Plzeň – Liberec 4:3 (po s.n.) | Kladno – Pardubice 6:3 (kon.)
po s.n.
HC Škoda Plzeň
4:3 (1:0, 1:0, 1:3)
Bílí Tygři Liberec
Středa 26.09.2012, 18:10 • Čez Aréna Plzeň • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    64:59
    Plzeň právě vstřelila branku!

    Ani Martin Straka nic nevymýšlel, vypálil a Pavelec na jeho střelu nestačil. Plzeň díky svému kapitánovi vítězí po samostatných nájezdech v dramatickém utkání 4:3.
     
    53:27
    Liberec právě vstřelil branku!

    Tak tohle bylo jako blesk z čistého nebe. Rychlý liberecký protiútok zakončil přesnou střelou pod horní tyčku Petr NEDVĚD. Asistence: Roman Vlach.
     
    50:41
    Liberec právě vstřelil branku!

    A máme tady drama. Z téměř rozhodnutého utkání se nakonec vyvrbuje zápletka. Plzeňští zbytečně faulovali v útočném pásmu a ponechanou výhodu krásnou střelou využil Juraj CEBÁK. Asistence: Jaroslav Kudrna.
     
    46:29
    Liberec právě vstřelil Ladislav ŠMÍD prostřelil Mazance a snižuje. Asistence: Petr Nedvěd, Tomáš Netík.
     
    43:22
    Plzeň právě vstřelila branku!

    Milan GULAŠ sebral drze puk z hokejky libereckého obránce, který se ho snažil vyvést z pásma, z otočky vystřelil a překonal překvapeného Pavelce. Bez asistence.
     
    31:44
    Plzeň právě vstřelila branku!

    Marušák našel Gulaše, ten vystřelil, Pavelec v sedě jeho ránu vyrazil, ovšem opět jen na hůl Milana GULAŠE, který po ležícím gólmanem zasunul puk do branky. Asistence: Jiří Marušák.
     
    08:31
    Plzeň právě vstřelila branku!

    Tak tomu se říká ukázat se! Nováček ve škodováckém dresu Martin ŠEVC se trefuje za Pavelcova záda krásnou střelou od modré čáry. Asistence: Tomáš Vlasák, Jan Kovář
    Marken.cz

    Adéla Naarová

    Branky a nahrávky: 9. Ševc (Vlasák, Kovář), 32. Gulaš (Marušák), 44. Gulaš, 65. Straka - 47. Šmíd (Nedvěd, Netík), 51. Cebák (Kudrna), 54. Nedvěd (Vlach)


    HC Škoda Plzeň: Mazanec (Svoboda) - Jeřábek, St. Pierre, Hanzlík, Marušák, Slovák, Ševc, Havlíček - Kratěna, Vlasák, Straka - Lev, Kovář, Pitule - Dvořák, Gulaš, Petruška - Pletka, Heřman, Balej
    Bílí Tygři Liberec: Pavelec (Pinc) - Čakajík, Šmíd, Výtisk, Derner, Cebák, Holub, Štich, Novotn - Víšek, Špaček, Galamboš - Vlach, Kudrna, Filippi - Urban, Netík, Vantuch - Bulíř, Krejčík, Nedvěd

    Rozhodčí: Fraňo, Hribik - Bejček, Charvát

    Diváci: 4403
    bahis siteleri