B. Bystrica – Myjava 1:1 (kon.) | Nitra – Prešov 4:1 (kon.) | Ružomberok – Žilina 1:0 (kon.)
Senica – Slovan Bratislava 0:1 (kon.) | Trenčín – Trnava 6:0 (kon.)
konec
MFK Dukla Banská Bystrica
1:1 (1:0)
TJ Spartak Myjava
sk Sobota 17.11.2012, 14:30 • Štadión Štiavničky, Banská Bystrica • Niké liga
     
    Je dobojované!
    V úvode druhého polčasu boli výrazne aktívnejšími hosťujúci hráči z Myjavy, ktorým sa už v 50. minúte podarilo vyrovnať, keď po presnej prihrávke od Sládeka technicky zakončil Peter Kuračka, ktorý loptou preloboval domáceho gólmana Belica. Hra sa nám v strede polčasu vyrovnávala až ju napokon v závere prevzali do svojich rúk hráči Banskej Bystrice, ktorým sa už však nepodarilo s týmto zápasom niečo urobiť. Pozorná myjavská obrana na čele s gólmanom Solničkom domácim odolala, a tak si oba tímy do tabuľky odnášajú po jednom bode.

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (16:24:27)
     
    Koniec zápasu.
     
    90+3
    Pri lopte sú myjavskí hráči, ktorí sa snažia zdržať hru a očividne sú z bodu na banskobystrickom štadióne veľmi spokojní. Už sa nič vážne nestane.
     
    90+2
    Tréner Myjavy nám predviedol aj posledné striedanie. Namiesto strelca gólu Kuračku do hry nastupuje pozorný Harsányi.
     
    90+1
    Po peknom centri od Považanca sa k lopte dostal Brašeň, no ten bol tvrdo tiesnený a nedokázal tak loptu už poslať za Solničkov chrbát. Nasleduje odkop od myjavskej brány.
     
    90
    Domáci získali štandardnú situáciu zo vzdialenosti približne 25 metrov, ktorú odišiel zahrávať Hučko. Ten nám predviedol dôraznú strelu, no gólman Solnička loptu napokon vyrazil do bezpečia!
     
    90
    Nadstavovať sa budú tri minúty!
     
    89
    Do nekompromisného zakončenia sa mohol dostať Pančík, no pozorný Myjavčan Častulín loptu ešte pred jeho zakončením stečoval za vlastnú bránu.
     
    88
    Do veľkej gólovej šance sa dostal aj Hlinka, no gólman Solnička bol pripravený a po jeho skvelej hlavičke nám predviedol krásne hodenie sa po lopte a následný zákrok svojími rukavicami!
     
    87
    Brašeň nám predviedol po skvelom centri od Hlinku nádherné zakončenie! Po teči od Černáčeka však gólman Solnička nemusel zasahovať, pretože lopta rozvlnila len bočnú sieť jeho brány.
     
    86
    Po zaujímavom centri od Hučka sa k lopte dostal Považanec, no napokon bol mierne neúspešný. Jeho tvrdá delovka smerovala o poriadny kus mimo myjavskej brány.
     
    85
    Domáci tréner nám pred oči prináša aj posledné tretie striedanie. Namiesto vystriedaného Slančíka do hry nastúpi oddýchnutý Šovčík.
     
    84
    Aj tréner Myjavy nám predviedol druhé striedanie. Namiesto Kosíka nastupuje na banskobystrický trávnik oddýchnutá nádej Myjavy - Majerník.
     
    83
    Pri lopte sú stále domáci hráči, no Myjavčania na nich vysunuli vysoké napádanie, ktoré im robí pri rozohrávke poriadne problémy. Pri lopte sú teda hostia.
     
    82
    Domáci hráči stále tlačia a snažia sa z tohto zápasu vyťažiť tri body, no zatiaľ sa im nedarí. Pozorná myjavská obrana je v strehu a veľmi dobre bráni.
     
