Banská Bystrica – Zvolen 1:2 (kon.) | Žilina – Piešťany 0:2 (kon.) | Trenčín – Poprad 5:2 (kon.)
Nitra – Košice 4:5 (po s.n.) | Martin – Skalica 3:1 (kon.)
konec
MsHK Žilina
0:2 (0:1, 0:0, 0:1)
ŠHK 37 Piešťany
sk Neděle 30.09.2012, 17:00 • Zimný štadión, Žilina • Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    Je dobojované!
    Do tretej tretiny vstúpili opäť aktívnejšie piešťanskí hráči, ktorí dokázali svoju ofenzívnu aktivitu premeniť aj gólovo! Presilovú hru po peknej kombinačnej akcii využil Marek Mertel, ktorý puk bez problémov zasunul do žilinskej siete. Dnešný piešťanský úspech prišiel po veľmí organizovanej hre v defenzíve, kde sa hlavne vyznamenal gólman Tomek! Ten podržal svoj tím aj v tých najväčších žilinských šanciach a udržal si tak extraligový shoot-out!
    Domáci si zo zápasu dnes neodnášajú do tabuľky ani bod. Piešťanci si naopak do svojho herného stánku odnášajú plný bodový zisk, ktorý im môže pozíciu v tabuľke výrazne zvýhodniť.

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (19:10:16)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:54
    Jozef Haring bol v ďalšej skvelej gólovej šanci! Z pravého kruhu chcel technicky oklamať Mareka Laca, no ten podržal svoj tím efektívnym zaklapnutím betónov aj tentokrát!
     
    59:30
    Ďalší gól mohla vsietiť dvojica Stupka - Tatar! Druhý menovaný sa však nedokázal trafiť medzi odkryté betóny žilinského gólmana Laca. Ten si pripísal ďalší úspešný zákrok!
     
    58:59
    Od modrej čiary zakončoval tentokrát dobre postavený Brňák! Marek Laco nám predviedol sympatický zákrok svojou lapačkou. Vhadzovať sa bude po jeho pravici.
     
    58:03
    Miroslav Lažo zahodil akúkoľvek žilinskú šancu. Dvojminútový trest zinkasoval za zbytočný faul pri útočnej aktivite. Hlavný rozhodca videl hákovanie.
     
    57:58
    Ani po strele od Laža a ani po dorážke Dlouhého pozorný gólman Tomek nekapituloval! Rozložil svoje betóny na celé prízemie svojej brány a podržal svoj tím opäť!
     
    57:42
    Ďalšie vyhodenie piešťanských hráčov končí zakázaným uvoľnením. Vhadzovať sa bude po Tomekovej ľavici.
     
    57:16
    Po peknej prihrávke od Vargu sa k puku dostával Devečka! Tomu však puk preskočil hokejku, a tak nedokázal vo vyloženej šanci puk zasiahnuť!
     
    56:22
    Devečka zakončoval z medzikružia, no svojím projektilom triafa len priestor mimo Tomekovej brány. Piešťanci posielajú puk opäť do bezpečia.
     
    55:39
    Piešťanskí hráči hrajú momentálne veľmi takticky v defenzíve. Žilinčania sa síce rozmiestňujú v ich obrannom pásme, no žltomodrí ich jednoducho nepúšťajú k zakončeniam.
     
    54:57
    Po tvrdom hite kolenom od žilinského hráča Laža leží na zemi opäť Martin Chylo! Aj podruhýkrát sa však pozviechal a odchádza po svojich na striedačku!
     
    54:22
    Žilinčania sa snažia zaútočiť, no nedokážu prejsť ani cez stredné pásmo, ktoré je bránené priam fantasticky! Piešťanci k tomu ešte aj výborne forčekujú.
     
    53:34
    Piešťanskí hokejisti sa stiahli do obrany, kde sa snažia eliminovať akúkoľvek žilinskú snahu zaútočiť. Zatiaľ sa im to však darí! Stredné pásmo je jasne v ich moci.
     
    52:57
    Gólman Tomek eliminoval aj strelu Troligu, ktorý technicky strieľal z ľavého krídla. Po tvrdom hite ostáva na ľade ležať Nemec! Ten sa však po chvíli pozviechal a po svojich odišiel na striedačku.
     
    52:49
    Tomek nám po tvrdej delovke od Drevenáka z hranice ľavého kruhu predviedol ďalší fantastický zákrok, po ktorom pokryl puk pod svojími betónmi!
     
    52:15
    Piešťanci sú už v plnom počte a ihneď sa usadili v útočnom pásme, kde si rozostavili svoj útočný kolotoč. Krátke kombinačné prihrávky im zatiaľ vychádzajú, no Žilinčania sa puku po malej chvíli zmocnili.
     
    51:23
    Pri vyrovnanej hre štyroch na štyroch sú výrazne aktívnejšími domáci hráči, ktorí však nemajú už veľa času na vyrovnanie. K tomu nám ešte Piešťanci predvádzajú veľmi kvalitný defenzívny výkon.
     
    50:39
    Po peknej prihrávke od Krajčiho sa k puku dostal Horanský, ktorý sa zbavil dvojice piešťanských obrancov a napokon zakončil! Tomek nám však predviedol ďalší skvelý reflexívny zákrok v znení jeho betónov!
     
    50:10
    Ďalšie zbytočné vylúčenie pri útočnej aktivite nám predviedol aj piešťanský hráč - Peško, ktorý si posedí dve minúty za podrazenie.

    Branky a nahrávky: 2. Otčenáš (Ručkay), 45. Mertel (Otčenáš, Filip)


    MsHK Žilina: Laco - Brcko, Rúfus, Dlouhý, Devečka, Staňo, Sekáč - Horanský, Varga, Krajči - Sýkora, Škoda, Lažo - Važan, Drevenák, Ižvolt - Troliga, Valášek, Hajnik.
    ŠHK 37 Piešťany: Tomek - Urban, Brňák, Drgoň, Filip, Cunik, Kolník, Bučka, Hruška - Stupka, Melichárek, Tatar - Otčenáš, Mertel, Ručkay - Chylo, Peško, Haring - Jánoš, Nemec, Saliji.

    Rozhodčí: Kubuš - Brath, Zvrškovec
    bahis siteleri