Bardejov – Michalovce 1:0 (kon.) | Šaľa – Dubnica 1:3 (kon.) | L. Mikuláš – Ružiná 1:1 (kon.)
Šamorín – Dolný Kubín 2:0 (kon.) | Podbrezová – Senec 1:1 (kon.) | Dunajská Streda – R. Sobota 3:2 (kon.)
konec
FC ŠTK 1914 Šamorín
2:0 (1:0)
MFK Dynamo Dolný Kubín
sk Sobota 03.11.2012, 13:30MONACObet liga
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie začína o 13:30.
     
    Zlé výsledky v úvode II. futbalovej ligy v aktuálnom ročníku v Dolnom Kubíne, mali za následok výmenu trénerov. Na post trénera nastúpil Najstarší debutant v reprezentácii SVK Ladislav Molnár si obliekol reprezentačný dres keď mal 36 rokov 11 meiacov a 28 dní. Po zmene sa dolnokubínčania šplhajú vyšie a vyšie. Naposledy remizovali doma (2:2) s lídrom súťaže Podbrezovou.
     
    Šamorín a jeho futbalová ekipa, naposledy na domácom trávniku tiež remizovala s Podbrezovou. Domáci fanúšikovia sa však gólu v stretnutí 14. kola II. futbalovej ligy nedočkali. Najväčšiu šancu v stretnutí mal Balasz Borbély, no lopte chýbali milimetre, aby sa dostala do brány, žial, lopta skončila na pravej tyči.
     
    Ružiná bol súper, ktorý čakal futbalistov Šamorína v 15. kole druhej najvyšej súťaže SVK. Zlé poveternostné podmienky a dážď neumožnili, aby sa duel odohral. Cestu na blízky východ si budú musieť futbalisti Šamorína "vytrpieť" znovu v náhradnom termíne.
     
    Podľa predpovede počasia, by mohlo byť v Šamoríne príjemné jesenné počasie. V dobrom počasí vie byť aj futbalová kulisa príjemná a tá v Šamoríne je. Víťazstvá má Vlado Koník uvedené v rodnom liste. Športové zbrane neskladá dobrovoľne a proti súperovi z lavičky akým je Ladislav Molnár sa nebude len tak latentne prizerať. Duel susediacich mužstiev v tabulke, môže priniesť futbal kvalitnej úrovne.
    Náš tip: 1 (neberte to ako tutovku)
     
    To bol zase nápad v piatok na Corgoň ligu ísť. Nebol to zlý nápad, ale zážitok z futbalu zostal niekde v Nákupnom Centre. Tí ktorí merali cestu na Pasienky si celkom určite o dva týždne rozmyslia či ju majú merať znova. To čo predviedli aktéri v belasých dresoch a ich fanúšikovia vojde do dejín novodobej histórie Slovenska a prácu bude mať celkom určite aj disciplinárna komisia Zväzu.
     
    Počasie na Západnom Slovensku neveští nič príjemné a v Šamoríne tobôž. Nuž predpovede sú iba predpovede a slnkom zaliata hracia plocha v Pomlé je minulosťou. Skúsme v reálnom čase naservírovať futbalovým fanúšikom príjemné 90 minútové menu. Veď baviť sa futbalom je príjemná záležitosť, či nie?
     
    Hodinu pred stretnutím dorazili do šamorína - Pomlé aj futbalisti Dolného Kubína čo je dobrým znamením, že duel sa odohrá v stanovenom termíne, teda o 14,30 hod. Tešíme sa.
     
    Náhradný rozhodca Miroslav Fajčík, zvoláva hráčov obidvoch mužstiev do kabín, aby sa pripravili na dnešný duel, ktorý o niekolko pár minút môžezača.
     
    +
    Dohrala hudba a domáci hlásateľ začal svoju prácu pred duelom ŠTK Šamorín vs MFK Dolný kubín, ktorý sa blíži k jeho začiatku.
     
    Patrilo by sa dať do obehu zostavy obidvoch mužstiev, aktérov 16 kola II. futbalovej ligy.
     
    Úvodné zostavy:

    FC ŠTK 1914 Šamorín: 18 Pentek, 3 Pončák, 4 Marušin, 6 Mezovský, 8 Kopúň, 9 Pelegríny, 10 Kuba, 11 Borbély "K", 19 Špánik, 21 Fulmek..
    Náhradníci: 20 Foťko, 7 Vaško, 12 Gilewicz, 13 Dedič, 14 Čermák, 16 kučera, 17 Staško

    MFK Dolný Kubín: 1 Trabalík, 4 Kliment Andrew, 5 Jadroň, 7 Dolinajec, 9 Drengubiak "K", 10 Brčák, 11 Ujčík, 12 Sivčevič, 13 Chovanec, 17 Podolský, 19 Kutlík.
    Náhradníci: 20 Drígel, 2 Sirota, 6 Maliňák, 8Tittel Ivan, 15 Gejdoš, 19 Holub.