    81
    Turňa nám predviedol ďalšie nepríjemné zakončenie pred myjavskou bránou! Gólman Solnička nám však predviedol ďalší úspešný zákrok, po ktorom odkopáva loptu.
     
    80
    Ďalší ofenzívny prienik domácich hráčov zastavil asistent rozhodcu, ktorý nám naznačil offsajdový verdikt. Pri lopte sú teda Myjavčania, ktorí získali voľný kop.
     
    79
    Domáci hráči sú pri ofenzívnej chuti a tlačia svojho súpera hlboko na obrannú polovicu! Po peknej prihrávke od Ferenčíka sa k lopte dostal Hučko, no ten nedokázal úspešne zakončiť. Lopta letí mimo myjavskej brány.
     
    78
    Považanec nám predviedol skvelý rohový kop, no nabiehajúci Slančík a Pančík sa k lopte už nedostali a gólman Solnička tak nemusel zasahovať. O malú chvíľu nám predvedie výkop od vlastnej brány.
     
    77
    Černáček sa dostal k lopte pred gólmanom Belicom a chcel loptu ešte pretlačiť na Kosíka, no napokon sa mu to nepodarilo. Pri lopte sa ocitol Brašeň, ktorý loptu posiela ďaleko do bezpečia.
     
    76
    Myjavčania sú opäť pri lopte a predvádzajú nám skvelý ofenzívny tlak. Banskobystirčania sú však známi svojou dobrou defenzívou, ktorú nám predvádzajú aj tentokrát.
     
    75
    Sládek si skvele zbiehal po ľavom krídle, odstavil si dvoch Banskobystričanov, no napokon nepríjemne pohorel na obrancovi Gyömbérovi. Ten ho tvrdým zákrokom odstavil od lopty.
     
    74
    Ferienčík nám predviedol ďalšiu individuálnu akciu! Po skvelej prihrávke od Hlinku však príliš zaváhal a následne ho od lopty odstavil pozorný Myjavčan Ďuriš.
     
    73
    Pri lopte sú momentálne domáci hráči, ktorí sa snažia presadiť rýchlymi prienikmi po stranách, no myjavskí hráči sa veľmi dobre bránia a nechcú prehrávať.
     
    72
    Po peknom centri od Považanca sa k lopte dostal Slančík, ktorý nám predviedol nádhernú strelu z pokutového územia hostí! Ešte pred gólmanom Solničkom však loptu vyhlavičkoval do bezpečia pozorný Černáček.
     
    71
    Hlinka nám predviedol ďalšie tvrdé zakončenie spoza pokutového územia hostí, no k lopte sa napokon dostal len gólman Solnička, ktorý loptu úspešne ukryl vo svojom náručí.
     
    70
    Turňa si veľmi dobre zbiehal po pravom krídle, no napokon bol veľmi tvrdo odstavený pozorným Černáčkom. Pri lopte sú teda Myjavčania, ktorí sa snažia zaútočiť.
     
    69
    Veľmi nepresný center od Černáčeka končí na domácich kopačkách. Pri lopte je momentálne Gyömbér, ktorý sa snaží vyslať svojich spoluhráčov do rýchleho protiútoku.
     
    68
    Ďalšie nepresné zakončenie z pravej strany nám predviedol Tomáš Bruško, ktorý však loptu umiestnil len vysoko nad banskobystrickú bránu. Pri lopte je gólman Belic.
     
    67
    Tomáš Bruško nám predviedol veľmi pekný center k vzdialenejšej žrdi, no gólman Belic tentokrát nemusel zasahovať. V hlavičkovom súboji jasne dominovali domáci, ktorí sa spod tlaku oslobodzujú.
     
    66
    Peter Sládek nám predviedol fantastické zmätenie domácej obrany! Loptu si odkopol na pravú nohu a tvrdo zakončil! Po teči od Gyömbéra lopta končí za domácou bránou a Myjavčania budú zahrávať rohový kop.
     
