Týmy (ženy) (kon.) | Týmy (muži) (kon.)
konec
Týmy (ženy)

Pátek 03.08.2012, 11:00Olympijské hry - Stolní tenis
Sledujte:¨
     
    Mně už nezbývá nic jiného, než se s vámi rozloučit a popřát vám krásný zbytek pátečního odpoledne. U dalších přenosů na shledanou. (17:49:57)
     
    Čtvrtfinálové dvojice vypadají následovně:
    Hong Kong - Jižní Korea
    Čína - Nizozemí
    Německo - Japonsko
    Singapur - Severní Korea

    Všechny duely jsou na programu zítra.
     
    Třetí set souboje JIang(HKG) a Li(AUT) končí výsledkem 11:6 pro hráčku z Hong Kongu, která tak svojí zemi získává poslední potřebný bod k postupu do čtvrtfinále. S olympijským turnajem se naopak loučí rakouské hráčky.
     
    Druhou sadu během sedmi minut získává poměrem 11:8 zástupkyně Hong Kongu Jiang.
     
    V posledním běžícím zápase se vedení 1:0 na sety ujímá hong kongská hráčka Jiang, když zdolala svoji soupeřku 11:6 na body.
     
    Domácí hráčky se do čtvrtfinále nepodívají, když suveréním způsobem(11:2, 11:7, 11:3) ovládla dvojice Ri, Kim i čtyřhru a přidala tak postupový bod k předchozím dvěma.
     
    Byli jsme svědky velmi rychlé třetí sady(11:2), která rozhodla, že na konto si další bod připíší stolní tenistky z Hong Kongu. Ty se ujímají vedení 2:1 na zápasy a jsou tak o krůček blíže postupu mezi nejlepších 8.
     
    Druhý set mezi reprezentantkami Velké Británie a Severní Korei dopadl opět lépe pro severokorejky, když ho ovládly výsledkem 11:7.
     
    Druhá sada mezi Lee, Tie(HKG) a Li, Soljaová(AUT) znovu dopadla lépe pro východoasijské hráčky, když ji získaly nejtěsnějším možným rozdílem 14:12.
     
    Dalším týmem, kterým se podívá do čtvrtfinále budou Němky, když přehrály v závěrečné čtyřhře Australanky 3:1 na sety(11:6, 9:11, 12:10, 12:10) a celkovým skóre 3:0 na zápasy.
     
    První set čtyřhry Sibleyová, Parkerová(GBR) - Ri, Kim(PKR) jednoznačným způsobem získává severokorejská dvojice 11:2 a míří tak za postupem.
     
    První set souboje Lee, Tie(HKG) a Li, Soljaová(AUT) získala hong kongská dvojice s výsledkem 11:9.
     
    Mezitím druhý set souboje Silbereisenová, Wu(GER) a Tan, Miao(AUS) vyzněl lépe pro australskou dvojici, která jej ovládla 11:9.
     
    Severní Korea se ujímá vedení 2:0 na zápasy, když i ve třetím setu(11:7) dokázala Kim zvítězit. Nyní nás čeká čtyřhra.
     
    První set ve čtyřhře také zahajují Lee, Tie(HKG) a Li, Soljaová(AUT).
     
    První set dohrály ve čtyřhře také zástupkyně Německa a Austrálie, když lepší byli jednoznačně Evropanky se skóre 11:6.
     
    První bod Rakousku přinesla Soljaová, když svoji hong kongskou soupeřku porazila jednoznačně 3:0 na sety(11:4, 11:8, 13:11).
     
    Druhý set je také dohrán v duelu Liu(GBR) a Kim(PRK), kde ho nakonec po dlouhém boji získala severokorejská hráčka 11:9.
     
    Možná rozhodující čtyřhra se nám rozehrává v duelu mezi Německem a Austrálií, pokud by Němky ve složení Silbereisenová, Wu porazily Australanky Tan, Miao, postoupily by do dalšího kola, tedy do čtvrtfinále.
     
    Druhý set je dohrán v duelu Jiang(HKG) a Soljaové(AUT), kde ho znovu ovládla rakouská hráčka v poměru 11:8.
     
    Do třetice si s Australankou Lay totožným skóre 11:7 jako v obou předchozích setech poradila Němka We a získává tak pro svoji zemi druhý bod.
     
    První set mají za sebou také hráčky Liu(GBR) a Kim(PRK), který nakonec získala severokorejská reprezentantka.
     
    Máme tu prvního postupujícího. Po setech 11:4, 11:7, 11:2 ve čtyřhře a celkově 3:0 na zápasy se jím stávají hráči Nizozemska.
     
    První set je také dohrán v duelu Jiag(HKG) a Soljaové(AUT), když ho zaslouženě se skóre 11:4 získala hong kongská reprezentantka.
     