    Rozhodca: STRAKA, Žákech, Špivák.
     
    ;
    Hlavný rozhodca spolu so svojími asistentmi privádza hráčov dnešného duelu na trávnik štadióna v Šamoríne - Pomlé,domáci v bielych dresoch, hostia v modro-čiernej kombinácii v dresoch pripomínajúci Inter Miláno. Rozhodcovia v dresoch žltých, v takých ako mal Ján Smolík, ktorý vyhral Preteky mieru v roku 1962.
     
    1
    Stretnutie práve začalo.
     
    1
    Hostia s loptou na kopačkách sa dostali na súperovu polovičku, kde o loptu prišli.
     
    1
    Chovancovi spadla lopta priamo na hlavu, no iba spadl loptu nasmeoval do rúk brankára Penteka.
     
    3
    Veľká šanca domácich zostala nepremenená, po pravej strane zatiahol Juraj Kuba, ktorý loptu odcentroval do päťky hostí, na loptu nabiehal Ležaič, ktorý loptu netrafil.
     
    4
    Borbélyho nákop na Mezovského skončil za bránkovou čiarou hosťujúceho mužstva.
     
    5
    Ďalšia šanca domácho mužstva, ktoré sa tlačí do veľkého vápna, strela Juraja KUBA končí na bočnej sieti Trabalíkovej brány.
     
    7
    Ujčík si vymenil loptu s Dolinajcom, no pred velkým vápnom nič nevymysleli a lopta je už na kopačkách domácich.
     
    8
    V prvých minútach sledujeme vyrovnaný duel, na jednej i druhej strane je snaha o rýchly gól, no bližšie k nemu boli domáci hráči.
     
    9
    Domáci sa hotovali zahrávať volný priamy kop, kjtorý nakoniec pokazili. HOstia sa dostali na dostrel brány, no nebola to žiadna šanca.
     
    9
    Domáci znovu podkúrili hosťom, keď Ležaič z pravej strany poslal loptu do veľkého vápna, tam však prišiel Kuba neskoro.
     
    12
    Kuba s loptou na kopačke sa snažil o rozohrávku, tá mu však nevyšla a Sivčevič mu loptu vzal, pri lopte hráči v bielom.
     
    14
    Dolinajec pri autovej čiare čerpá verbálne rady od svojho trénera, ktorým je Ladislav Molnár, ktorý svoj temperament vôbec nekrotí...
     
    15
    Končí sa nám prvá štvrť hodina duelu, zatial futbal dobrej úrovne sa hrá v Šamoríne, snaha hráčom obidvoch mužstiev nechýba.
     
    17
    Ležaič sledoval loptu, ktorá putovala do veľkého vápna, tam však prišiel neskôr ako brankár Trabalík.
     
    19
    Potlesk na otvorenej scéne zožal LEŽAIČ, ktorý svojim ovládaním lopty roztancoval hosťujúcich obrancov, nakoniec sa dostal aj k zakončeniu, no lopta z jeho kopačky skončila mimo Trabalikovú bránu.
     
    21
    To čo sa nepodarilo pred minútou Ležaičovi, sa podarilo ŠPÁNIKOVI Andrejovi, ktorý dokzal z päťky pretlačiť loptu za chrbát Trabalíka.
     
    24
    Jadroňova strela spoza veľkého vápna mala dobrý smer, len tá výška stála za ...
     
    26
    Fulmek poslal loptu zo stredu ihriska svojmu brankárovi slengovo povedané malá dlhá domov.
     
    27
    Škoda, že Mezovského lopta neprešla na Ležaiča, ktorý bol už naštartovaný smerom k Trabalíkovi.
     
    28
    Učíkova hlava, myslím tým loptu smerovala do priestoru brány bol to však taký slabý projektil, ktorý vyriešil domáci brankár Pentek.
     
    29
    Ďalšia pekná akcia v podaní domáceho mužstva, Kubova hlavička iba lízla loptu tá skonrila za brankovou čiarou.
     
    31
    Druhú štvrťhodinku prvého polčasu máme za sebou, videli sme jeden gól v Trabalíkovej sieti a celkom vyrovnaný a zaujímavý duel v podaní oboch mužstiev
     
    36
    Dve príležitosti hostí sme videli v Šamoríne, no výsledok sa nemení, boli to len propagačné strely Ujčíka a Jadoňa, ktorý sa dostal na dostrel brány v ktrej stojí Pentek.
     
    39
    Rohový kop domácich, ktorý získal Ležaič postrele do jedného z obrancou, z rohu nezapršalo, domáci kopú ďalší tentokrát Mezovský z pravej strany šanca sa však nevykľula.
     
    40
    Chovanec dostal prihrávku do veľkého vápna od Podolského, Chovanec však prepásol ten správny moment domáci sa ubránili. Po prvý krát sme videli pokus hostí vo veľkom vápne. Stav sa však nemení.
     
