Mladá Boleslav – Šumperk 4:1 (kon.) | Ústí n/L – Kadaň 5:2 (kon.) | Třebíč – Jihlava 1:5 (kon.)
Hr. Králové – Havlíčkův Brod 3:5 (kon.) | Beroun – Most 3:4 (po s.n.) | Písek – Litoměřice 3:4 (po s.n.)
Olomouc – Benátky n/J 9:0 (kon.)
konec
Královští lvi Hradec Králové
3:5 (0:1, 2:2, 1:2)
HC Rebel Havlíčkův Brod
Středa 24.10.2012, 18:001. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:39
    A ještě jedno vyloučení. Nervy na uzdě neudržel ani Luděk Brož, který dostává dvě minuty za sekání.
     
    57:00
    Bude se znovu vylučovat, tentokrát na hostující straně. Na trestnou míří Martin Ondráček na dvě minuty za vysokou hůl.
     
    54:48
    Tak si to pojďme zrekapitulovat. Na hradecké straně je vyloučen Zdeněk Kubica - 2+2 minuty za hrubost. Dále pak Jakub Čech osobní trest 10 minut a kapitán Martin Vágner osobní trest 10 minut + trest do konce utkání. Za hosty za katr putuje jen Jan Knotek, jenž dostává 2+2 minuty za hrubost.
     
    49:50
    Havlíčkův Brod si zahraje početní výhodu, která může hrát velkou roli. Patrik Moskal totiž vyhodil puk ze svého pásma na střídačku. Dostává dvě minuty,což se mu ale vůbec nelíbí. Rozhodčí mu tak ještě navrch přihodil desítku za nesportovní chování.
     
    44:44
    A teď již zmiňovaný trest. Dvě minuty za sekání dostává Tomáš Protivný, uvidíme hru ve čtyřech na obou stranách.
     
    43:49
    Jakub Luštinec pak nevybíravě fauloval Jana Soldána, který se jen těžko zvedá ze země. Hradecký útočník dostává od hlavního sudího dvě minuty za vražení na hrazení.
     
    39:48
    A máme tu další trest. S těmi se dnes opravdu roztrhl pytel. Petr Polodna dostává dvě minuty za sekání. Hradec tak zkusí ještě něco vymyslet.
     
    35:53
    Šimon Macháň zlomil hůl a následně držel protihráče, Havlíčkův Brod se tak může usadit v pásmu Hradeckých. Macháň dostává dvě minuty.
     
    31:55
    Pár minutek se nevylučovalo, což se hráčům asi nelíbí. Jan Semorád putuje na trestnou lavici, dostává menší trest za sekání. Uvidíme tak další početní výhodu v podání Královských lvů.
     
    27:01
    Místo tlaku Hradeckých se poměr sil na ledě znovu vyrovná. Na trestnou odchází Petr Haluza, který dostává dvě minuty za podražení.
     
    26:20
    A hokejisté si nedají pokoj. Hradečtí budou hrát minutu a dvě vteřiny dvojnásobnou početní výhodu. Radim Ostrčil se provinil krosčekem, za což dostává dvě minuty.
     
    25:22
    A další vyloučení. Hned po buly se zaklínila hokejka Michala Mikesky v těle právě zmiňovaného Meidla, který mu ji nechtěl pustit. Hostující útočník dostává 2+10 za držení hole a k tomu osobní trest za nesportovní chování. Při odchodu na trestnou se mu totiž něco nepozdávalo.
     
    23:56
    Poměr sil na ledě se vyrovná. David Švagrovský nevybíravě poslal k ledu Radka Novotného, který se jen těžko zvedá z ledu. Hradecký útočník dostává dvě minuty za vysokou hůl.
     
    23:26
    Role si oba celky vymění. Na trestnou si krosček půjde zchladit hlavu na dvě minuty Jan Soldán. Dokáží to Hradečtí potrestat?
     
    21:19
    Vzápětí se však budou muset svěřenci trenérů Hostáka a Pospíšila bránit. Patrik Moskal si půjde popřemýšlet k trestoměřičům, dostává menší trest za vysokou hůl.
     
    15:26
    Královští lvi se budou muset znovu bránit ve čtyřech. K trestoměřičům putuje Jiří Hendrich, jenž se provinil držením.
     
    10:47
    A početní výhodu si zkusí i Královští lvi. Tomáš Protivný dostává dvě minuty trestu za nedovolené bránění.
     
    03:09
    Havlíčkův Brod si zahraje početní výhodu. Za katr putuje hradecký útočník Michal Mikeska, který dostává dvě minuty za držení.
    Marken.cz

    Sanny Muharem

    Branky a nahrávky: 21. Haluza (Mikeska), 27. Kubica (Kania, Brož), 42. Haluza (Budínský, Mikeska) - 4. Novotný (Rytnauer), 28. Soldán (Jelínek, Musil), 38. Musil (Knotek, Morava), 55. Musil (Endál), 60. Ostrčil


    Královští lvi Hradec Králové: Čech (Luňák) – Karlíček, Hendrich, Roupec, Chmelíř, Kania, Vágner "C", Čáp, Klement – Kubica, Brož, Říha – Budínský, Mikeska, Haluza – Luštinec, Švagrovský, Moskal – Valášek, Macháň, Berger. Trenér: Martin Hosták.
    HC Rebel Havlíčkův Brod: Dolejš (Suchan) – Novotný, Morava, Protivný, Pavlík, Ostrčil, Soldán, Blažek, Jelínek – Ondráček, Polodna "C", Rytnauer – Musil, Knotek, Endál – Semorád, Štěpánek, Vondráček – Stehlík, Meidl, Fiedler. Trenér: Karel Dvořák.

    Rozhodčí: Hejduk – Klouda, Křivohlavý.

    Diváci: 994
    bahis siteleri