Petrohrad – Lev 5:4 (po s.n.) | Košice – Banská Bystrica 5:0 (kon.) | Most – Füchse 2:4 (kon.)
Žilina – Třinec 2:7 (kon.) | Spišská N. Ves – Prešov 2:6 (kon.) | Znojmo – Zvolen 3:1 (kon.)
Litvínov – Nižněkamsk 4:2 (kon.) | Milevsko – Tábor 3:6 (kon.) | Žďár n/S – Pelhřimov 2:5 (kon.)
Frýdek-M. – Prostějov 1:5 (kon.) | Mor. Budějovice – Jindř. Hradec 9:5 (kon.) | Piešťany – Nitra 7:3 (kon.)
konec
ŠHK 37 Piešťany
7:3 (3:1, 3:1, 1:1)
HK Nitra
sk Pátek 31.08.2012, 18:00 • Easton Arena, Piešťany • Přípravné zápasy
Partner:
     
    53:40
    Piešťany dali gól!
    No, ďalší zo série "lajbavých". Sám v oslabení vyšiel do pásma STUPKA, od pravého mantinelu nahodil na brankára, ten velice nešikovne iba vyrazil kúsok pred seba, ďalej nič neriešil, tak si Stupka puk dokorčuľoval, položil brankára na bránkovisku a do prázdnej dal svoj druhý gól.
     
    52:44
    Nitra dala gól!
    Využitá presilovka, ešte aj pri signalizovanom ďalšom vylúčení. Rozhodca Novák chce ukázať, že aj on je na ľade. Gól strelil ťahom z kruhov presnou strelou popri Tomekovej vyrážačke VOSÁTKO.
     
    35:55
    Piešťany dali gól!
    Pôvodne som chcel opísať šancu Nitry, keď Tománek spoza brány vtipne a šikovne hľadal Beneho, ale ten sa k puku nedostal, domáci rýchlo vymenili puk, ešte vo vlastnom pásme si ho zobral OTČENÁŠ, poľahky prešiel až za útočnú modrú a tesne za ňou a pred ustupujúcimi obrancami vystrelil švihom na lapačku. Lapačka Hollého ale máchla na prázdno a puk skončil v šibenici.
     
    32:23
    Piešťany dali gól!
    Nádherný gól si pripisuje STUPKA, puk si zobral na modrej, dvoma kľučkami sa dostal na ľavý kruh do pozície a švihom vymietol pavučinu kľačiacemu Žigárdymu. Ten už má toho dosť a ide na striedačku. Nebol to jeho deň.
     
    26:27
    Piešťany dali gól!
    Záver presilovky obstarali najskúsenejší domáci hráči a keď sa už zdalo, že Nitra udrží aj popresilovkový tlak, tak sa presadil S. SALIJI, ktorý využil ďalšiu slabšiu chvíľu Žigárdyho, ktorý si myslel, že puk má v lapačke, a našiel ho až v bráne.
     
    20:38
    Nitra dala gól!
    Nitrania rýchlo znižujú, prienik po pravej strane, Podstavek sa spolu s Chrenkom natlačili pred bránku, urobili miesto HRNKOVI, ktorý z dvoch metrov prekonal Tomeka. Je možné, že strelcov a asistentov budeme ešte korigovať, lebo som nevidel najlepšie a domáca časomiera dneska vyslovene chrápe a hlási iba občas.
     
    18:02
    Piešťany dali gól!
    Neistý brankár Nitry inkasuje zase, ľahký nahodený puk mu prešiel poza chrbát, zazvonil o tyčku, niektorí už kričali gól, najlepšie sa ale zorientoval Nemec, ktorý posunul S, SALIJIMU a ten bez problémov dáva gól.
     
    12:06
    Piešťany dali gól!
    Tak aj domáci sa naučili niečo z presiloviek. Moc nešpekulovali, Bučka posunul puk FILIPOVI a ten tvrdou strelou popri vyrážačke brankára skóruje.
     
    10:53
    Nitra dala gól!
    Tak predsa, domáci hoc už v štyroch, to neubránili. Závar to bol naozaj veľký, Tomek sedel v bránkovisku, ležal pri ňom aj obranca, puk sa im nepodarilo skrotiť, dostal sa ku KOVÁČIKOVI a ten do prázdnej bránky nemal problém.
     
    00:55
    Piešťany dali gól!
    Ale ten gól si Žigárdy a obrancovia Bača so Šumichrastom do výkladnej skrine nedajú. Nahodený puk slabo letiaci k bráne, obrancovia to nechali tak, Žigárdy povybehol a zluftoval a Mertel pohodlne do prázdnej.

    Vlado Zimányi

    Branky a nahrávky: 1. Mertel, 13. Filip (Bučka, Melichárek), 19. Saliji S. (Nemec, Brňák), 27. Saliji S. (Nemec, Mišura), 33. Stupka (Mertel), 36. Otčenáš (Jánoš, Pupák), 54. Stupka (Drgoň) - 11. Kováčik (Tománek), 21. Hrnka (Podstavek, Chrenko), 53. Vosátko


    ŠHK 37 Piešťany: Tomek (Kičina) - Drgoň, Filip, Hruška, Brňák, Kolník, Cuník, Bučka, Urban - Chylo, Peško, Haring, S. Saliji, Otčenáš, Melichárek, Pupák, Nemec, Jánoš, Stupka, Mertel, Mišura
    HK Nitra: Žigárdy (Hollý) – Šumichrast, Vosátko, Kuzma, Arvay, Jáchym, Bača – Kováčik, Chrenko, Tománek, Podstavek, Segľa, Kmeč, Bene, Hrnka, Goga, Mašlonka

    Rozhodčí: Novák - Brath, Valo

    Diváci: 530
    bahis siteleri