Ghana – Mali 0:2 (kon.)
konec
Ghana
0:2 (0:1)
Mali
Sobota 11.02.2012, 20:00 • Nuevo Estadio de Malabo • Africký pohár národů
Předzápasové kurzy
     
    88
    Jordan Ayew si míč na pravé straně ukázkově zpracoval a z druhého doteku vypálil. Ke vší smůle Ghany skončil míč pouze na spojnici Sissokovo svatyně.
     
    87
    Následuje jej Dembelé, který si za ovací střídání vyloženě užívá. Místo něj vyběhne na závěrečné minuty Yatabare.
     
    86
    Dvojnásobné střídání v celku Mali. Jako první opouští hřiště Sow, kterého nahrazuje Souleymane Keita.
     
    80
    Mali právě vstřelilo branku!
    Je rozhodnuto! Hráči Mali teď fantasticky obelstili ofsajdovou past. Rozhodčí správně neodpískali ofsajd, Adama Tamboura nikým nepozorován vlétl za míčem, předložil milimetrovou přihrávku DIABATÉMU, který důrazně ve skluzu přidává svou druhou branku v zápase.
     
    73
    Ayew odevzdaně dobíhal dlouhý pas, míč se ovšem kuriózně odrazil od rohového praporku přímo do šance. Ayew hledal vhodnou střeleckou pozici, ale nakonec přihrál Mensahovi, jehož střela těsně minula levou tyč.
     
    68
    Stevanovič reaguje dalším střídáním. Hřiště opouští Asamoah a nahrazuje jej Alhassan.
     
    64
    Vorsah skončil po vzdušném souboji tvrdě na zemi a frustrovaný zvedl nohu Traorému do oblasti rozkroku. Za toto nesportovní gesto vidí od hlavního sudího druhou žlutou, potažmo červenou kartu.
     
    56
    Žlutou kartou je po tvrdém souboji odměněn Traoré.
     
    53
    Ghana vstřelila právě regulérní branku, ovšem zdvižený praporek pomezního rozhodčího změně skóre zabránil. To je pro Ghanu velká smůla, jelikož do druhého poločasu vstoupila jako vyměněná.
     
    45
    V poločasové přestávce Ghana vystřídala. Muntari nahradil Mohammeda Abu.
     
    46
    Ihned v úvodu vidí za faul žlutou kartu ghanský Vorsah.
     
    42
    Sow teď velmi tvrdě dohrál Pantsila a hlavní sudí jej bez milosti odměnil žlutou kartou. V této disciplíně je tedy vyrovnáno.
     
    36
    Zmiňované střídání je tu. Odchází nešťastník Inkoom a nahrazuje jej Prince Tagoe. Doufejme, že bude mít do hry větší chuť než jeho spoluhráči.
     
    33
    Obrovská chyba obránců Ghany. Inkoom špatně rozehrál, čehož dokonale využil Dembelé. Ten se řítil osamocený z pravé strany na branku, ale namísto přihrávky na jednoho ze spoluhráčů vystřelil a Kwarasey jeho střelu zlikvidoval.
     
    25
    Ghanu branka rozhodila a rozvášněný Ayew si za ostrý faul loktem vykoledoval žlutou kartu.
     
    23
    Mali právě vstřelilo branku!
    Rohový kop zahráli hráči Mali na jedničku. Dembelé přízemní skrytou střelou z první donutil Kwaraseye, aby míč vyrazil pouze před sebe a tam už si jako správný útočník počínal DIABATÉ, který jej důrazně dopravil do odkryté branky.
     
    7
    A div jsme neviděli první branku zápasu. Samba Diakité se ukopl a jeho centr z levé strany skončil až na břevně Sissokovy svatyně!

    Tomáš Soukup

    Branky: 23. Diabaté, 80. Diabaté

    Karty:   25. Ayew J. (GHA), 46. Vorsah (GHA) - 42. Sow (MLI), 56. Traoré (MLI)   64. Vorsah (GHA)


    Ghana: Adam Larsen Kwarasey - Isaac Vorsah, Samuel Inkoom, John Pantsil, John Mensah, Lee Addy - André Ayew, Anthony Annan, Kwadwo Asamoah, Mohammed Abu, Jordan Ayew
    Mali: Oumar Sissoko - Adama Tamboura, Cédric Kanté, Ousmane Coulibaly, Abdoulaye Maiga - Bakaye Traoré, Samba Diakité, Samba Sow, Seydou Keita, Cheick Diabaté, Garra Dembélé

    Rozhodčí: Gehad Grisha
    bahis siteleri