Česko – Finsko 2:1 (kon.) | Švédsko – Rusko 3:2 (po pr.)
konec
Česko
2:1 (0:1, 1:0, 1:0)
Finsko
Pátek 31.08.2012, 15:30Turnaj čtyř (U20)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    54:24
    Česko právě vstřelilo branku!
    Česká republika se dostává do vedení! Beranovu ránu vyrazil Korpisalo pouze na hokejku nehlídaného JANA WASSERBAUERA, který střelou pod víko střílí druhou českou branku. Asistence: Matěj Beran, Ondřej Kaše.
     
    39:29
    Česko právě vstřelilo branku!
    Komersovi chlapci vyrovnávají na 1:1. Po velkém tlaku české družiny napřáhl z mezikruží VOJTĚCH ZADRAŽIL a střelou do horního růžku finské branky nedal Korpisalovi žádnou šanci zasáhnout. Asistence: Jan Štencel.
     
    7:42
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Češi dostávají gól ve vlastní přesilovce po obrovské hrubce gólmana Lukáše. Ten se snažil o rychlou rozehrávku, bohužel pro něj puk přihrál přesně na hůl NICA NYBERGA, pro kterého už nebyl problém napálit kotouč do opuštěné české klece.

    Daniel Bartonec

    Branky a nahrávky: 40. Zadražil (Štencel), 55. Wasserbauer (Beran, Kaše) - 8. Nyberg


    Česko: Lukáš (Horák) - Zadražil, Kokeš, Štencel, Buchta, Havel, Králík, Pavelka, Kříž, Kasperlík, Beran, Švihálek, Březina, Simon, Kaše, Písařík, Wasserbauer, Kepka, Rousek, Němec, Doležal.
    Finsko: Korpisalo (Perhonen) - Lindbohm, Rukajärvi, Riikola, Parkkonen, Vainio, Friman, Rantakari, Rekonen, Granlund, Hännikäinen, Henritius, Salminen, Kulmala, Haapala Nyberg, Nättinen, Harjama, Huovinen, Järveläinen, Nykopp
    bahis siteleri