Trnava – Zlaté Moravce 0:5 (kon.)
konec
FC Spartak Trnava
0:5 (0:3)
FC ViOn Zlaté Moravce
Neděle 02.09.2012, 19:00 • Štadión Antona Malatinského • Niké liga
Předzápasové kurzy
     
    Zápas skončil jasnou výhrou hostů. Trnava svůj výkon ve druhém poločase nezlepšila, naopak ještě dvakrát inkasovala. Vysoký debakl domácích řídil Andrej Hodek, který se postaral o hattrick. Tolik tedy ze zápasu slovenské ligy, díky za pozornost a příště u kopané opět napočtenou. (20:48:06)
     
    Konec zápasu.
     
    89
    Zlaté Moravce daly gól!

    Hosté se dočkali i pátého gólu. Pověstného "bůra" uštědřil Trnavě LUKÁŠ MIHÁLIK, který se nejlépe zorientoval v pokutovém území a překonal bezmocného Rašku. Ten si dnes musel připadat jako rybář, pět velkých sumců musel vylovit ze své svatyně.
     
    86
    Andrej Hodek má dnes splněno. Dal tří góly a jde střídat. Na jeho místo putuje Pintér.
     
    84
    Střídající Cypris vypálil na Rašku, ten se proletěl kolem své levé tyče. zasahovat však nemusel.
     
    82
    Spartak hraje v deseti, Hanzel je ošetřován za postranní čárou. Domácí už nemohou střídat, tak musí jen doufat, že bude domácí kapitán v pořádku.
     
    80
    Střídá také Trnava, už naposledy. Dohráno má Janečka, jeho místo zaujme Cypris.
     
    80
    Hosté podruhé střídají. Odchází Candrák a přichází Janič.
     
    79
    Dnešní prvoligový mač sleduje 3912 diváků.
     
    78
    Spartak se dočkal branky, ale nebyla uznána pro ofsajd.
     
    73
    Na druhé straně zkoušel své štěstí střelou z dálky Sabo, ale nedaří se mu. Sice se snaží a hraje aktivně, ale prostě dnes nic Trnavě nejde.
     
    71
    Mohlo být 0:5! Střídající Bernáth se probojoval až před Rašku, ale ten v klíčový moment dokázal zasáhnout. Ještě mu pomohla i obrana, po hříchu snad poprvé v zápase.
     
    70
    Diváci sledovali tvrdý a hodně nepřesný střelecký pokus Karhana. Velká marnost, co bych tak měl už s tímto výsledkem dělat, říká si asi kouč Hoftych.
     
    68
    Mikovič se snažil prosadit individuálně, ale když to nejde, tak to prostě nejde. Jeho akce skončila velice záhy.
     
    65
    Ale diváci se stále dobře baví.
     
    64
    Vion hraje v naprosté pohodě a utkání se už jen z povinnosti dohrává. Domácí by se nejraději viděli v kabině.
     
    61
    Zlaté Moravce daly gól!

    Tak to už je totální destrukce trnavské obrany. Čtvrté polénko do domácí rakve přidává ANDREJ HODEK. Tomu stačilo na malém vápně pouze přistřit nohu a protečovat míč za záda Rašky. Útočník Zlatých Moravců tak vstřelil hattrick a stal se jednoznačně mužem utkání a možná i tohoto kola.
     
    59
    Rozhodl se střídat také Juraj Jarábek. Své pracovní povinnosti ukončil Kováč, na zbytek zápasu vstupuje do bojiště Bernáth.
     
    56
    Málo vídaný moment. V Trnavě fanoušci slaví, jako kdyby byl výsledek zcela opačný. Ale je to hezké, když je prostě nebaví fotbal jejich miláčků, baví se po svém. Jako teď, kdy na stadionu probíhá mexická vlna.
     
    55
    Sabo to zkoušel z hranice vápna, ale jen vytloukl bloky obráncům hostů. Z následného rohu hlavičkoval Koubský mimo.
     
    54
    Když nevíš co s míčem, tak vystřel. Známým fotbalovým pravidlem se teď řídil Čarnota. Jen ta koncovka byla hodně nepřesná.
     
    52
    Střídající Vyskočil hodně oživil útočnou hru Trnavy. Nyní se dostal přes dva obránce, obtočil se kolem Candráka a jeho střela jen těsně minula bránu.
     
