Chabarovsk – Chanty-Mansijsk 4:1 (kon.) | Novosibirsk – Omsk 1:4 (kon.) | Ufa – N.Novgorod 6:4 (kon.)
Spartak Moskva – Riga 1:2 (kon.) | Lev – Čeljabinsk 2:4 (kon.)
konec
Lev Praha
2:4 (0:0, 2:3, 0:1)
Traktor Čeljabinsk
Pátek 17.02.2012, 19:00 • Zimný štadión mesta Poprad, Poprad • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:59
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Bartečko se snažil při intenzivním přechodu dopředu přenechat kotouč Hunovi, ten na to ale ideálně nezareagoval, kotouče se zmocnil VLADIMIR ANTIPOV a přes dva padající beky střelou do prázdné branky zřejmě stanovil konečný stav utkání. Bez asistence.
     
    55:14
    Za nedovolené bránění ve hře si jde sednout Martin Štrbák. Poprad ve třech.
     
    53:45
    Kuzněcov ukázal kvality ruské hokejové školy, když se doslova proručkoval před Laca, tam jej ale Bohumil Jank zahákoval a pokorně odešel na trestnou lavici.
     
    42:25
    Bartečko převzal skvělou přihrávku od Lundberga, následně svému švédskému spoluhráči vrátil puk před branku, Lundbergovi se ale nepodařilo z velké blízkosti překonat Proskurjakova, kotouč se tak dostal k Novotnému, který si brankáře hostí vytáhl z brankoviště, pak se mu ale nepovedlo zvednout puk a zakončil tak jen do ležícího obránce.
     
    39:40
    Na trestnou však šel Konstantin Panov.
     
    39:40
    Tentokrát jde do čtyř Čeljabinsk, střelce druhé branky Špirka podrazil Gennadij Razin.
     
    39:14
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Quint předal na modré kotouč ALEXANDERU RJAZANCEVOVI, jenž tvrdou ránou překonal nešťastného Laca, jemuž kotouč propadl někde mezi rukou a tělem. Asistence: Deron Quint, Jevgenij Kuzněcov.
     
    38:43
    Jakucenja se pokoušel udělat si prostor a dostat se mezi kruhy, pak jej ale zahákoval Štěpán Novotný, za což putuje na trestnou lavici.
     
    37:27
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Poprad zbytečně inkasuje. Od modré nahozený puk před branku se za Laca neúspěšně pokusil zasunout Panov. To však nemuselo Čeljabinsk mrzet, neboť se ke kotouči dostal VLADIMIR ANTIPOV, jemuž už se klečícího Laca překonat podařilo. Asistence: Konstantin Panov.
     
    34:41
    Alexander Hellström podrazil Panova a jde si za to na dvě minuty sednout.
     
    32:06
    Za nedovolené bránění jde na trestnou lavici Konstantin Panov.
     
    31:22
    Lvi právě vstřelili branku!
    Chvíli nato se ale RASTISLAV ŠPIRKO prosadil! Poprad šel tři na dva, Novotný chvíli podržel kotouč a natáhl na sebe obránce, pak mezi kruhy předložil kotouč Špirkovi, jenž tentokrát zvolil střelu nad Proskurjakovovu lapačku a poslal svůj tým do vedení. Asistence: Štěpán Novotný.
     
    28:41
    Lvi právě vstřelili branku!
    Domácí se nakonec dočkali ve vlastním oslabení! Lundberg na červené předal kotouč ĽUBOŠI BARTEČKOVI, jenž si poradil s Girouxem, zatáhl kotouč do strany a backhandem pod břevno překonal Proskurjakova. Asistence: Emil Lundberg.
     
    24:50
    Jako blesk z čistého nebe se na pravé straně zjevil Kuzněcov a jen díky skvělému Lacovi drží Poprad bezbrankový stav.
     
    26:45
    Poprad půjde do oslabení, Martin Štrbák jde na trestnou za držení Antipova.
     
    22:26
    Antipov přenechal puk Burdasovovi, ten se krásně zbavil Lundberga a jen se štěstím Lev neinkasoval, když Burdasov nedokázal překonat ležícího Laca.
     
    25:25
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Kuzněcov se za brankou zbavil Hunkese, vyvedl puk do rohu, odkud zadovkou našel mezi kruhy najíždějícího STANISLAVA ČISTOVA, jemuž se podařilo překonat překvapeného Laca. Asistence: Jevgenij Kuzněcov.
     
    12:38
    Do samostatného nájezdu se dostal Kontiola, zvolil kličku na forhand a Laco jej skvělým roztáhnutím betonů vychytal.
     
    11:25
    Znovu se rozjeli Bartečko s Lundbergem, prvně jmenovaný opět hledal svého spoluhráče, ten ale ve finálním okamžiku upadl a nedokázal tak zasunout kotouč za ležícího Proskurjakova.
     
    04:16
    Na trestnou usedá Deron Quint poté, co zahákoval dorážejícího Sekáče.

    Daniel Polách

    Branky a nahrávky: 29. Bartečko (Lundberg), 32. Špirko (Novotný) - 26. Čistov (Kuzněcov), 38. Antipov (Panov), 40. Rjazancev (Quint, Kuzněcov), 59. Antipov


    Lev Praha: Laco (Hruška) - Hunkes, Mezei, Štrbák, Jank, Hellström, Lewis - Huna, Bartečko, Lundberg - Novotný, Špirko, Sekáč - Matai, Šaršok, Ježek
    Traktor Čeljabinsk: Proskurjakov (Žuldikov) - Quint, Rjabykin, Giroux, Razin, Vasilčenko, Rjazancev, Katičev, Šinin - Čistov, Bulis, Kuzněcov - Kontiola, Panov, Antipov - Popov, Jakucenja, Burdasov - Glinkin, Mamin, Buturlin

    Rozhodčí: Soin, Karabanov - Putilin, Tarasov

    Diváci: 4500
    bahis siteleri