    65
    Myjavčania sa spod banskobystrického tlaku oslobodili a momentálne si loptu držia v okolí stredu ihriska, kde si ju veľmi pekne prihrávajú.
     
    64
    K lopte sa tentokrát dostal na pravej strane Ferienčík, no napokon aj jeho pokus bol veľmi neúspešný. Ferienčík loptu poslal vysoko nad myjavskú bránu.
     
    63
    Domáci si vytvorili ďalšiu nebezpečnú šancu! Po skvelej krížnej prihrávke od Turňu sa k lopte dostal Považanec, no gólman Solnička po jeho strele nemusel zasahovať. Lopta letí mimo jeho brány.
     
    61
    Domáci tréner nám predviedol aj druhé striedanie. Namiesto Sakhniuka nastupuje do hry na domáci trávnik Slančík.
     
    62
    Solnička mal problém s ľavým kolenom a bol ošetrovaný, no napokon sa striedať nebude! Myjavský gólman sa pozviechal a opäť sa postavil do myjavskej svätyne.
     
    61
    Domáci tréner Hrnčár nám predviedol prvé striedanie jeho zverencov. Namiesto Saviča nastupuje do hry oddýchnutý Pančík.
    Uvidíme, či práve toto striedanie domácim pomôže.
     
    61
    Domáci Považanec nám predviedol veľmi dobrý center z rohového kopu, no gólman Solnička nám predviedol veľmi dobrý zákrok, po ktorom však padá k zemi!
     
    59
    Domáci futbalisti si loptu prihrávajú na myjavskej polovici ihriska, no zatiaľ sú ich prihrávky len málo nebezpečné. Banskobystričania sa pohybujú len v okolí stredu ihriska.
     
    58
    Matej Siva nám predviedol pekný únik po pravom krídle. Na hranici postrannej čiary sa rozhodol prihrávať, no Ďuriš jeho prihrávku už nezinkasoval, keďže v domácom pokutovom území stál pozorný Turňa.
     
    57
    Do útoku sa na krátku chvíľu dostali aj hráči Banskej Bystrice, no zatiaľ sa im veľmi nedarí. Nepresný center od Považanca putuje len za myjavskú bránu bez akéhokoľvek teču.
     
    56
    Kosík sa dobre presúval po pravom krídle, no aj on sa previnil útočným faulom. Nekompromisne kopol domáceho kapitána Poljovku. Pri lopte sú opäť domáci hráči.
     
    55
    Hostia nám predvádzajú veľmi dobrú útočnú aktivitu, no často sa im stane, že to príliš prekombinujú. Momentálne sme mohli vidieť niekoľko útočných faulov, ktoré prinášajú loptu na domáce kopačky.
     
    54
    Pri lopte sú opäť aktívnejší Myjavčania, ktorí sa snažia gólovo presadiť ďalekými centrami po stranách. Banskobystričania sa zatiaľ dobre bránia a svojich protihráčov od lopty dobre odstavujú.
     
    53
    Ďuriš nám predviedol pekný center pred domácu bránu, kde stál pozorný Sládek. Domáci Gyömbér ho však k lopte nepustil, a tak musel zasiahnuť až gólman Belic.
     
    52
    Ferienčík sa dostal do skvelej gólovej šance pred gólmanom Solničkom! Obranca Černáček ho však od lopty nekompromisne odstavil. Ferienčík padol v pokutovom území hostí, no napokon to faul nebol.
     
    51
    Po skvelom centri od Sládeka sa k lopte dostal Marček, no ten z pozície za pokutovým územám domácich len vysoko prestrelil domácu bránu! Pri lopte gólman Belic.
     
    50
    Myjava dala gól!
    Myjavčanom sa podarilo vyrovnať! Po fantastickej prihrávke do behu od Petra Sládeka sa k lopte dostal PETER KURAČKA, ktorý si ju potiahol na pravú stranu a technickým rotujúcim zakončením prekonáva dosiaľ pozorného gólmana Belica.
     
