Havlíčkův Brod – Liberec 2:5 (kon.) | Warriors Brno – Zlín 3:4 (po s.n.) | Třinec – Havířov 8:2 (kon.)
Chomutov – HC Litvínov 5:4 (po pr.) | Kometa Brno – Mladá Boleslav 3:1 (kon.) | Jihlava – Sparta 2:3 (po s.n.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
2:5 (2:3, 0:1, 0:1)
Bílí Tygři Liberec
Neděle 30.09.2012, 10:00 • Kotlina • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    Je konec. Liberec si za Havlíčkova Brodu odváží zaslouženou výhru 5:2 a cenné tři body do extraligové skupiny Střed. V závěrečném dějství ještě pečetil vítězství Tygrů Matyáš Kačírek. Mladí Rebelové však se silným soupeřem nesehráli vůbec špatnou partii a hlavně v první třetině Severočechy pořádně potrápili. To je pro dnešek z Kotliny vše, děkuji vám za pozornost a těším se na vás u dalších online přenosů. (12:10:59)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:30
    Tomáš Němeček nabral rychlost a z prostoru mezi kruhy, kde byl sám, jen těsně minul bránu, když puk prosvištěl nad horní tyčkou. Sluší se však podotknout, že brankář Brož situaci kontroloval, měl připravenou svoji lapačku na místě.
     
    58:48
    Dominik Suchý se pokoušel vysunout svým pasem rozjetého Ondřeje Veselku, ale ten na prudký a nepřesný kotouč nedosáhl. Puk tak schoval ve své výstroji brankář Stezka a přerušil hru.
     
    58:19
    Rozjíždějící se útok Rebelů, který vypadal slibně, přerušil za cenu nedovoleného zákroku ve středním pásmu Jakub Husa (LIB), jenž se provinil hákováním.
     
    57:20
    Kotouč se po mlýnici v havlíčkobrodském pásmu odrazil na hůl Tomáše Němečka, jehož rána sice nepostrádala razanci, ale neměla patřičnou přesnost. Z pravého kruhu zamířila daleko od vzdálenější tyčky.
     
    56:11
    Rebelové propadli na útočné modré čáře a bylo z toho velké nebezpečí. Nejdříve v samostatném úniku těsně minul Matouš Bělohorský, ale dojel kotouč za bránu a ještě přihrál zpět před brankoviště Ondřejovi Černému, jenž úplně sám a bez přípravy pálil vedle!
     
    55:33
    Tomáš Nguyen rozjíždí z hloubi obranného pole novou útočnou akci, přičemž ho následují jeho spoluhráči. Začala už zkrácená přesilovka Havlíčkova Brodu.
     
    55:06
    Nejdříve měl puk na holi Matyáš Kačírek, ale v dobré pozici mezi kruhy jej zklamalo zpracování. Poté zblízka pálil do připraveného Jana Brože Samuel Solenský. Po odpískání je vyloučen právě Matyáš Kačírek (LIB) za hrubost.
     
    54:47
    Další dobrá zpráva pro obranu Havlíčkova Brodu. Liberec si vůbec neporozuměl při založení nového útoku a jen vyhodil kotouč přes všechny čáry na odpískaný icing.
     
    54:36
    Nakonec posunuli hru až do území Liberce, kde při vlastním oslabení dokonce zakončili. Projektil rebelů se však stal pro gólmana Stezku snadnou kořistí. Vhazování v útočném pásmu však přijde domácím hodně vhod.
     
    54:19
    Mladí Rebelové nakonec přeci jen přerušili útočnou kombinaci svého soupeře, když mu vypíchli kotouč a přesunuli hru alespoň do středního pásma.
     
    53:18
    David Bušek (HBR) vyloučen na 2 minuty za krosček a Jakub Lacina (HBR) vyfasoval osobní trest na 10 minut za nesportovní chování.
     
    52:55
    Havlíčkův Brod se zmocnil kusu černé gumy a snaží se z obranného pásma rozehrát, ale situaci mu značně znepříjemňují liberečtí útočníci svým napadáním.
     
    52:17
    Matouš Bělohorský neusíná na vavřínech a vytrvale zkouší své střelecké štěstí. Nyní vyslal prudkou ránu od modré čáry, jíž Jan Brož viděl a vyrazil ji betonem do rohu pásma.
     
    51:41
    Bílí Tygři se zabydleli v útočném pásmu, kde nyní mohou rozjet ve zkrácené přesilovce svou kombinaci. Obranný blok Rebelů zatím pracuje kompaktně.
     
    51:20
    Rebelové rychle přesunuli hru na opačnou stranu kluziště, kde se po zpětné nahrávce na modrou čáru dostal k zakončení z tohoto prostoru Patrik Hrabaň, jehož projektil doplachtil do Stezkovy lapačky.
     
    50:47
    Samuel Solenský se snažil probít do zakončení, jenže Jakub Kraučuk předvedl obětavou rybičku před Brožovou bránou a kotouč pod svým tělem dovezl až za bránu. Sudí přerušil hru a nařídil buly po Brožově pravici.
     
    50:30
    Poměr sil na ledě se vyrovná, protože Lukáš Vala (HBR) dostává 2 minuty za hrubost.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 9. Vala (Kraučuk), 15. Nguyen (Kraučuk) - 6. Bělohorský (Solenský, Mečíř), 17. Bělohorský (Solenský), 20. Zachar (V. Suchý), 21. Kačírek (Bělohorský), 49. Kačírek (Bělohorský)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Brož (Marek) - Lacina (C), Vacek, Benák, Němec, Bancíř, Bušek, Hrabaň, D. Suchý - Jelínek, L. Vala, Veselka, Vlach, Nguyen (A), Kraučuk, Cejpek (A), Michálek, Kolouch, Abbrent.
    Bílí Tygři Liberec: Stezka - Eichler, Balabán V. Suchý, Turský, Mečíř, Němeček - Šír, Wiencek, Solenský, Černý, Straka, Husa, Antonín, Zachar (C), Kačírek (A), Bělohorský (A).

    Rozhodčí: Zdeněk Pokorný - Robin Horský, Pavel Zháňal
    bahis siteleri