy
     
    90+3
    Závěr utkání je skutečně působivý! Z přímého kopu se málem podařilo skórovat Marku Arnautovicovi. Starke ale jeho pumelici se štěstím vyrazil.
     
    90+2
    Ve stoprocentní pozici minul heffenheimský Roberto Firmino. Mohlo být rozhodnuto, ale nestalo se. Stav je tedy stále nerozhodný.
     
    90
    Brémy právě vstřelily branku!
    Neskutečné! V samotném závěru utkání se to Werderu povedlo. Po přistrčení balonu od spoluhráče se přízemní střelou k levé tyči prosadil MARKO ARNAUTOVIC. Začíná se tedy téměř odznova.
     
    88
    Žlutou kartu obdržel za faul hostující Roberto Firmino.
     
    83
    Hoffenheim připravil další výměnu sil. Na hřiště nastoupí obias Strobl, odchází Sebastian Rudy.
     
    80
    Hosté střídají. Hřiště opouští Lakic, nahradí jej Mlapa.
     
    79
    Obrovská šance Wederu! Fullkrug měl nyní na kopačkách vyrovnání, nikým neohrožován uháněl na Starkeho. Nakonec vyslal přízemní projektil, který však gólman TSG vytěsnil.
     
    71
    Stejně tak si počínají domácí. Odchází Junuzovic, nahradí jej Fullkrug.
     
    71
    Hoffenheim přichystal střídání. Hrací plochu opustil Tobias Weis, nahradil jej Knowledge Musona.
     
    69
    Grandiózní šance hostí! Obrana Werderu zcela zapomněla na zabíhajícího Firmina. Ten ale nedokázal naprosto sám před Wiesem zakončit přesně. Domácí gólman schoval míč do náručí.
     
    64
    Brankář domácích Wiese obdržel žlutou kartu.
     
    54
    To mohlo bolet! Tobias Weis se snažil trefit poletující balon, neohrabaně však nakopl pouze Marka Marina, za což dostává po zásluze žlutou kartu.
     
    49
    V obrovské šanci se ocitla čerstvá posila Marko Marin. Záložník Brém se dobře zorientoval ve velkém vápně, potáhl balon a pokusil se vypálit. V době střely byl již ale ve velkém úhlu, tudíž nemohl zakončit dle svých představ.
     
    Domácí celek uskuteční před zahájením druhé půle první střídání. Ze hřiště odchází Mehmet Ekici, nahradí jej Marko Marin.
     
    45
    Tentýž hráče obdržel hnedle nato žlutou kartu.
     
    36
    Máme tu první žlutou kartu utkání. Za hrubý faul ji dostává obránce Hoffenheimu Jannik Vestergaard.
     
    22
    Branková příležitost také na domácí straně. Míč dostal do "ulice" rozběhnutý Markus Rosenberg, který se poté pokusil přehodit Starkeho. Švédský forvard měl ale nesprávně seřízená mířidla.
     
    17
    Hosté měli obrovskou příležitost k navýšení skóre. V situaci tři na tři poslal Williams balon na nalevo nabíhajícího Firmina. Ten si míč zasekl, obtočil se kolem protihráče a pokusil se vypálit. Střela mu ale vůbec nesedla a končí v zámezí.
     
    9
    Domácí měli obrovskou příležitost ke srovnání skóre! Do dobré pozice se dostal Mehmet Ekici. Rozhodl se vypálit, branku ale nevsítil. Hosté jsou stále ve vedení.
     
    4
    Hoffenheim právě vstřelil branku!
    Hosté se ujímají vedení! Sebastian Rudy zahrál rohový kop excelentně, balon se stočil přímo na hlavu číhajícího JANNIKA VESTERGAARDA, který jej následně poslal k levé tyčce domácí svatyně.

    Libor Kucza

    Branky: 90. Arnautovic - 4. Vestergaard

    Karty:   45. Ekici (BRM), 64. Wiese (BRM) - 36. Vestergaard (HOF), 54. Weis (HOF), 88. Firmino (HOF)


    Werder Brémy: Wiese - Hartherz, Papastathopoulos, Affolter, Fritz - Ignjovski, Bargfrede, Junuzovic (71. Fullkrug) - Ekici (46. Marin) - Arnautovic, Rosenberg
    TSG 1899 Hoffenheim: Starke - Johnson, Comppre, Vestergaard, Beck - Rudy (83. Strobl), Weis (71. Musona) - Vukcevic, Firmino, Williams - Lakic (80. Mlapa)

    Rozhodčí: Michael Weiner
    bahis siteleri