    49
    Domáci hráči sú v druhom polčase oveľa aktívnejší! Po skvelej prihrávke od Sládeka sa k lopte dostal Kosík, no predviedol nám len veľmi nepresnú strelu.
     
    48
    Po peknom centri od Mateja Sivu sa k lopte dostal Mrva, no ten príliš dlho vyčkával, čo sa mu stalo osudným. Od lopty ho odstavil pozorný Turňa.
     
    47
    Po nepresnej prihrávke od Turňu sa k lopte dostal až gólman Solnička, ktorý ju púšťa za svoju bránu bez teču a následne nám predvedie ďaleký odkop od vlastnej brány.
     
    46
    Myjavčania si vytvorili útočnú akciu, no po nepresnom centri od Sládeka sa k lopte dostal pozorný Gyömbér, ktorý ju následne odkopol ďaleko za polovicu ihriska.
     
    46
    Hosťujúci tréner Ladislav Hudec poslal na banskobystrický trávnik prvé striedanie. Namiesto Kukoľa nastúpil do hry oddýchnutý Tomáš Bruško.
     
    46
    Začal druhý polčas.
     
    V prvom polčase sme mohli vidieť veľké množstvo gólových situácii najmä pred myjavskou bránou. Domáci hráči boli v úvodnej časti jasne aktívnejší a túto aktivitu sa im podarilo aj gólovo premeniť. Po skvelom centri z rohového kopu od Považanca sa k lopte dostal Tomáš Hučko, ktorý nekompromisnou hlavičkou nedal gólmanovi Solničkovi šancu na úspešný zásah. Banskobystričania mohli byť vo vedení aj o dva alebo tri góly, no ostatné nebezpečné situácie gólman Solnička veľmi dobre vyriešil a predviedol nám spoľahlivé zákroky.

    Podarí sa Myjavčanom zvrátiť vedenie v druhom polčase na svoju stranu a revanšovať sa tak za domácu prehru proti Banskej Bystrici v pomere 0:1?
     
    Prvý polčas skončil.
     
    45
    Štandardnú situáciu v závere prvého polčasu získali aj myjavskí hráči, no tí boli tentokrát neúspešní. Po peknom centri od Kuračku loptu vyboxoval do bezpečia pozorný gólman Belic.
     
    44
    Rohový kop bol síce zahraný nie veľmi dobre, no po hlavičke od Sládeka sa k lopte dostal Turňa, ktorý nám predviedol delovú strelu spoza hosťujúceho pokutového územia! Lopta nepríjemne poskakovala, no napokon skončila len tesne vedľa ľavej žŕdky myjavskej brány.
     
    43
    Domáci nám predviedli ďalšiu peknú gólovú šancu. Po peknej prihrávke od Považanca sa k lopte dostal Brašeň, no jeho strelu z pravej strany zblkoval za vlastnú bránu Černáček.
     
    42
    Turňa získal loptu na pravom krídle a snažil sa uvoľniť Považanca, no to sa mu mierne nepodarilo. Pozorný Kukoľ bol dobre postavený a loptu po nepresnej prihrávke Turňu posiela do útoku.
     
    41
    Domáci Hučko nám predviedol tvrdý súboj proti Černáčkovi v hosťujúcom pokutovom území. Myjavský hráč bol však úspešnejší a peknou kľučkou a následným odkopom poslal loptu do bezpečia.
     
    40
    Kosík sa po peknej prihrávke od Mrvu dostal do rýchleho úniku po ľavom krídle, no v kľúčovej situácii bol tvrdo odstavený pozorným Poljovkom. Ten následne posiela svojich spoluhráčov do útoku.
     
    39
    Z následného protiútoku opäť nebezpečne pohrozili domáci! Po tvrdej krížnej strele od Hučka sa však gólman Solnička veľmi dobre zorientoval a loptu zastavil pred nabiehajúcim Sakhniukom.
     