    K nelibosti domácích fanoušků je dohrán i úvodní duel mezi Parkerovou(GBR) a Ri(PRK), když ho Severokorejka ovládla 3:1 na sety(11:8, 8:11, 11:8, 11:4). Severní Korea se tak ujímá vedení 1:0 na zápasy.
     
    Němka Wu získává i druhý set poměrem 11:7 a vede tak již 2:0 na sety.
     
    Do druhého zápasu nastupují za Hong Kong Jiang a Rakousko bude reprezentovat Soljaová.
     
    První set také ve čtyřhře odehrály reprezentantky Egyptu a Nizozemí, když zástupkyně evropského kontinentu byly úspěšnější v podobě 11:4.
     
    Zcela jistě nejdramatičtější zápas dnešního dne je u konce. Tie(HKG) v něm přehrála Liu(AUT) 7:11, 11:7, 4:11, 11:6, 15:13. Hong Kong tak získává svůj první bod.
     
    První čtyřhru odpoledního programu mezi sebou rozehrály reprezentantky Egyptu Magdyová, Meshrefová a Timinaová, Li Jie.
     
    Třetí set souboje mezi domácí Parkerovou a Severokorejkou Ri dopadl lépe pro východoasijskou hráčku, když ho získala v poměru 11:8.
     
    Jednoznačně za postupem míří nizozemské hráčky, když i ve třetím setu(11:2) potvrdila svoji dominanci Li Jie, která tak smetla svoji egyptskou soupeřku 3:0 na sety. Nizozemí má již dvoubodový náskok.
     
    K zahájení duelu jsou již připravené Němka Wu a Australanka Lay.
     
    Německo získává první bod, když si ve čtvrtém setu poradila Ivancanová s Australankou Miao 11:8. Celkově tak vítězí 3:1 na sety.
     
    Druhý set mezi Egypťankou Meshrefovou a Nizozemkou Li Jie je již také minulostí. Se skóre 11:5 ho taktéž ovládla nizozemská stolní tenistka.
     
    Duel mezi hong kongskou Tie a rakouskou Liu bude muset rozhodnout až závěrečný pátý set, když čtvrtou sadu vyhrála východoasijka 11:6.
     
    Němka Ivancanová obrací duel, když ve třetí sadě vybojovala vítězství v podobě 11:5. Celkově tak vede 2:1 na sety.
     
    První sada, která trvala necelých 5 minut, je za námi také v duelu Meshrefové s Li Jie, kde poměrně s přehledem 11:5 zvítězila nizozemská hráčka.
     
    Třetí set v souboji Tie(HKG) - Liu(AUT) vyhrála zástupkyně našeho jižního souseda v poměru 11:4. Tím se tak ujala vedení 2:1 na sety.
     
    Mezitím se i rozehrálo druhé střetnutí v souboji Egyptu a Nizozemí. Severoafrickou zemi bude zastupovat Meshrefová a členskou zemi Beneluxu Li Jie.
     
    Druhou sadu také dohrály reprezentantky Velké Británie Parkerová a Severní Korei Ri, když ji za aplausu domácího publika získala domácí reprezentantka v poměru 11:8. Stav je tak vyrovnaný 1.1 na sety.
     
    Prozatím jednoznačně nejdramatičtější souboj nyní svedly zástupkyně Německa a Austrálie, když Ivancanová ve druhém setu porazila svoji australskou soupeřku 15:13.
     
    Máme tu první dohraný zápas. Jak i ve dvou předcházejících, nedala ani ve třetí sadě Li Jiao své soupeřce nejmenší šanci a vyprovodila ji během třech setů 11:6, 11:6, 11:4. Toto utkání trvalo přesně 15 minut. Nizozemí se tak dostává do vedení 1:0 na zápasy.
     
    Druhou sadu v souboji Hong Kongské Tie s Rakušankou Liu získává získává východoasijská hráčka poměrem 11:7, srovnává tak stav setů na 1:1.
     
    Druhý set nejrychleji dohrála dvojice Eldawlatlyová(EGY) - Li Jiao(NED), když Nizozemka zvítězila totožným skóre jako v sadě předchozí, tedy 11:6. Vede tak již 2:0 na sety.
     
    Průběžné stavy po prvním setu:
    Tie(HKG) - Liu(AUT) 7:11
    Eldawlatlyová(EGY) - Li Jiao(NED) 6:11
    Parkerová(GBR) - Ri(PRK) 8:11
    Ivancanová(GER) - Miao(AUS) 7:11
     
    První sety právě začaly.
     