    51
    Další akce Trnavy končí pro ofsajd.
     
    50
    Vyskočil byl faulován před vápnem a standardku si vzal na starost Miroslav Karhan. Ten napřáhl a trefil pouze zeď.
     
    48
    Lehce zraněn byl Švarka, faul se na něj nepíská. Probíhá ošetření.
     
    46
    Je zde druhé střídání trenéra Trnavy. V kabině zůstal Mikovič, na plac vyběhl v pěkný letní večer Martin Vyskočil.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Je za námi první poločas, viděli jsme hned tři branky v síti Rašky a poslední Trnava tak prohrává vysoko 0:3. Potvrdila zatím své postavení v tabulce. Krize se prohlubuje a slovy Ivana Horníka, bárka se potápí, loď pluje ke dnu. Do druhého poločasu mají svěřenci Pavla Hoftych rozhodně o čem přemýšlet. Krátce kolem 20 hodiny budeme pokračovat. Dejte si nějaké dobré občerstvení a poté se vrhneme do druhého poločasu.
     
    První poločas skončil.
     
    45
    V závěru ještě pálil nebezpečně Sabo, ale Raška v poklidu chytá.
     
    44
    První poločas se dohrává a hosté jsou při chuti. Co víc by si mohli přát, než na hřišti poslední týmu tabulky vyhrávat o tři branky.
     
    41
    Sabo napřáhl z velké dálky a Kuciak musel zasahovat. Míč směřoval do brány, ale korekce ve skóre se nekoná.
     
    39
    Pavel Hoftych zasahuje do sestavy, která mu nadělala velké starosti. Dohrál Kaščák a na jeho místo jde Čarnota.
     
    36
    Zlaté Moravce daly gól!

    Hosté prožívají poločas z říše snů. Naopak Trnava je zralá na ručník, takový debakl rozhodně od soupeře nečekala. Obrana totálně zaspala a nechala proniknout do vápna MICHALA ŠKVARKU a ten přízemní střelou překonal marně se natahujícího Rašku.
     
    33
    Zlaté Moravce daly gól!

    Tak to už je pro domácí hodně nepříjemná situace a zvlášť pro kouče Hoftycha, jemuž možná hrozí za neuspokojivé výsledky odvolání. ANDREJ HODEK je hodně aktivní a nyní předvedl něco ze svého střelecké kumštu. Slovenský forvard se dostal před velké vápno, proti němu vyběhl Raška a hostující útočník jej zkušeně přeloboval. Trnava tak prohrává již 0:2.
     
    31
    Centr Orávika byl hodně přetažený, myšlenka dobrá, leč horší provedení.
     
    30
    Po delší době bylo rušno před Raškou, ale ten zasahovat nemusel. Střela Kováče byla sice trvdá, avšak nepřesná.
     
    28
    Mikovič je hodně agilní, neustále se tlačí do pokutového území Zlatých Moravců, ale obrana hostů pracuje prozatím na jedničku.
     
    26
    Hosté se už to útoku tolik netlačí. Čekají na chyby soupeře a spoléhají se na rychlé brejky.
     
    24
    Obrovská šance Trnavy. Mikovič zahrával standardku a krásně našel hlavičku obránce Koubského. Jeho hlavička jen těsně minula levou tyč. Kuciak by neměl nárok zasáhnout.
     
    22
    Hostující Škvarka zkoušel své štěstí střelou z obrovské dálky. Neuspěl, míč letěl hodně vedle.
     
    21
    Kuciak hledal svým dlouhým odkopem někoho ze svých spoluhráčů ve vápně, ale tam nebyl nikdo a tak má míč v náručí Raška.
     
    20
    Hra Trnavy se zvedá, začíná být konečně koukatelná.
     
    18
    Mohlo být vyrovnáno. Mikovič poslal míč do brejku na kolegu Nikoliče, ten ale v klíčový moment ve vápně selhal. Dlouho čekal a až vypálil, trefil před sebou stojícího obránce.
     
    16
    Zkušený Miroslav Karhan zahrával další trestný kop, ale do míče se opřel až příliš. Míč přeletěl celé vápno a zapadl do zámezí.
     