    38
    Domáci Banskobystričania nám momentálne predvádzajú veľmi dobrú defenzívnu hru, ktorou jasne odstavujú svojich protihráčov od lopty. Hostia pravdepobodne nevedia, čo vymyslieť.
     
    37
    Aj ďalší útok Myjavčanov končí len zbytočnými nepresnosťami. K lopte sa dostal Častulín, ktorý chcel centrom vysunúť Sivu, no gólman Belic sa dobre zorientoval a loptu ukrýva vo svojich rukách.
     
    36
    Po peknom centri od Sivu sa k lopte dostal Kuračka, no už nestihol zakončovať. Domáci obranca Gyömbér ho od lopty odstavil veľmi dobrou fyzickou hrou.
     
    35
    Savić sa chcel po Považancovej prihrávke ešte presadiť na ľavom krídle, no lopta mu ušla až za ihriskovú čiaru. Loptu teda získava gólman Solnička, ktorý nám predvedie ďaleký odkop.
     
    34
    Kukoľ sa chcel následne asi pomstiť a predviedol nám tvrdý útočný faul na domáceho kapitána Poljovku! Kukoľ síce kartu neuvidí, no rozhodca ho poriadne napomenul.
     
    33
    Hosťujúci Myjavčania sa dostali do útoku, no zakončili ho len nepresnou strelou od Sládeka. Tú s veľkým prehľadom chytil gólman Belic, ktorý ju následne odkopáva do útoku.
     
    32
    Považanec sa mohol dostať do obrovskej gólovej šance, no tesne pred jeho zakončením sa mu po lopte vrhol pozorný myjavský obranca Kukoľ! Ten leží na trávniku, no po malej chvíli sa pozviechal a vyzerá to tak, že bude v poriadku.
     
    31
    Ďalší ďaleký center nám predviedol Poljovka, no nabiehajúci Hlinka bol na neho prikrátky. Lopta tak bez teču končí za myjavskou bránou. Vidieť budeme odkop od gólmana Solničku.
     
    30
    Domáci získali ďalšiu zaujímavú štandardnú situáciu, ktorú odišiel zahrávať Považanec. Ten nám síce predviedol pekný center, no gólman Solnička dobre vybehol a loptu ukryl vo svojom náručí.
     
    29
    Matej Siva sa dostal k lopte na pravej strane a predviedol nám veľmi dobrý center. Chcel ním uvoľniť nabiehajúceho Sládeka, no mierne mu to nevyšlo. Pozorný Gyömbér loptu odkopol do bezpečia.
     
    28
    Momentálne môžeme na štadióne Štiavničky vidieť veľké množstvo tvrdých súbojov o loptu. Zatiaľ v nich mierne dominujú hostia, no následne z toho nedokážu nič vyťažiť.
     
    27
    Útočný faul nám predviedol aj Kosík a do útoku sa tak opäť dostávajú domáci hráči. Pri lopte je Hučko, ktorý sa snaží technickými prihrávkami uvoľniť nejakého zo svojich spoluhráčov.
     
    26
    Hosťujúci hráči napokon stratili loptu. Kukoľ nám predviedol útočný faul v strede ihriska, čo značí, že loptu získavajú domáci hráči. Tí majú šancu na ďalší zaujímavý útok.
     
    25
    Myjavčania sa držia na útočnej polovici, no zatiaľ sa im tam veľmi nedarí. Domáci hráči sú pri chuti a predvádzajú nám efektívne zákroky, po ktorých získavajú loptu.
     
    24
    Hučko nám predviedol nebezpečný teč lopty po strele od Sládeka, no banskobystrická obrana bola na mieste a aj túto nepríjemnú loptu získala na svoju stranu a následne ju odkopáva do bezpečia.
     
    23
    Domáca radosť je momentálne na mieste. Myjavčania sú po pogólovom výkope pri lopte a snažia sa technicky presadiť. Zatiaľ sa im to však veľmi nedarí. Domáci sa veľmi dobre bránia.
     
