Juventus – Atalanta BC 3:1 (kon.) | Fiorentina – Cagliari 0:0 (kon.) | AC Milán – Novara 2:1 (kon.)
Parma – Bologna 1:0 (kon.) | Cesena – AS Řím 2:3 (kon.) | Lazio – Inter 3:1 (kon.)
Chievo – Lecce 1:0 (kon.) | Janov – Palermo 2:0 (kon.) | Neapol – Siena 2:1 (kon.)
Catania – Udinese 0:2 (kon.)
konec
AC Milán
2:1 (0:1)
Novara Calcio
Neděle 13.05.2012, 15:00 • San Siro, Milán (ITA) • Italská Serie A
Předzápasové kurzy
     
    Dnes jsme byli svědky pohádkového příchodu. Končící legendy v dresu AC Milán dnes rozhodly toto utkání. Nejdříve ovšem musel srovnat Aquilani a o deset minut později přišel na hřiště Filippo Inzaghi. Matador AC byl od svého střídání u všech akcí svého týmu. Nakonec to byl právě on, kdo zužitkoval Seedorfův parádní lob a vstřelil vítězný gól AC Milán. Nutno podotknout, že se Novara nemusí za svůj výkon stydět a se Serií A se rozloučila důstojně. Já se s Vámi pro dnešek loučím. (16:57:14)
     
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Faul Gattusa na hranici vápna byl sice odpískán, ale rozhodčí vzápětí odpískal konec utkání.
     
    90+4
    Po centru z levé strany se na malém vápně natahoval Seedorf. Měl to na dlouhou nohu, ale nakonec míč trefil. Bohužel pro něj ho nedokázal usměrnit do branky.
     
    90+3
    Seedorf opět stejným způsobem hledal nabíhajícího Inzaghiho, který ještě stihl natáhnout nohu a srazit míč k Ibrahimovičovi. Tomu míč odskočil a nedokázal ho zakončit.
     
    90+1
    Milán se pokusil zaútočit, ale nakonec musel s míčem až ke své brance, kde si obránci přihráli s Ameliou a založili další útok.
     
    90
    Sudí nastavuje čtyři minuty!
     
    90
    Snahu jim nelze odepřít. Nepřesnosti ovšem omezují hostující tým v honbě za vyrovnáním. Další ztráta míče končí protiútokem AC.
     
    89
    Další domácí útok skončil neúspěchem a u míče jsou tentokrát hosté. Moc času jim nezbývá, takže hosté musí útočit.
     
    88
    Útok AC skončil faulem na Ibrahimoviče. Přímého kopu z hranice vápna se ujal Seedorf a pokusil se zatočit míč do levého růžku hostující branky. Míč ovšem letěl vedle branky.
     
    87
    Další střídání hostujícího týmu. Hrací plochu opustil Pesce a nahradil ho Maggio.
     
    86
    Kombinace Novary na útočné polovině hřiště stále pokračuje. Hostům se dokonce podařilo vytvořit závat před brankou AC. Z tohoto mráčku ovšem nezapršelo.
     
    84
    Útočník AC si tuto chvíli dlouho užíval. Rozhodčí ho ovšem nechal a hra pokračuje až teď. Novara drží míč na útočné polovině a ještě se žene za vyrovnáním.
     
    82
    AC Milán právě vstřelil branku!
    Tak tohle je pohádka! Hrdinům je přáno a za poctivou dřinu je člověk vždy odměněn. San Siro šílí. Protiútok AC skončil krásným lobem Seedorfa, který zpracoval a zakončil FILIPPO INZAGHI - 2:1!
     
    82
    Zmiňované střídání právě proběhlo. Hřiště opustil Aquilani a na hřiště nastoupila další končící legenda milánského klubu - Nesta.
     
    81
    Dokonce se hosté dostali k míči a dokázali se dostat až k brance AC. Do zakončení se dostal Rigoni, ale jeho dělovce chyběla přesnost.
     
    80
    Domácí uzamkli svého soupeře v okolí jeho vápna a snaží se něco vymyslet na houževnatou obranu Novary, která zatím drží.
     
    79
    Velké šance Inzaghiho a Ibrahimoviče. Nejdříve neuspěl švédský útočník a krátce poté se míč dostal na kopačku Inzaghiho. Tomu se nepodařilo zakončit, přesto vybojoval alespoň roh.

    Daniel Ryl

    Branky: 56. Flamini, 82. Inzaghi - 20. Garcia

    Karty:   39. Aquilani (ACM)


    AC Milán: Amelia - Zambrotta, Mexes, Yepes, Mesbah - Gattuso, Seedorf, Aquilani (82. Nesta)- Boateng (10. Flamini) - Cassano (67. Inzaghi), Ibrahimovič
    Novara Calcio: Fontana - Garcia, Centurioni, Lisuzzo, Morganella - Porcari, Pesce (87. Maggio), Gemiti - Rigoni - Jeda, Caracciolo (66. Radovanovič)

    Rozhodčí: Velotto - Giallatini, Cini
    bahis siteleri