    Dvojice pro první zápasy vypadají následovně:
    Tie(HKG) - Liu(AUT)
    Eldawlatlyová(EGY) - Li Jiao(NED)
    Parkerová(GBR) - Ri(PRK)
    Ivancanová(GER) - Miao(AUS)
     
    Již za pár minut odstartují odpolední utkání, ve kterých se proti sobě postaví výběry Hong Kongu a Rakouska, Egyptu a Nizozemí, Velké Británie a Severní Korei, Německa a Austrálie.
     
    Také ve třetím setu vítězí singapurská reprezentantka Feng poměrem 11:6, celkově tedy 3:0 na sety a posílá svoji zemi do čtvrtfinále. Pro polské hráčky Olympijský turnaj končí. To je z první série zápasů vše, s dalšími přenosy se opět přihlásím v 15:30. Prozatím na shledanou.
     
    Druhou sadu taktéž získává reprezentantka Singapuru, tentokrát 11:6. Aktuálně tedy vede již 2:0 na sety a míří tak za postupem.
     
    První set získává Feng 11:8 na body.
     
    Nyní následuje duel Feng(SIN) s Grzybowskou(POL). Jestli se na konci bude radovat singapurská hráčka, znamenalo by to rozhodující třetí bod i tedy postup do čtvrtfinále.
     
    Třetí sadu tohoto duelu získávají v poměru 11:9 singapurské hráčky a s celkovým skóre 3:0 na sety získávají pro svoji zemi druhý bod. Průběžný tedy Singapur vede 2:1 na zápasy.
     
    Druhá set mezi Li, Wang(SIN) a Grzybowskou a Partykaovou(POL) dopadl lépe pro singapurskou dvojici, která ho ovládla se skóre 11:6. Zvýraznila tak své vedení již na 2:0 na sety.
     
    Třetím postupujícím se stává Čína, která ve třetí sadě přehrála Brazílii v poměru 11:8, celkově 3:0 na sety a taktéž 3:0 na zápasy.
     
    První set čtyřhry mezi hráčkami Singapuru a Polska je taktéž za námi. S rozdílem čtyř bodů, tedy 11:7 ho získala dvojice z východní Asie.
     
    Druhá sada čtyřhry Ding, Li(CHN) - Dvoraková, Ramirezová(SPA) patřila jako ta první čínské dvojici, která ji získala 11:5.
     
    I druhý postupující je z Asie. Čtyřhru se skóre 11:5, 11:5, 11:6 ovládly Korejky Park a Kim a vybojovali pro svoji zemi třetí bod, který znamená postupu do další fáze turnaje. Brazilky se naopak s turnajem loučí.
     
    A máme tu prvního postupujícího do čtvrtfinále. Třetí set čtyřhry v podobě 11:1, celkově 3:0 na sety a tím pádem i celý zápas ovládly stolní tenistky Japonska! Američanky se tak loučí s Olympijským turnajem již po prvním kole.
     
    Také první set čtyřhry Ding, Li(CHN) - Dvoraková, Ramirezová(SPA) je již minulostí. Číňanky ho ovládly 11:7.
     
    Druhý set mezi Brazilkami a Korejkami vyzněl lépe pro východoasijskou dvojici,která ji získala v podobě 11:5.
     
    Singapur srovnává celkové skóre na 1:1, když třetí sadu v poměru 11:6 získává stolní tenistka Wang. Skóre na sety tedy bylo jednoznačné 3:0.
     
    Druhá sada ve čtyřhře mezi USA a Japonskem je taky dokončena. Získaly ji japonské hráčky v poměru 11:7, ujali se tak vedení 2:0 na sety.
     
    Dohrána je již také druhá sada souboje mezi Wang(SIN) a Partykaová(POL) ji získala opět singapurská hráče v podobě 11:9.
     
    Také první set v čtyřhře mezi USA a Japonskem je již dotažen do svého konce. 11:7 jej získali japonské reprezentantky.
     
    První sadu souboje Silva, Gui(BRA) proti Park, Kim(KOR) získávají korejské hráčky se skóre 11:5.
     
    Nyní je na řadě čtyřhra, ve které se střetnou Ding, Li(CHN) a Dvoráková, Ramirézová(SPA).
     
    Utkání mezi Číňankou Guo a Španělkou Ramirézovou je taktéž dokončeno. Třetí sadu 11:8, tím pádem i celý zápas získává čísnká hráčka Guo. Pro svoji zemi tak získává cenný druhý bod.
     
    První sadu zápasu Wang(SIN) - Partykaová(POL) získala singapurská hráčka poměrem 11:6.
     
    První set je již minulostí i v duelu čtyřhry mezi Wu, Zhang(USA) a Ishikawa, Fukuhara(JPN), kde ji Japonky získaly se skóre 11:7.
     
    Třetí sada již patřila favorizované Číňance, která ji získala s rozdílem šesti bodu, tedy 11:5.
     
