Willem II – Den Bosch 2:1 (kon.) | Venlo – Helmond 2:2 (kon.)
konec
VVV Venlo
2:2 (1:2)
Helmond Sport
Neděle 20.05.2012, 14:30 • Seacon Stadion – De Koel, Venlo • Nizozemská 2. liga
Předzápasové kurzy
     
    Celek Venlose Voetbal Vereniging z Venla slaví udržení v Eredivisie i pro příští ročník. Čtvrtý tým druholigové Jupiler League Helmond Sport se sice rval o postup až do konce, nakonec to ale nestačilo. O postupu Venla rozhodla proměněná penalta Dannyho Holly na 3:2. Příjemné odpoledne vám přeje Tomáš Martínek. (16:30:26)
     
    Konec zápasu.
     
    90+8
    Podobně nakládá se samostatným únikem Wildschut, ale to už má sudí píšťalku v ústech a zpečetí tak postup Venla.
     
    90+7
    Zřejmě poslední šance Helmondu končí nepřesnou hlavičkou střídajícího Veermana. Gentenaar bude odkopávat od brány a čeká se na závěrečný hvizd. Místo něho přichází samostatný únik Ucheba na osamoceného Sengiera, jenže Nigerijec selhává.
     
    90+6
    Stále se ještě nezačalo hrát. Haastrup má zřejmě přeražený nos.
     
    90+5
    Na hřiště vbíhá místo nosítek s Haastrupem další útočník Pepijn Veerman. Uvidíme, zda se ještě rozehraje a Helmond bude mít šanci zaútočit.
     
    90+4
    Nešťastník Haastrup, který zavinil penaltu, nyní leží na trávníku po zásahu kolenem do tváře a se zakrvaveným obličejem bude muset být vystřídán. Čas se natahuje a nastaví se určitě o hodně více minut, než bylo v plánu. Na hrací ploše jsou už nosítka, s Haastrupem to nevypadá dobře.
     
    90+3
    Na zem se svalil na hranici šestnáctky obrovitý Nygaard, který se střetl s drobounkým stoperem Yoshidou. Nepíská se a Venlo může do útoku.
     
    90+1
    Erik Quekel nebyl daleko od gólu, ale míč se odrazil od obránce Timisely do zámezí. Místo rohu bude ovšem odkopávat míč Venlo, což je asi konec nadějím hostů na postup.
     
    90+1
    Jedna z posledních šancí pro Helmond. Standarka, jež zahraje kapitán Haastrup.
     
    90
    Koubali se ocitl v šanci spolu s Nygaardem, jenže brankář Gentenaar míč dvakrát pokryl vcelku bez problémů. Na obou střídačkách je vidět nervozita ze současného výsledku.
     
    89
    Střídání trenéra Hanse de Koninga. Do hřiště vysprintoval Youssef Koubali, nahradil Aarta Verberneho.
     
    88
    Nákop Van der Lindena našel jen zadáky Venla. Domácí hrají hodně ze zadu a Helmond se zdá již hodně odevzdaný i když je od postupu dělí "jen" jedna branka.
     
    86
    Venlo si v pohodě kombinovalo na půli Helmondu, jenže rána Uchebeho neměla gólové parametry.
     
    85
    Hostům čas protéká mezi prsty a stále nepřichází brankové šance natož nějaký vytrvalý tlak.
     
    83
    Po faulu na Yoshidu vidí žlutou kartu také Němec Sebastian Stachnik.
     
    81
    Helmond si začíná uvědomovat, že jde do tuhého a začíná pořádat útočné akce. Nyní ale Kazlauskas ani Quekel neuspěli. Hosté si musejí dávat pozor na zadní vrátka, ve předu v tuto chvíli číhal osamocený Uchebo.
     
    79
    Plynulost hry nyní narušují povalování hráčů na trávníku a míče v zámezí. Moc pěkný fotbal nyní nevidíme a deset minut před koncem má blíže do Eredivisie po Zwolle a Tilburgu také Venlo.
     
    76
    První žlutou kartu má také domácí fotbalista. Za zdržování hry inkasoval napomenutí od sudího Vinka Michael Uchebo.
     
    75
    Japonec Maya Yoshida leží na trávníku, drží se za loket a sudí hru přerušuje. Nebylo to však nic vážného a rodák z Nagasaki je již na nohou.

    Tomáš Martínek

    Branky: 6. Holla, 68. Holla (pen.) - 10. Stachnik, 15. Grabovac

    Karty:   76. Uchebo (VEN) - 43. Kazlauskas (HLM), 74. Guijo Velasco (HLM), 83. Stachnik (HLM)


    VVV Venlo: Gentenaar - Leiwakabessy (55. Fleuren), Yoshida, Timisela, Vorstermans - Holla, Meeuwis (70. Leemans), Linssen (62. Maguire) - Berghuis, Uchebo, Wildschut. Trenér: Tom Lokhoff.
    Helmond Sport: Sengier - Grabovac, Van der Linden, Verberne (89. Koubali), Haastrup (90+5. Veerman) - Guijo Velasco, Kazlauskas, Justiana - Güvenç (70. Nygaard), Stachnik, Quekel. Trenér: Hans de Koning.

    Rozhodčí: Pieter Vink
    bahis siteleri