Čáslav – Varnsdorf 0:0 (kon.) | Znojmo – Karviná 0:0 (kon.) | Brno – Jihlava 0:2 (kon.)
konec
1. SC Znojmo FK
0:0 (0:0)
MFK Karviná
Neděle 13.05.2012, 17:00 • Městský stadión Znojmo • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Předzápasové kurzy
     
    90
    Bartozel se ve vápně dostal k míči a přihrával Gondovi, který pálil zpoza vápna velmi nadějně. Jeho střela jen těsně minula horní roh brány.
     
    85
    Poslední střídání Znojma. Hřiště opouští Sukupa a nahradí ho Lukáš.
     
    83
    Hra je v posledních okamžicích hodně hektická. Yonov teď pořádně osolil jednoho z hostujících hráčů a vidí žlutou kartu a může být ještě rád.
     
    80
    Karviná střídá. Odchází Vladavič a na hřiště přichází Mišinský.
     
    73
    Ještě před střídáním se do velké šance dostalo Znojmo. Ve málem vápně Karviné se vytvořil velký zmatek, k míči se dostal Hnaníček, ale skóre neotevřel.
     
    72
    Dvojité střídání na straně Karviné, Odchází Ciku a nahradí ho Bartozel. Dalším střídajícím je Vrána, který vystřídá Juřenu.
     
    72
    Utkání sleduje nejnižší znojemská návštěva sezóny 366 diváků.
     
    59
    Znojmo připravilo dvojí střídání. Ze hřiště odchází Mandula a nahrazuje ho Milan Pacanda. Na hrací plochu přijde také Tomáš Okleštěk, jenž vystřídá Mudru.
     
    56
    Bartošák zastavil nedovoleně rozběhnutého Vašíčka a dostává žlutou kartu.
     
    55
    Na druhé straně velká šance hostů. Kolmice za obranu našla přesně Vladaviče a ten už měl před sebou jen Hrůbého. Dobrým obranným zákrokem se však prezentoval Yonov a nedovolil zprvu Vladavičovi zakončit. Míč se však ke karvinskému hráči opět odrazil a ten pak pálil pouze do Hrubého.
     
    43
    Na žluté karty vyrovnáno, žlutou kartu za svůj nedovolený zákrok dostal znojemský Roman Hříbek...
     
    27
    Cihlář se uvolňoval na levém křídle a metr před vápnem ho poslal k zemi René Bolf a vidí žlutou kartu, o kartě nebyl pochyb...
     
    18
    Vašíček svedl úspěšný hlavičkový souboj a vyslal tak do šance Mudru, Ten byl však již brankáři Palečkovi příliš blízko a míč poslal vysoko do nebes.
     
    3
    První zajímavá možnost utkání. Odražený míč se dostal k Bartošákovi a ten zpoza vápna mířil k levé tyči a donutil Hrubého k zákroku.

    Zdeněk Plánka

    Branky:

    Karty:   43. Hříbek (ZNO), 83. Yonov (ZNO) - 27. Bolf (KAR), 56. Bartošák (KAR)


    1. SC Znojmo FK: Hrubý - Hříbek, Avdič, Yonov (K). Sukup (85. Lukáš) - Mudra (59. Okleštěk), Lacko, Hnaníček, Cihlář - Mandula (59. Pacanda), Vašíček.
    MFK Karviná: Paleček – Hrtánek, Hoffmann, Bolf (K), Cverna – Ciku (72. Bartozel), Vladavič (80. Mišinský), Jursa, Gonda, Bartošák - Juřena (72. Vrána).

    Rozhodčí: Miroslav Zelinka - Roman Páral, Jan Paták

    Diváci: 366
    bahis siteleri