Bolton – Queens Park 2:1 (kon.) | Chelsea – Stoke 1:0 (kon.) | Sunderland – Liverpool 1:0 (kon.)
Wolverhampton – Blackburn 0:2 (kon.) | Aston Villa – Fulham 1:0 (kon.) | Everton – Tottenham 1:0 (kon.)
konec
Wolverhampton Wanderers
0:2 (0:1)
Blackburn Rovers
Sobota 10.03.2012, 16:00 • Molineux Stadium, Wolverhampton • Anglická Premier League
Předzápasové kurzy
     
    87
    Po dalším Jarvisově centru se dostal ke střele Fletcher. Projektil byl zblokován a Robinson to, co ze střely zbylo, kryje.
     
    86
    Milijas krásně rozšířil hru do strany, kde číhá Jarvis. Ten doběhl až do vápna, odkud centruje. Na centr si naběhl nikým nekrytý Milijas, ale v tutové pozici hlavičkuje těsně nad horní tyč.
     
    82
    Dobře hrajícího Kevina Doyle nahradí Sylvan Ebanks-Blake.
     
    77
    Milijas se před šestnáctkou dostal ke střele. Ta byla zblokována a poté vystřelil nebezpečně Jamie O'Hara. Robinson skvěle vyrazil. Míč ještě na hrací ploše stihl Kevin Doyle a hledal na zadní tyči Stevena Fletchera. Ten hlavičkuje mimo.
     
    75
    Na straně Wolves nadradil Davida Davise Nenad Milijas.
     
    75
    Blackburn střídá. Mortena Gamsta Pedersena vystřídá zkušený David Dunn, posila defenzivy.
     
    73
    Centr na bližší tyč si málem srazil do vlastní brány Doyle. Míč se nakonec odrazil k Formicovi, který střílí jen do náruče Hennesseyho.
     
    72
    A další krásná ulička Hoiletta, jež našla Marcuse Olssona. Jeho centr odvrátil Stephen Ward. Bude z toho rohový kop Rovers.
     
    69
    Blackburn právě vstřelil branku!
    Nádherná individuální akce DAVIDA JUNIORA HOILETTA, který se uvolnil na středu a krásnou křižnou střelou z 18 metrů překonal Wayna Hennesseyho.
     
    65
    Martin Olsson faulován na půli hřiště u pomezní čáry Stevenem Fletcherem. Ten jej dojel skluzem a vidí tak od Chrise Foye žlutou kartu.
     
    61
    Yakubu Ayegbeni v pokutovém území Vlků. Jeho klička ale byla čitelná, o míč přišel a následně fauloval. Bude z toho v podstatě odkop od brány.
     
    60
    David Edwards přenechá své místo Michaelu Kightlymu.
     
    60
    Grant Hanley fauluje na středu hřiště Davida Davise a vidí z rukou Chrise Foye žlutou kartu.
     
    49
    Po Pedersenově centru na zadní tyč se ke střele dostal Mauro Formica. Pálil z voleje, ovšem prudká střela minuta 3 tyče Hennesseyho brány.
     
    47
    Matthew Jarvis vyslal Kevina Doyla, který zaběhl s míčem až k brankové čáře a nacentroval před branku, kde se k podobnému zakončení jako Hoilett na druhé straně dostal Steven Fletcher. Jeho střela ale byla zblokována a Paul Robinson chytá.
     
    43
    Blackburn právě vstřelil branku!
    Morten Gamst Pedersen vyslal dlouhé autové vhazování do pokutového území Vlků. Tam hlavou odvrátil David Davis, ale pouze před sebe, kde číhal úplně volný DAVID JUNIOR HOILETT, který akrobatickým zakončením z voleje překonal Wayna Hennesseyho.
     
    41
    David Hoilett vyslal krásnou uličkou vpřed Yakubua, ten se v šestnáctce prosadil před skluzujícím Stearmanem. Jeho střela ale míří mimo 3 tyče Hennesseyho brány.
     
    38
    Marcus Olsson na levé straně obdržel přihrávku. Zastavila jej ale píšťalka pomezního sudího. Nicméně Olsson ještě nacentroval míč pozemi do vápna, kde se neohroženě skluzem prezentoval Yakubu Ayegbeni, který může být rád, že nevidí žlutou kartu.
     
    30
    David Edwards byl trvdě faulován Morteb-Gamst Pedersenem a ten vidí první žlutou kartu zápasu.
     
    18
    S míčem se uvolnil Mauro Formica, udělal zasekávačku a poslal míč do vápna, kde se prosadil Yakubu Ayegbeni. Jeho hlavička ale minula levou tyč Hennesseyho brány.

    Ondřej Krásný

    Branky: 43. Hoilett, 69. Hoilett

    Karty:   65. Fletcher (WOS) - 30. Pedersen (BLC), 60. Hanley (BLC)


    Wolverhampton Wanderers: Hennessey - Zubar, Stearman, Bassong, Ward - Doyle, Davis, Edwards, O'Hara, Jarvis - Fletcher
    Blackburn Rovers: Robinson - Lowe, Dann, Hanley, Martin Olsson - Formica, Pedersen, N'Zonzi, Marcus Olsson - Hoilett, Yakubu

    Rozhodčí: Chris Foy
    bahis siteleri