    45
    Blíži sa záver prvého polčasu stav je taký aký je, domáci zdá sa o ten jeden gól lepší, hostia si v prvom polčase nevypracovali ani jednu gólovu šancu.
     
    Prvý polčas skončil.
     
    Futbalové dianie na trávniu vyzerá opticky celkom slušne. Domáci si v prvom polčase vypracovali tri šance po ktorých sa mohol výsledok v prvom polčase prepisovať. Do brány sa dostala lopta až po Španikovej šanci. Hostia aj keď sa dostali na dostrel brány domáceho brankára neohrozili. V šestnástke a k jednej strele sa dostali až v samom závere, kde Chovanec nedokázal zakončiť podľa predstáv.
     
    46
    Začal druhý polčas.
     
    47
    Čas už ukrajuje sekundy druhého polčasu do ktorého nastúpili obe mužstvá bez zmien.
     
    48
    Hostia začali lepšie, sú agresívnejší a tlačia sa pred bránu domáceho mužstva, ktorého hráči sa nikde neponáhľajú majú jeden gól navrch.
     
    51
    Pončák, ktorý si vyžiadal ošetrenie na trávniku sa vrátil späť do hry a v hre pokračuje.
     
    53
    Mezovský na päťke dokázal upratať loptu pred dobiedzajúcimi hosťami na rohový kop, ale všetkým "zatrnulo" keď poslal loptu tesne vedľa lavej tyči, našťastie.
     
    62
    Akosi mi hapruje počítať, napíšem, odošlem a informácia sa mi nezobrazí...
     
    63
    V druhom polčase majú viac z hry hostia, domáci sú im však viac ako vyrovnaným partnerom. Citia to aj fanúšikoviam, ktorí povzbudzujú domáce mužstvo.
     
    65
    Hrá sa na domácej polovičke, hostia sú častejšie pri lopte, tentkrát dobrý zákrok zákrok Penteka.
     
    71
    Hostia boli v druhom polčase =red bránou domácich, no domáci sa vymanili z trvajúceho tlaku a dávajú druhý gól. Ja napíšem, že bol nádherný a dal ho Tomáš MARUŠÍN.
     
    73
    Juraj KUBA pre dnešok v stretnutí končí, nahradil ho Vaško Peter.
     
    75
    Hostia a tréner Ladislav Molnár striedajú z hry stiahli neviditeľného Brčáka, ktorého nahradil Maliňák David.
     
    78
    Pončák a jeho faul, ktorý nebol odmenený žltou kartou.
     
    83
    V domácom mužstve sa hotuje striedanie, z hry odide Borbely, ktorý práve teraz zakončoval a lopta skončila tesne vedľa brány. Strieda ho KUČERA
     
    84
    Duel sa blíži do finále, v ktorom v druhom polčase ako tvrdí Ladislav Molnár na lavičke hostí, "hráme na jednu bránu a prehrávame 2:0 je toto možné?"
     
    86
    Stretnutie sa už iba dohárva, šance na jednej i druhej strane nepribúdajú a domáci si bránia dvojgólový náskok ateraz by si zaslúžil trest MARUŠÍN, ktorý netrafil prázdnu bránu hostí z päťky.
     
    90
    šesdesiat sekúnd sa bude hrať v nadstavenom čase.
     
    Ležaič dnes skončil, vystriedal ho Čermák Tomáš.
     
    Koniec zápasu.
     
    Skončil sa duel v ktorm dali domáci dva góly, ktoré rozhodli o viťazovi. Aj napriek tomu, že hostia hrali v druhom polčase lepšie a boli častejšie pred domácou bránou. Domáci sa nevzdali a dokázali súpera doraziť druhým gólom. Ďakujeme za pozornosť a prijemný zvyšok dňa. Do čítania priatelia. (15:21:27)

    Jozef Fajták

    Branky: 21. Špánik, 71. Marušín


    FC ŠTK 1914 Šamorín: 18 Pentek, 3 Pončák, 4 Marušin, 6 Mezovský, 8 Kopúň, 9 Pelegríny, 10 Kuba, 11 Borbély "K", 19 Špánik, 21 Fulmek..
    Náhradníci: 20 Foťko, 7 Vaško, 12 Gilewicz, 13 Dedič, 14 Čermák, 16 kučera, 17 Staško

    MFK Dynamo Dolný Kubín: 1 Trabalík, 4 Kliment Andrew, 5 Jadroň, 7 Dolinajec, 9 Drengubiak "K", 10 Brčák, 11 Ujčík, 12 Sivčevič, 13 Chovanec, 17 Podolský, 19 Kutlík.
    Náhradníci: 20 Drígel, 2 Sirota, 6 Maliňák, 8Tittel Ivan, 15 Gejdoš, 19 Holub.

    Rozhodčí: STRAKA, Žákech, Špivák
    bahis siteleri