Omsk – Ufa 2:1 (po s.n.) | Barys – Kazaň 1:3 (kon.) | Chanty-Mansijsk – Nižněkamsk 2:3 (kon.)
Čeljabinsk – Petrohrad 2:3 (kon.) | Čerepovec – CSKA Moskva 1:2 (po pr.) | Viťaz – Lev 0:2 (kon.)
Mytišči – Chabarovsk 3:2 (kon.) | Spartak Moskva – Novokuzněck 0:3 (kon.) | Minsk – HC Slovan 4:3 (kon.)
Riga – Novosibirsk 1:2 (kon.)
konec
Jugra Chanty-Mansijsk
2:3 (0:0, 2:0, 0:3)
Neftěchimik Nižněkamsk
Čtvrtek 13.09.2012, 15:00 • Jugra aréna, Chanty-Mansijsk, Rusko • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:21
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Hráči Nižněkamsku podnikli při vlastním oslabení útočný výlet, který zakončili gólem. Koukal předložil puk do tandemu svému parťákovi JANU KOLÁŘOVI, jenž naprosto přesnou střelou nedal Birjukovovi šanci zasáhnout. Asistence: Petr Koukal.
     
    49:11
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Hosté nabídnoutou přesilovku využívají beze zbytku. Blochin přihrál z modré čáry Milovzrovovi, který napřáhl až ke stropu haly. Jeho bombu Birjukov neudržel a volný MAXIM BĚREZIN doklepl kotouč do branky. Asistence: Jegor Milovzorov a Jevgenij Blochin.
     
    42:27
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Něftěchimik se zkraje třetí periody dostává do kontaktu. Stanislav Alševskij našel přihrávkou z rohu mezi kruhy dobře postaveného PJOTRA CHOCHRJAKOVA, který přesnou střelou snižuje. Asistence: Stanislav Alševskij a Jaroslav Alševskij.
     
    25:11
    Tým Jugra právě vstřelil branku!
    Hostitelé vlétli na svého soupeře jako pravý uragán. TOMÁŠ STAROSTA se na modré čáře zmocnil puku, záhy se pěknou individuální akcí protančil až před Daltona, který na jeho zakončení nestihl zareagovat. Asistence: Alexej Medvěděv.
     
    22:30
    Tým Jugra právě vstřelil branku!
    Zkraje druhé periody se domácí ujímají vedení. Medvěděv předložil pas na modrou čáru Trončinskému, jehož nahození na branku tečoval STANISLAV BOCHAROV. Asistence: Marek Trončinský a Alexej Medvěděv.

    Michal Šandor

    Branky a nahrávky: 23. Bocharov (Trončinský, Medvěděv), 26. Starosta (Medvěděv) - 43. Chochrjakov (Alševskij S., Alševskij J.), 50. Běrezin (Milovzorov, Blochin), 57. Kolář (Koukal)


    Jugra Chanty-Mansijsk: Birjukov (Chanjarov) - Trončinský, Starosta, Lekomcev, Ibragimov, Pepeljaev, Chvostov, Djakov - Videll, Sitnikov, Lapenkov - Altarjov, Skorochodov, Děmagin - Chlyncev, Fjodorov, Buljanskij - Jacenko, Golovin, Medvěděv, Bocharov
    Neftěchimik Nižněkamsk: Dalton (Sokolov) - Běrezin, Blochin, Selujanov, Mamašev, Plechanov, Bělov, Rybnickij - Cibák, Pestuško, Milovzorov - Osala, Koukal, Kolář - Subbotin, Vorobjov, Polygalov - Chochrjakov, Kulikov, Alševskij J., Alševskij S.

    Rozhodčí: Beljajev, Komarov - Menšich, Chubykin
    bahis siteleri