    22
    Banská Bystrica dala gól!
    Domáci sa dostávajú do vedenia! Po skvelom centri z rohového kopu od Považanca sa k lopte dostal TOMÁŠ HUČKO, ktorý si skvele nabehol a loptu hlavičkou nechytateľne umiestnil za Solničkov chrbát!
     
    22
    Domáci hráči získali po teči od Kukoľa získali rohový kop! Zahrávať ho odišiel Považanec, no jeho center bol veľmi nepresný. Kuračka však loptu odkopol a nasleduje ďalší rohový kop pre domácich!
     
    21
    Myjavčania po tejto nebezpečnej situácii loptu odkopli len za polovicu ihriska. Tam ju získali domáci, ktorí sa útočnými kombináciami snažia gólovo presadiť.
     
    20
    Domáci nám predviedli skvelú útočnú kombináciu! Po niekoľkých prihrávkach sa k lopte na pravej strane dostal Matúš Turňa, ktorý tvrdo vystrelil! Gólman Solnička však loptu videl a úspešne ju vyrazil svojimi rukami!
     
    19
    Poljovka stál niekoľko metrov za stredom ihriska a predviedol nám nebezpečný center pred gólmana Solničku. Tam však nebol ani jeden z jeho spoluhráčov, a tak myjavský gólman nemal problém s úspešným zákrokom.
     
    18
    Myjavčania sa spod mierneho tlaku domácich hráčov oslobodili a momentálne nám predvádzajú zaujímavé prihrávkové kombinácie, no len na vlastnej polovici. Stred ihriska veľmi dobre pokrývajú domáci.
     
    17
    Po peknej prihrávke od Brašeňa sa k lopte dostal Sakhniuk. Ten si loptu potiahol na ľavú stranu a predviedol nám krížny center na pravé krídlo. Tam bol síce Hlinka, no na neho bola táto lopta príliš nepresná a príliš ďaleká.
     
    16
    Po pravom krídle si sympaticky zbiehal Považanec a predviedol nám tvrdé zakončenie z hranice pokutového územia! Jeho zakončenie bolo však príliš nepresné a lopta napokon končí len vysoko nad Solničkovou bránou.
     
    15
    Myjavčania získali ďalšiu štandardnú situáciu zo vzdialenosti približne 35 metrov! Gólman Belic však nemusel na túto strelu reagovať, keďže letela len za jeho bránu.
     
    14
    Do zaujímavého úniku sa mohol dostať Sládek, no domáci Gyömbér ho veľmi dobre kontroloval a nedovolil mu prihrávať na jeho nabiehajúcich spoluhráčov. Pri lopte sú opäť domáci.
     
    13
    Domáci získali skvelú štandardnú situáciu zo vzdialenosti približne 26 metrov! Zahrávať ju odišiel Sakhniuk, no jeho center bol príliš nízky a Kukoľ loptu odkopol až na stred ihriska.
     
    12
    Po nebezpečnom centri od Považanca do myjavského pokutového územia sa k lopte dostali len hosťujúci obrancovia. Mrva posiela loptu do bezpečia.
     
    11
    Loptu majú v moci domáci hráči, ktorí však hrajú len veľmi opatrne. Momentálne si loptu prihrávajú na vlastnej polovici, odkiaľ budú chcieť založiť nejaký zaujímavý protiútok.
     
    10
    Myjavčania sú opäť aktívnejší. Pri lopte bol Kuračka, ktorý sa snažil prihrávkou uvoľniť Sládeka, no mierne mu to nevyšlo. Domáci Turňa mu vzal loptu a beží do útoku.
     
    9
    Kuračka loptu z tejto pozície veľmi dobre zatočil, no domáci gólman Belic sa nenechal zmiasť a dobre sa presunul, čím loptu poľahky udržal vo svojom náručí.
     
    8
    Myjavčania získali po faule od Gyömbéra štandardnú situáciu zo vzdialenosti približne 38 metrov! Zahrávať ju odchádza hosťujúci hráč Kuračka.
     