    15
    Spartak měl k dispozici standardní sitauci, ale Hanzel s ní nenaložil příliš dobře. Trefil jen zeď.
     
    13
    Kapitán Trnavy Hanzel hledal svým dlouhým centrem Mikoviče, ale to by ani snad Bolt nedokázal doběhnout.
     
    11
    Domácí Bicák bojuje jako lev, snaží se hledat svými centry spoluhráče ve vápně, zatím však marně.
     
    9
    Pro Trnavu to není žádná zvláštní sitauce. V této sezóně jsou zvyklí dotahovat nepřiznivé výsledky.
     
    7
    Tak takový špatný začátek si český trenér Pavel Hoftych nemohl přát ani ve svých nejčernějších snech.
     
    5
    Hosté jsou při chuti, mohli podruhé překonat Rašku, který se jen díval na to, co že se na něj žene za další smrtící útok. Před domácím brankářem byl zcela sám Orávik, jenže Raška dokázal reflexivně zasáhnout.
     
    4
    Zlaté Moravce daly gól!

    Tak to je hodně rychlá branka v síti Rašky. Hosté prakticky ze své první akce dokázali skórovat. Po levé straně pádil Candrák, poté odcentroval na bývalého brněnského útočníka ANDREJE HODKA a ten si v pokutovém území Trnavy dokázal poradit. Jeho hlavička končí za zády trnavského brankáře.
     
    2
    Domácí Janečka se vydal na výlet po levé straně hrací plochy, ale jeho akce velice záhy skončila. Obrana Zlatých Moravců zabránila jeho útočným choutkám.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Oba týmy vstupují na hrací plochu stadionu Antona Malatínského. Za pár chvil se pustíme do tohoto utkání, ve které se bude chtít Trnava odlepit z poslední příčky tabulky.
     
    Úvodní sestavy:

    FC Spartak Trnava: Raška - Koubský, Janečka, Gross, Hanzel (K) - Sabo, Karhan, Bicák, Kaščák - Nikolič, Mikovič. Tréner: Pavel Hoftych.

    Náhradníci: Rusov - Stožický, Vyskočil, Tomaček, Čarnota, Ciprys, Gašparík.

    FC ViON Zlaté Moravce: Kuciak- Pavlenda, Kováč, Candrák, Hodek - Chren, Bortel, Orávik, Majerník (K) - Obročník, Švarka.Tréner: Juraj Jarábek.

    Náhradníci: Matlák - Ondrejka, Pintér, Bernáth, Farkaš, Janič, Mihálik.

    Rozhodčí: Horváth - Sluk, Jenčura.
     
    FC Vion Zlaté Moravce Hostující kouč Juraj Jarábek se spoléhá na brankáře Martina Kuciaka, který odchytal několik zápasu za Žilinu v Lize mistrů. V útoku působí například všem brněnským fanouškým známý Andrej Hodek, který se mihl pod Špilberkem před třemi lety.
     
    Spartak Trnava: Domácí tým má ve svém kádru několik českých fotbalistů a také známého trenéra. Trnavu vede bývalý lodivod Bohemky Pavel Hoftych. Ten do sestavy zařazuje Patrika Grosse, Vlastimila Stožického a také Martina Vyskočila. V bráně Spartaku nacházíme také velkou zkušenost. Miroslav Filipko ještě v loňské sezóně působil v bráně Slovácka.
     
    Hezký večer, vítejte u sledování slovenské nejvyšší fotbalové ligy. Dnes budeme sledovat duel poslední Trnavy, která bude hostit aktuálně deváté Zlaté Moravce. Především domácí mají rozhodně co napravovat, protože doposud z osmi kol ani jednou nevyhráli. Na svém kontě mají čtyři nerozhodné výsledky a tři prohry. Zlaté Moravce mají poměrně vyvážené výsledky. Konkrétně dvakrát výhra, dvakrát remíza a tři prohry. V tomto duelu jsou mírným favoritem.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 19:00.

    Roman Zajíček

    Branky: 4. Hodek, 33. Hodek, 36. Škvarka, 61. Hodek, 89. Mihálik


    FC Spartak Trnava: Raška - Koubský, Janečka (80. Cypris), Gross, Hanzel (K) - Sabo, Karhan, Bicák, Kaščák (39. Čarnota) - Nikolič, Mikovič (46. Vyskočil). Tréner: Pavel Hoftych.
    FC ViOn Zlaté Moravce: Kuciak- Pavlenda, Kováč (59. Bernáth), Candrák (80. Janič), Hodek (86. Pintér) - Chren, Bortel, Orávik, Majerník (K) - Obročník, Švarka.Tréner: Juraj Jarábek.

    Rozhodčí: Horváth - Sluk, Jenčura

    Diváci: 3912
    bahis siteleri