Bystrc – Pelhřimov 0:2 (kon.)
konec
FC Dosta Bystrc-Kníničky
0:2 (0:1)
FK Maraton Pelhřimov
Neděle 20.05.2012, 16:30 • Hřiště Dosty Bystrc - Kníničky • Divize skupina D
     
    Máme za sebou utkání v rámci divize. Pelhřimov naprosto po zásluze vítězí v brněnské Bystrci 2:0 a s definitivní platností se zachraňuje ve čtvrté nejvyšší soutěži. Naděje Bystrce na postup do třetí ligy po dnešku pohasíná. Pro dnešní víkend se s vámi loučím a přeji hezký zbytek neděle. (18:24:27)
     
    Statistiky zápasu:

    Střely na bránu: 2:9, střely mimo: 6:4, rohy: 3:5, fauly: 11:13.
     
    Konec zápasu.
     
    85
    Asi nejlepší hráč hostů Benda mohl potřetí udeřit. Pelhřimovský útočník se dostal až před Kukletu, který mu ovšem dokázal zmenšit střelecký úhel a míč chytit do náručí.
     
    82
    Bystrc mohla korigovat výsledek. Po Jiříkovského standardce si zaběhl na levou tyč Smékal a fantastický zákrok Moravce znamená, že stav nemění. Pelhřimov tak míří ke třem bodům.
     
    78
    Další přímo gólová šance Pelhřimova. Niderle poslal do brejku Homolku, ten udělal brankáři Kukletovi přímo hokejový blafák, ale nedokázal zakončit, protože se domácí brankář stačil vrátit do své brány a konečky prstů míč vyrazit na roh.
     
    77
    Utkání sleduje 182 diváků.
     
    75
    Také hosté zasahují do sestavy. Do kabin míří Kubík, zbytek zápasu si zahraje Marek Machač.
     
    71
    Domácí trenérská dvojice Kotol - Karpíšek naposledy střídá. Odchází Matěj Sedláček, na jeho místo míří Lukáš Jiříkovský.
     
    64
    Pelhřimov právě vstřelil branku!

    Hosté dokázali podruhé udeřit. Po pravé straně pronikl Průcha, nacentroval do vápna, kde byl JAN HOMOLKA a jeho střela po zemi končí podruhé v síti. Hosté jsou celý zápas jasně lepší a naprosto po právu si vytvořili na bystrckém fotbalovém hřišti luxusní dvougólový náskok.
     
    61
    Dalším potrestaným hráčem domácího týmu jeVojtěch Dolina.
     
    60
    Domácí Jan Veselý inkasuje žlutou kartu.
     
    49
    Šance Bystrce. Po pravé straně unikl Dolina, jenž odcentroval do pokutového území, kam si naběhl Břežný a jehož střela namířila jen těsně vedle tyče. První šance Bystrce, která mohla změnit stav domácího celku k lepšímu.
     
    47
    Obrovská šance Pelhřimova, který mohl podruhé v zápase udeřit. Hostující Benda unikl po pravé straně a střelou k levé tyči nechal vyniknout výborně zasahujícího Kukletu, který podržel domácí tým.
     
    46
    Bystrc podruhé střídá, domácí trenér musel stáhnout ze sestavy domácího kapitána Janíčka, jehož nahrazuje Vítězslav Bárta.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Statistiky prvního poločasu:

    Střely na bránu: 0:5, střely mimo: 1:3, rohy: 1:3, fauly: 7:7.
     
    Ten přichází právě teď, hosté zaslouženě vedou, měli více ze hry a jednu ze svých šancí dokázali využít. Z penalty se trefil v 11. minutě Lingdon. Další šance Pelhřimova zůstaly nevyužity a po prvním poločase zůstává stav 0:1. Bystrc se zatím nemůže dostat do hry a téměř se nedostala do hry. Druhý poločas začíná krátce po 17:30.
     
    První poločas skončil.
     
    45
    Střílející Klusák hlavičkoval po centru na bránu. Blíží se závěr poločasu.

    Roman Zajíček

    Branky: 11. Leligdon (pen.), 64. Homolka

    Karty:   10. Kukleta (BYS), 60. Veselý (BYS), 61. Dolina (BYS)


    FC Dosta Bystrc-Kníničky: Kukleta - Fousek, (34. Klusák), Sedláček (71. Jiříkovský), Smékal, Jirásek, Šíma, Křivánek, Břežný, Dolina, Janíček (46. Bárta), Veselý.
    FK Maraton Pelhřimov: Moravec - Naniáš, Kocián (K), Hložek, Niderle, Leligdon (88. Papež), Homolka, Benda, Kubík (75. Machač), Klofáč, Průcha.

    Rozhodčí: Miko - Bartoň, Růžička

    Diváci: 182
    bahis siteleri