Trnava – Zlaté Moravce 0:5 (kon.)
konec
FC Spartak Trnava
0:5 (0:3)
FC ViOn Zlaté Moravce
Neděle 02.09.2012, 19:00 • Štadión Antona Malatinského • Niké liga
Předzápasové kurzy
     
    89
    Zlaté Moravce daly gól!

    Hosté se dočkali i pátého gólu. Pověstného "bůra" uštědřil Trnavě LUKÁŠ MIHÁLIK, který se nejlépe zorientoval v pokutovém území a překonal bezmocného Rašku. Ten si dnes musel připadat jako rybář, pět velkých sumců musel vylovit ze své svatyně.
     
    61
    Zlaté Moravce daly gól!

    Tak to už je totální destrukce trnavské obrany. Čtvrté polénko do domácí rakve přidává ANDREJ HODEK. Tomu stačilo na malém vápně pouze přistřit nohu a protečovat míč za záda Rašky. Útočník Zlatých Moravců tak vstřelil hattrick a stal se jednoznačně mužem utkání a možná i tohoto kola.
     
    36
    Zlaté Moravce daly gól!

    Hosté prožívají poločas z říše snů. Naopak Trnava je zralá na ručník, takový debakl rozhodně od soupeře nečekala. Obrana totálně zaspala a nechala proniknout do vápna MICHALA ŠKVARKU a ten přízemní střelou překonal marně se natahujícího Rašku.
     
    33
    Zlaté Moravce daly gól!

    Tak to už je pro domácí hodně nepříjemná situace a zvlášť pro kouče Hoftycha, jemuž možná hrozí za neuspokojivé výsledky odvolání. ANDREJ HODEK je hodně aktivní a nyní předvedl něco ze svého střelecké kumštu. Slovenský forvard se dostal před velké vápno, proti němu vyběhl Raška a hostující útočník jej zkušeně přeloboval. Trnava tak prohrává již 0:2.
     
    4
    Zlaté Moravce daly gól!

    Tak to je hodně rychlá branka v síti Rašky. Hosté prakticky ze své první akce dokázali skórovat. Po levé straně pádil Candrák, poté odcentroval na bývalého brněnského útočníka ANDREJE HODKA a ten si v pokutovém území Trnavy dokázal poradit. Jeho hlavička končí za zády trnavského brankáře.

    Roman Zajíček

    Branky: 4. Hodek, 33. Hodek, 36. Škvarka, 61. Hodek, 89. Mihálik


    FC Spartak Trnava: Raška - Koubský, Janečka (80. Cypris), Gross, Hanzel (K) - Sabo, Karhan, Bicák, Kaščák (39. Čarnota) - Nikolič, Mikovič (46. Vyskočil). Tréner: Pavel Hoftych.
    FC ViOn Zlaté Moravce: Kuciak- Pavlenda, Kováč (59. Bernáth), Candrák (80. Janič), Hodek (86. Pintér) - Chren, Bortel, Orávik, Majerník (K) - Obročník, Švarka.Tréner: Juraj Jarábek.

    Rozhodčí: Horváth - Sluk, Jenčura

    Diváci: 3912
    bahis siteleri