Mönchengladbach – Wolfsburg 2:0 (kon.) | Stuttgart – Augsburg 2:1 (kon.) | W. Brémy – Leverkusen 1:4 (kon.)
Freiburg – Bayern 0:2 (kon.) | Norimberk – Hoffenheim 4:2 (kon.)
konec
Werder Brémy
1:4 (0:1)
Bayer Leverkusen
Středa 28.11.2012, 20:00 • Weserstadion, Bremen • Německá Bundesliga
Předzápasové kurzy
     
    80
    Leverkusen právě vstřelil branku!

    Konečný úder Leverkusenu. Hosté to sehráli perfektně. Rolfes vybojoval na levé straně na půlce míč a směřoval s ním dopředu. Ve středu hřiště našel Schürrleho, který následně poslal přihrávku za obranu z hlouby pole nabíhajícímu JENSI HEGELEROVI. Ten zakončil svou šanci technicky k pravé tyči.
     
    74
    Leverkusen právě vstřelil branku!

    Chyba v rozehrávce znamenala předzvěst zkázy Werderu. Prödl zbytečně ztratil míč a do otevřené obrany tak mohl jít Kießling. Jeho obě dvě střely byly zblokované, tu druhou zastavil Gebre Selassie, jenže míč se odrazil k SIMONU ROLFESOVI a ten přízemní střelou zamířil z dvaceti metrů přesně k levé tyči.
     
    54
    Werder právě vstřelil branku!

    Tak druhý poločas slibuje zajímavou podívanou. NILS PETERSEN si naběhl k levé tyči na centr z pravé strany a nikým nekrytý neměl problém míč umístit do sítě.
     
    52
    Leverkusen právě vstřelil branku!

    Lars Bender poslal přesnou přihrávku mezi obránce rozběhnutému GONZALO CASTROVI, který si se svoji šancí poradil na jedničku a vsítil svůj druhý gól v zápase a celkově pátý v této bundesligové sezóně.
     
    31
    Leverkusen právě vstřelil branku!

    Pěkná akce hostů, kteří se dostávají do vedení. Lars Bender našel centrem ve vápně Kießlinga, ten sklepl pro Carvajala. Ten se dokázal přes protihráče prosadit a dostat se k zakončení. Trefil však pouze brankáře Mielitze. Míč se však odrazil na hranici vápna k GONZALO CASTROVI, jenž vrátil míč do prázdné brány.

    Zdeněk Plánka

    Branky: 54. Petersen - 31. Castro, 52. Castro, 74. Rolfes, 80. Hegeler

    Karty:   49. Ignjovski (BRM), 64. Junuzovič (BRM), 82. Fritz (BRM) - 41. Carvajal (LEV)


    Werder Brémy: (4 - 1 - 4 - 1) Mielitz - Gebre Selassie, Prödl, Sokratis, Ignjovski - Juzunovič (73. Akpala) - Füllkrug (66. Fritz), De Bruyne, Hunt, Elia (80. Ekici) - Petersen.
    Trenér: Thomas Schaaf.

    Bayer Leverkusen: (4 - 3 - 2 - 1) Leno - Carvajal, Wollscheid, Toprak (90. M. Friedrich), Hosogai - L. Bender (69. Hegeler), Reinartz, Rolfes - Castro, Schürrle - Kießling (80. Boenisch).
    Trenér: Sascha Lewandowski.

    Rozhodčí: Kinhöfer - Scheppe, Petersen - Anklam

    Diváci: 37231
    bahis siteleri