Plzeň – Kometa Brno 1:2 (kon.) | Motor ČB – Salzburg 3:5 (kon.) | TPS – Tappara 0:1 (kon.)
Kuopio – JYP 2:4 (kon.) | IFK Helsinky – Jokerit 3:4 (po s.n.) | Pardubice – Liberec 0:3 (kon.)
Sparta – Chomutov 1:3 (kon.) | Linköping – HV71 1:6 (kon.) | Färjestad – Frölunda 3:2 (po s.n.)
Vienna Capitals – HC Slovan 2:1 (po pr.) | Mannheim – Ingolstadt 4:3 (po s.n.) | Fribourg – Bern 4:3 (kon.)
Zug – Zürich 4:1 (kon.)
po s.n.
IFK Helsinky
3:4 (1:0, 0:0, 2:3 - 0:1)
Jokerit Helsinky
Pátek 31.08.2012, 17:30 • Ledová hala, Helsinky, Finsko • European Trophy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    65:00
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Rozhodující samostatný nájezd proměnil ESA LINDELL, který tak svému týmu připsal bod navíc, a Žolíci zároveň dokonali obrat v zápase!
     
    59:48
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Tak to je neuvěřitelné! Žolíci stáhli tříbrankové manko a vynutili si prodloužení. Moses našel přihrávkou volného RIKU HAHLA, který srovnává na 3:3. Asistence: Stevie Moses a Teemu Eronen.
     
    56:50
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Ze zápasu se nám stává pořádné drama. TEUVO TERÄVÄINEN našel ztracený kotouč, který záhy poslal za Ortiova záda. Bez asistence.
     
    55:05
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Teď už ale Ortio kapituluje. Přesilovou hru využívá přesnou střelou MARKUS NORDLUND, jemuž poslal chirurgicky přesnou přihrávku Filppula. Asistence: Ilari Filppula.
     
    51:39
    Helsinky právě vstřelily branku!
    Eriksson narýsoval přesnou přihrávku na ROOPEHO TALAJU, který neměl sebemenší potíže dostat černou pryž za čáru. O osudu dnešního zápasu je zřejmě rozhodnuto. Asistence: Joakim Eriksson a Arttu Luttinen.
     
    48:37
    Helsinky právě vstřelily branku!
    V momentě, kdy vyloučený Filppula vstoupil na led, dostal od Peltonena přesnou přihrávku EERO SOMERVUORI, který posílá svůj tým do dvoubrankového trháku. Asistence: Ville Peltonen a Tyler Redenbach.
     
    11:24
    Helsinky právě vstřelily branku!
    Když svou šanci nezužitkovali hosté, udeřilo na druhé straně. Redenbach našel přesným pasem VILLEHO PELTONENA, který nedal Kilpeläinenovi sebemenší šanci zasáhnout. Asistence: Tyler Redenbach.

    Michal Šandor

    Branky a nahrávky: 12. Peltonen (Redenbach), 49. Somervuori (Peltonen, Redenbach), 52. Talaja (Eriksson, Luttinen) - 56. Nordlund (Filppula), 57. Teräväinen, 60. Hahl (Moses, Eronen), 65. Lindell


    IFK Helsinky: Ortio (Norja) - Söderholm, Klubertanz, Melart, Varakas, Kurvinen, Jokela, Tuohilampi, Salmi - Peltonen, Redenbach, Pakarinen - Luttinen, Eriksson, Somervuori - Talaja, Liivik, Partanen - Nyholm, Piiparinen, Asten.
    Jokerit Helsinky: Kilpeläinen (Tuohimaa) - Eronen, Väänänen, Dehner, Nordlund, Manelius, Niemi, Lindell, Tyrväinen - Eaves, Filppula, Moses - A. Ruuttu, Hahl, Rita - J. Ruutu, Teräväinen, Pulkkinen - Lamberg, Heino, Ben-Amor.

    Rozhodčí: Laaksonen, Kaukokari - Korteniemi, Puolakka

    Diváci: 3976
    bahis siteleri