    7
    Na oboch stranách sme mohli vidieť nepresné vysunutia. Najskôr to bol Mrva, ktorého prihrávka putovala len za domácu bránu. Následne nám nepresnosť predviedol Sakhniuk. Loptu však gólman Solnička poľahky chytá do svojho náručia.
     
    6
    Rohový kop odišiel zahrávať Hlinka, no jeho center bol neúspešný. Pozorný gólman Solnička loptu ukryl vo svojom náručí a následne ju odkopáva do útoku.
     
    5
    Banskobystričania si vytvorili skvelú gólovú šancu! Po skvelej prihrávke od Považanca sa k lopte dostal Hučko, ktorý tvrdou delovkou preveril Solničku! Ten loptu vyrazil a napokon sa odkotúľala tesne mimo myjavskej brány! Domáci získali rohový kop.
     
    4
    Rohový kop odišiel zahrávať Kuračka, no domáci hráči sa v hlavičkovom súboji lepšie zorientovali a loptu posielajú smerom k myjavskej bráne.
     
    4
    Po tvrdej strele z pravej strany od Sládeka loptu zblokoval Turňa! Tá napokon letela len tesne mimo domácej brány. Nasledovať bude rohový kop Myjavy.
     
    3
    Považanec nám predviedol ďaleký center z polovice ihriska, no nepodarilo sa mu ním nájsť svojich spoluhráčov. Pozorný Černáček loptu zastavil a odkopáva ju ďaleko za stred ihriska.
     
    2
    Banskobystričania sa snažia presadiť únikmi po stranách, no Myjavčania sú zatiaľ veľmi pohotoví a dobre sa bránia. Po nepresnej prihrávke od Turňu sa k lopte dostal Kukoľ, ktorý ju rozohráva na svojich spoluhráčov do útoku.
     
    1
    Pri lopte sú po úvodnom výkope domáci hráči, ktorí sa nikam neponáhľajú, ale loptu si takticky posielajú na vlastnú obrannú polovicu. Čakáme na prvú sľubnú útočnú šancu.
     
    1
    Stretnutie práve začalo.
     
    Domáci hráči Banskej Bystirce sa nám v dnešnom zápase predvedú v klasických červených dresoch pod taktovkou trénera Norberta Hrnčára.
    Hráči Myjavy budú v tomto zápase hrať v čiernobielych farbách a koučovať ich bude tréner Ladislav Hudec.
     
    Na striedačkách budú pripravení títo hráči:

    FK Dukla Banská Bystrica: Boroš - Podstavek, Sovčík, Pančík, Augustín, Slančík, Faško.

    Spartak Myjava: Šulla - Jastráb, Majerník, Dian, Harsányi, Bruško, Šebek.
     
    Úvodné zostavy:

    FK Dukla Banská Bystrica: Belic - Hučko, Poljovka, Gyömbér, Sakhniuk, Považanec, Ferenčík, Turňa, Brašeň, Hlinka, Savić.

    Spartak Myjava: Solnička - Kosík, Černáček, Kukoľ, Kuračka, Častulín, Ďuriš, Marček, Mrva, Siva, Sládek.

    Rozhodca: Július Straka - Mária Súkeníková, Dušan Kubačka.
     
    Srdečne Vás vítam pri v poradí už sedemnástom kole najvyššej futbalovej súťaže na Slovensku - Corgoň liga!
    V tomto online prenose Vám budem pravidelnými príspevkami približovať aktuálne dianie na štadióne Štiavničky v Banskej Bystrici, kde si zmeria sily domáci celok FK Dukla Banská Bystrica, ktorý na svojej pôde privíta futbalistov tímu Spartak Myjava.