    Ve druhé sadě souboje Guo(CHN) a Španělky Ramirézové, zvítězila hráčka z Pyrenejského poloostrova v poměru 11:8.
     
    A máme tu konec pětisetového dramatu mezi Feng(SIN) - Li(POL), ve kterém byla nakonec šťastnější polská reprezentantka, která získala pátou sadu 11:8. Polsko si tak připisuje první bod.
     
    U druhý duel mezi USA a Japonskem má svoji vítězku, po setech 11:9, 11:5 a 11:3 získává pro mezi vycházejícího slunce 2 bod Hirano.
     
    Nyní se v tomto duelu rozehrává čtyřhra, kde nastoupí dvojice Silva, Gui(BRA) proti Park, Kim(KOR).
     
    2 zápas mezi Brazílií a Jižní Koreou je taktéž dohrán. Seok(KOR) ve třetím setu zvítězila v poměru 11:8 a získala tak pro svou zemi druhý bod.
     
    Druhý set je již minulostí v zápase Zhang(USA) a Hyrano(JPN), kde ho získala japonská hráčka v podobě 11:5.
     
    Velmi dramatický duel sledujeme mezi Feng(SIN) - Li(POL), kde nyní skončil čtvrtý set v poměru 11:9 ve prospěch Li, stav na sety je tedy 2:2, rozhodovat o vítězi se bude v posledním pátém setu.
     
    Druhý set je dohrán v duelu Gui(BRA) a Seok(KOR), kde opět dominovala korejská hráčka 11:5, na sety je to tedy už 2:0.
     
    I Číňanka Guo ovládla první sadu, když porazila soupeřku Ramirezovou(SPA) 11:9.
     
    První sada je dohrána i v souboji Zhang(USA) a Hyrano(JPN), kde dominovala Japonka 11:9.
     
    První set v duelu Gui(BRA) a Seok(KOR), ovládla Korejská hráčka v poměru 11:8.
     
    Jsou již rozehrány i druhé duely, ve kterých se střetnou Guo(CHN) a Ramirezová(SPA), Gui(BRA) a Seok(KOR), Zhang(USA) a Hyrano(JPN).
     
    Vysoce favorizovaná Čína má již také první bod, když ho ve třetím setu získala Li poměrem 14:12, celkově 3:0 na sety.
     
    Hotovo je i v duelu mezi Hsing(USA) a Fukuhara(JPN), když Japonka vyhrála třetí sadu v poměru 11:7 a ovládla tak celý zápas 3:0 na sety.
     
    Některé zápasy se pochopitelně odehrávají rychleji, třetí set mezi Kumaharaovou(BRA) a Kim(KOR) skončil se skóre 6:11, Kim tím pádem ukončuje zápas a získává pro Jižní Koreu první bod.
     
    Druhé sety dopadly následovně:
    Li(CHN) - Shen(SPA) 11:7, sety 2:0
    Kumaharaová(BRA) - Kim(KOR) 3:11, sety 0:2
    Feng(SIN) - Li(POL) 15:13, sety 1:1
    Hsing(USA) - Fukuhara(JPN) 7:11, sety 0:2
     
    Stavy po prvním setu:
    Li(CHN) - Shen(SPA) 11:4,
    Kumaharaová(BRA) - Kim(KOR) 2:11
    Feng(SIN) - Li(POL) 11:8
    Hsing(USA) - Fukuhara(JPN) 4:11
     
    Již za pár minut začnou úvodní duely. Proti sobě nastoupí Li(CHN) a Shen(SPA), Kumaharaová(BRA) a Kim(KOR), Feng(SIN) a Li(POL), Hsing(USA) a Fukuhara(JPN).
     
    Něco málo k pravidlům. Každý tým tvoří 3 nominované hráčky, které nastoupí podle volby trenéra do 5 zápasů, 4 z toho budou dvouhry a 1 čtyřhra, která bude vždy 3 v pořadí. Hrát se bude na 3 vítězné sety, každý set končí, jakmile některá z hráček dosáhne cifry 11 a zároveň má minimální náskok 2 bodů na svoji soupeřku.
     
    Do prvních soubojů vstoupí i týmy stolních tenistek. Dnešní program je rozdělen do dvou sekcí, v první, která začíná přesně úderem 11 hodiny, se utkají týmy USA s Japonskem, Singapuru s Polskem, Brazílie s Jižní Koreou a vysoce favorizované Číny se Španělskem. Odpolední program pak budou od 15:30 tvořit dvojice Německa s Austrálií, Velké Británie s Severní Koreou, Hong Kongu s Rakouskem a Egyptu s Nizozemím.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 11:00.

    Ondřej Tomšovský

    bahis siteleri