Vsetín – Opava 1:2 (po pr.) | Děčín – Sokolov 5:3 (kon.) | Prostějov – Havířov 3:4 (kon.)
Přerov – Frýdek-M. 6:3 (kon.) | Nový Jičín – Karviná (Baník) 3:2 (po s.n.) | Poruba 2011 – Val. Meziříčí 9:5 (kon.)
konec
HC ZUBR Přerov
6:3 (1:0, 1:2, 4:1)
HC Frýdek-Místek
Středa 24.10.2012, 18:002. liga skupina Východ
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:59
    Přerov právě vstřelil branku!
    Přerovští hokejisté překvapivě využívají krátce přesilovku 5na4. Sakrajda naznačil střelu, tím poslal Láníčka ven z brankoviště a pro JANA KOLÁŘE nebyl problém puk zasunout do odkryté branky. Asistence: Petr Sakrajda, Richard Brančík.
     
    56:11
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři dokázali strhnout vedení opět na svoji stranu. MAREK KUNDRÁTEK dorazil osamocený kotouč do odkryté klece. Bez asistence.
     
    55:34
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Frýdek opět využívá dnes už třetí přesilovku. MILAN GAJDA přesnou dorážkou snižuje a dramatizuje konec utkání. Asistence: Milan Ovšák, Petr Hrubý.
     
    53:39
    Přerov právě vstřelil branku!
    Domácí kombinovali delší dobu před Láníčkem. Poté se kotouče chopil Sedlák a předložil jej na druhou stranu, tam číhal osamocený ANTONÍN SPRUŠIL. Hráč s 88 na zádech dlouho zaměřoval, ale nakonec trefil odkrytou klec Frýdku Místku. Asistence: Zdeněk Sedlák, Daniel Faltýnek.
     
    42:10
    Přerov právě vstřelil branku!
    Tak Zubři si teď hodně vyšlápli ve vlastním oslabení. Přečíslení dvou na jednoho zakončil přesnou střelou do protipohybu Láníčka JIŘÍ GOIŠ. Asistoval mu Jiří Osina.
     
    36:07
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři přesilovku využívají a srovnávají krok s hosty. Střelu Richarda Brančíka tečoval nejprve Ferenc a jako poslední se puku šťastně dotkl PETR SAKRAJDA a Přerov vyrovnává na 2:2. Asistence: Jakub Ferenc, Richard Brančík.
     
    34:08
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Frýdek prokazuje, že přesilové hry jsou jeho silnou stránkou. Na střelu Hrubého Vojtek ještě stačil dosáhnout, ale na dorážku PETRA ROZUMA byl krátký. Frýdek tedy otáčí stav utkání a ujímá se jednobrankového vedení. Asistence: Petr Hrubý.
     
    23:54
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Frýdek nezahálí a využívá svoji početní výhodu. Rozum našel na modré čáře MICHALA KRUTILA, jehož dělovka prošla skrz Vojtka až do sítě. Asistence: Petr Rozum.
     
    8:21
    Přerov právě vstřelil branku!
    RICHARD BRANČÍK s Petrem Sakrajdou předvedli nádhernou kombinaci, která vyústila ve střelu prvně jmenovaného a zároveň znamenala vedoucí branku v utkání. Asistence: Petr Sakrajda.

    Ivo Raiskub

    Branky a nahrávky: 9. Brančík (Sakrajda), 37. Sakrajda (Ferenc, Brančík), 43. Goiš (Osina), 54. Sprušil (Sedlák, Faltýnek), 57. Kundrátek, 59. Kolář (Sakrajda, Brančík) - 24. Krutil (Rozum), 35. Rozum (Hrubý), 56. Gajda (Ovšák, Hrubý)


    HC ZUBR Přerov: Vojtek - Pala, Faltýnek, Ferenc, Vlček, Sklenář, Osina, Kudělka - Goiš, Sedlák, Sprušil - Brančík, Sakrajda, Rajnoch - Kolář, Málek, Vaněk - Kundrátek, Brada.
    HC Frýdek-Místek: Láníček - Ovšák, Kudláček, Měkýš, Teper, Štubňa, Hrubý, Slovák, Kraft, Rozum, Krutil, Sluštík J, Sluštík O, Gogolka, Tomis,Kanko, Gajda, Kelner, Slovák, Kopún, Hamhalter.

    Rozhodčí: Obadal - Goňa, Smilek
    bahis siteleri