    Banskobystričania sú po pätnástich odohraných zápasoch na priebežnej deviatej priečke s 18 bodmi a neutrálnym gólovým skóre 14:14. Na svojom tabuľkovom konte majú zatiaľ štyri výhry, šesť remíz a päť nepríjemných prehier. Momentálna herná bilancia Banskej Bystrice, remíza - prehra - remíza - prehra - výhra, hovorí o nestabilných výkonoch tohto veľmi dobre známeho tímu. V tejto pätici sa im najskôr podarilo na domácej pôde remízovať s velikánom ŠK Slovan Bratislava v pomere 1:1. O kolo neskôr sme mohli vidieť prehru na štadióne Štiavničky, kde domáci Banskobystričania napriek dobrému výkonu napokon podľahli Senici v pomere 1:2. Po dvoch zápasoch na domácej pôde sa hráči Banskej Bystrice predviedli na pôde tímu AS Trenčín, kde napokon remízovali 1:1. Štrnáste kolo, v ktorom mali hrať na domácom trávniku proti Ružomberku sa presunulo na 20.11.2012. V pätnástom kole Banskobystričania bojovali v Zlatých Moravciach, no odtiaľ si nepriniesli ani jeden bod, keďže prehrali v pomere 0:2. V poslednom zápase privítali Banskobystričania na domácej pôde Nitru, ktorú po dobrom výkone napokon porazili v pomere 2:0.
    Na domácom trávniku sú banskobystrickí hráči zatiaľ úspešní a určite to budú chcieť potvrdiť aj proti nováčikovi Corgoň ligy z Myjavy.

    Myjavskí hráči sú na tom podobne ako ich dnešní súperi z Banskej Bystrice. Po šestnástich odohraných dueloch sa nachádzajú na priebežnej ôsmej priečke s 19 bodmi a s neutrálnym gólovým skóre 24:24. Myjavčania si túto štatistiku dokázali vybojovať za päť výhier, štyri remízy a až sedem nepríjemných prehier bez bodu. Momentálna herná bilancia Myjavy, remíza - prehra - remíza - výhra - prehra, nám jasne hovorí, že Myjavčania sú síce nováčikom v Corgoň lige, no dokážu uhrať body aj proti tým najsilnejším a najtradičnejším tímom. V poslednej pätici zápasov sa Myjavčania najskôr predviedli na domácej pôde, kde privítali známy slovenský tím - MŠK Žilina. S týmto velikánom dokázali uhrať bod za remízu 1:1. V ďalšom kole sa Myjavčania predviedli na štadióne Zlatých Moraviec, odkiaľ si odniesli nepríjemnú prehru v pomere 1:3. Štrnáste kolo prinieslo pre Myjavčanov ďalší bodík vybojovaný na domácej pôde, keď hráči Spartaku Trnava dokázali v Myjave len remízovať (2:2). Ďalší zápas sa konal na nitrianskom trávniku, odkiaľ si Myjavčania neodniesli ani jeden bod, keďže prehrali 0:2. Svoju štatistiku si Myjavčania nezlepšili ani v poslednom kole, keď ich na domácej pôde porazil líder tabuľky - ŠK Slovan Bratislava tesne 2:1. Hráči Myjavy už niekoľkokrát dokázali, že sa s nimi musí rátať v každom zápase, a podľa môjho názoru budú o cenné body bojovať aj tentokrát.

    Súboj ôsmeho tímu s deviatym nám určite prinesie dobrý futbalový zážitok, no ktorý tím bude po tomto zápase tým úspešnejším?
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie začína o 14:30.

    Branky: 22. Hučko - 50. Kuračka


    MFK Dukla Banská Bystrica: Belic - Hučko, Poljovka, Gyömbér, Sakhniuk (61. Slančík) (85. Šovčík), Považanec, Ferenčík, Turňa, Brašeň, Hlinka, Savić (61. Pančík).
    TJ Spartak Myjava: Solnička - Kosík (84. Majerník), Černáček, Kukoľ (46. Bruško), Kuračka (90+2. Harsányi), Častulín, Ďuriš, Marček, Mrva, Siva, Sládek.

    Rozhodčí: Július Straka - Mária Súkeníková, Dušan Kubačka
    bahis siteleri