B. Bystrica – Myjava 1:1 (kon.) | Nitra – Prešov 4:1 (kon.) | Ružomberok – Žilina 1:0 (kon.)
Senica – Slovan Bratislava 0:1 (kon.) | Trenčín – Trnava 6:0 (kon.)
konec
MFK Dukla Banská Bystrica
1:1 (1:0)
TJ Spartak Myjava
sk Sobota 17.11.2012, 14:30 • Štadión Štiavničky, Banská Bystrica • Niké liga
     
    90+2
    Tréner Myjavy nám predviedol aj posledné striedanie. Namiesto strelca gólu Kuračku do hry nastupuje pozorný Harsányi.
     
    90
    Domáci získali štandardnú situáciu zo vzdialenosti približne 25 metrov, ktorú odišiel zahrávať Hučko. Ten nám predviedol dôraznú strelu, no gólman Solnička loptu napokon vyrazil do bezpečia!
     
    90
    Nadstavovať sa budú tri minúty!
     
    88
    Do veľkej gólovej šance sa dostal aj Hlinka, no gólman Solnička bol pripravený a po jeho skvelej hlavičke nám predviedol krásne hodenie sa po lopte a následný zákrok svojími rukavicami!
     
    87
    Brašeň nám predviedol po skvelom centri od Hlinku nádherné zakončenie! Po teči od Černáčeka však gólman Solnička nemusel zasahovať, pretože lopta rozvlnila len bočnú sieť jeho brány.
     
    85
    Domáci tréner nám pred oči prináša aj posledné tretie striedanie. Namiesto vystriedaného Slančíka do hry nastúpi oddýchnutý Šovčík.
     
    84
    Aj tréner Myjavy nám predviedol druhé striedanie. Namiesto Kosíka nastupuje na banskobystrický trávnik oddýchnutá nádej Myjavy - Majerník.
     
    78
    Považanec nám predviedol skvelý rohový kop, no nabiehajúci Slančík a Pančík sa k lopte už nedostali a gólman Solnička tak nemusel zasahovať. O malú chvíľu nám predvedie výkop od vlastnej brány.
     
    72
    Po peknom centri od Považanca sa k lopte dostal Slančík, ktorý nám predviedol nádhernú strelu z pokutového územia hostí! Ešte pred gólmanom Solničkom však loptu vyhlavičkoval do bezpečia pozorný Černáček.
     
    66
    Peter Sládek nám predviedol fantastické zmätenie domácej obrany! Loptu si odkopol na pravú nohu a tvrdo zakončil! Po teči od Gyömbéra lopta končí za domácou bránou a Myjavčania budú zahrávať rohový kop.
     
    61
    Domáci tréner nám predviedol aj druhé striedanie. Namiesto Sakhniuka nastupuje do hry na domáci trávnik Slančík.
     
    62
    Solnička mal problém s ľavým kolenom a bol ošetrovaný, no napokon sa striedať nebude! Myjavský gólman sa pozviechal a opäť sa postavil do myjavskej svätyne.
     
    61
    Domáci tréner Hrnčár nám predviedol prvé striedanie jeho zverencov. Namiesto Saviča nastupuje do hry oddýchnutý Pančík.
    Uvidíme, či práve toto striedanie domácim pomôže.
     
    61
    Domáci Považanec nám predviedol veľmi dobrý center z rohového kopu, no gólman Solnička nám predviedol veľmi dobrý zákrok, po ktorom však padá k zemi!
     
    52
    Ferienčík sa dostal do skvelej gólovej šance pred gólmanom Solničkom! Obranca Černáček ho však od lopty nekompromisne odstavil. Ferienčík padol v pokutovom území hostí, no napokon to faul nebol.
     
    50
    Myjava dala gól!
    Myjavčanom sa podarilo vyrovnať! Po fantastickej prihrávke do behu od Petra Sládeka sa k lopte dostal PETER KURAČKA, ktorý si ju potiahol na pravú stranu a technickým rotujúcim zakončením prekonáva dosiaľ pozorného gólmana Belica.
     
    46
    Hosťujúci tréner Ladislav Hudec poslal na banskobystrický trávnik prvé striedanie. Namiesto Kukoľa nastúpil do hry oddýchnutý Tomáš Bruško.
     
    44
    Rohový kop bol síce zahraný nie veľmi dobre, no po hlavičke od Sládeka sa k lopte dostal Turňa, ktorý nám predviedol delovú strelu spoza hosťujúceho pokutového územia! Lopta nepríjemne poskakovala, no napokon skončila len tesne vedľa ľavej žŕdky myjavskej brány.
     
    39
    Z následného protiútoku opäť nebezpečne pohrozili domáci! Po tvrdej krížnej strele od Hučka sa však gólman Solnička veľmi dobre zorientoval a loptu zastavil pred nabiehajúcim Sakhniukom.
     
    32
    Považanec sa mohol dostať do obrovskej gólovej šance, no tesne pred jeho zakončením sa mu po lopte vrhol pozorný myjavský obranca Kukoľ! Ten leží na trávniku, no po malej chvíli sa pozviechal a vyzerá to tak, že bude v poriadku.
     
    22
    Banská Bystrica dala gól!
    Domáci sa dostávajú do vedenia! Po skvelom centri z rohového kopu od Považanca sa k lopte dostal TOMÁŠ HUČKO, ktorý si skvele nabehol a loptu hlavičkou nechytateľne umiestnil za Solničkov chrbát!
     
    20
    Domáci nám predviedli skvelú útočnú kombináciu! Po niekoľkých prihrávkach sa k lopte na pravej strane dostal Matúš Turňa, ktorý tvrdo vystrelil! Gólman Solnička však loptu videl a úspešne ju vyrazil svojimi rukami!
     
    13
    Domáci získali skvelú štandardnú situáciu zo vzdialenosti približne 26 metrov! Zahrávať ju odišiel Sakhniuk, no jeho center bol príliš nízky a Kukoľ loptu odkopol až na stred ihriska.
     
    5
    Banskobystričania si vytvorili skvelú gólovú šancu! Po skvelej prihrávke od Považanca sa k lopte dostal Hučko, ktorý tvrdou delovkou preveril Solničku! Ten loptu vyrazil a napokon sa odkotúľala tesne mimo myjavskej brány! Domáci získali rohový kop.
     
    4
    Po tvrdej strele z pravej strany od Sládeka loptu zblokoval Turňa! Tá napokon letela len tesne mimo domácej brány. Nasledovať bude rohový kop Myjavy.

    Branky: 22. Hučko - 50. Kuračka


    MFK Dukla Banská Bystrica: Belic - Hučko, Poljovka, Gyömbér, Sakhniuk (61. Slančík) (85. Šovčík), Považanec, Ferenčík, Turňa, Brašeň, Hlinka, Savić (61. Pančík).
    TJ Spartak Myjava: Solnička - Kosík (84. Majerník), Černáček, Kukoľ (46. Bruško), Kuračka (90+2. Harsányi), Častulín, Ďuriš, Marček, Mrva, Siva, Sládek.

    Rozhodčí: Július Straka - Mária Súkeníková, Dušan Kubačka
    bahis siteleri