Lipt. Mikuláš – Topoľčany 4:3 (kon.) | Trebišov – Michalovce 1:4 (kon.) | Prievidza – Detva 2:1 (po pr.)
Spišská N. Ves – Bardejov 4:3 (po pr.) | Senica – Trnava 4:0 (kon.) | Pov. Bystrica – Prešov 2:3 (kon.)
konec
HK 32 Liptovský Mikuláš
4:3 (0:2, 2:0, 2:1)
HC Topoľčany
sk Pátek 30.11.2012, 17:00 • ZŠ Liptovský Mikuláš • 1. liga (SR)
Partner:
     
    58:33
    Liptovský Mikuláš dal gól! Domáci sa v závere stretnutia po inkasovanom góle dostali do vedenia zásluhou tvrdej strely z hokejky LUKÁŠA PAUKOVČEKA, ktorý prestrelil brankára hostí. Asistencia: Dávid Kubovčík.
     
    57:54
    Topoľčany dali gól!
    Hostia pár minút pred koncom poslednej tretiny vyrovnávajú v presilovke o jedného hráča na 3:3 zásluhou MAREKA KLAČANSKÉHO. Asistencie: Behan, Chrkavý.
     
    56:02
    Vylúčenie na domácej strane, ľadovú plochu na dve minúty opúšťa Bača, je to už jeho druhý faul v dnešnom stretnutí.
     
    53:12
    Po chvíli prichádza ďalšie vylúčenie na strane hostí, Mihalik Marek oslabil svoj tím za podrazenie, na čo si domáci zahrajú presilovku 5 na 3.
     
    52:29
    Vylúčenie po faule na Poliačeka, na tresnú lavicu odchádza Mrázik.
     
    50:52
    Do veľkej šance sa dostal Maroš Piatka, ktorý si zle spracoval puk pre osamoteným brankárom hostí, keby mu to sadlo z prvej myslím si, že by dokázal zasunúť puk do odkrytej časti brány súpera. Pokračuje za stavu 3:2.
     
    48:17
    Liptovský Mikuláš bude na teraz čeliť presilovke hostí, pretože Bača odchádza na tresnú lavicu.
     
    44:35
    Vylúčenie na oboch stranách, na strane domácich odchádza Devečka na strane hostí Bystričan.
     
    43:41
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Domáci sa po tomto góle dostali prvý krát do vedenia. Liptovský Mikuláš sa pohyboval v útočnom pásme, po chvíli to vyskúšal tvrdou strelou MICHAL MRAVEC, ktorý tak pretlačil puk za chrbát brankára hostí. Asistencia: Peter Klepáč.
     
    42:50
    Liptovský Mikuláš si vypracoval v krátkom čase dve veľké šance, tá prvá sa zrodila po prihrávke Macíka spoza brány a následnej strely Paukovčeka, ktorý pálil tesne mimo, po chvíli to z podobnej situácie skúšal Bartik, iba do brankára.
     
    39:07
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Domáci vyrovnávajú na 2:2 niečo menej ako jednu minútu pred koncom druhej tretiny, Jakub Bača nahodil puk do útočného pásma, následne sa do zakončenia dostal JAKUB MATEJKA, ktorý tak trošku prekvapil aj Belianského, ktorý lovil puk po jeho strele. Asistencie: Jakub Bača, Dávid Kubovčík.
     
    36:06
    Vylúčenie na strane hostí, hráčska lavica príliš veľa hráčov na ľade.
     
    30:07
    Dobrá akcia domácich, po prihrávke zo stredného pásma sa dostal do útoku Macík, jeho pokus zlikvidoval brankár hostí, ktorý sa blysol aj o pár sekúnd, keď si poradil so strelou z pravej strany.
     
    25:48
    Obrovská šanca na zníženie, Liptovský Mikuláš sa dostal do brejku 2 na 1, po pravej strane prenikol Michal Mravec, ktorý mal na druhej strane voľného Poliačeka, prvý menovaný to skúšal strelou do pravého horného rohu, avšak jeho pokus končí vedľa.
     
    23:26
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Domáci hokejisti sa po dlhšom útočnom tlaku dočkali kontaktného gólu, i keď ani v tomto prípade to nebolo jednoduché. MICHAL MRAVEC sa dostal pred brankára, kde najskôr pochybil po zákroku Belianského, no z následnej dorážky sa mikulášsky hráč už nemýlil. Asistencie: Patrik Kubáň.
     
    19:26
    Domáci dlhšie tlačili v útočnom pásme, najskôr to skúšali od modrej, následne sa ani po prihrávke pred brankárom nepresadil Paukovček, ktorý trafil iba brankára, ktorý sa presúval k tyčke.
     
    18:55
    Liptovský Mikuláš má v závere stretnutia dobrú šancu znížiť náskok stretnutia, po vylúčení Martina Mihalika sa dostali do presilovky 5 na 3.
     
    18:25
    Vylúčenie na strane hostí, ľadovú plochu opúšťa Gál.
     
    18:14
    Topoľčany dali gól!
    Hostia sa dostali už v prvej tretine do dvojgólového náskoku. Úvod stretnutia jasne patril domácim hráčov, potom sa však hostia zobudili hlavne po prvom úvodnom góle, teraz už zvyšujú na 0:2 po tvrdej krížnej strele z hokejky Libora Káčera, ktorý asistoval pri prvom góle Topoľčian. Asistencia: Denis Mihálik.
     
    16:37
    Domáci opäť podržal Palko, najskôr vyriešil bravúrne strely spomedzi kruhov, následne vychytal aj dorážku Tvrdíka, ktorý ostal osamotený pri pravej tyči.
     
    14:13
    Nebezpečná strela Denisa Mihálika, ktorý spomedzi kruhov skoro zvýšil už na 2:0, avšak pohotový zákrok Palka vytlačil strelu aspoň na tyč, následne obrana Liptovského Mikuláša to "vyčistila" pred bránou.
     
    12:37
    Topoľčany v ďalšej veľkej šanci! Hostia sa dostali do brejku 2 na 1, s pukom na hokejke to skúšal z príklepu Mário Uhrík, ktorý trafil iba betóny Palka, ktorý famózne zakročil.
     
    07:24
    Topoľčany dali gól!
    Tak toto je naozaj prekvapivé, respektívne aj s troškou šťastia na strane hostí, tí sa z ojedinelej šance dostávajú do vedenia, aj keď trošku s otáznikom, pretože strela MAREKA MIHÁLIKA podla mňa a prítomných divákov sa odrazila od hornej tyče tesne pred bránkovú čiaru, avšak hlavný rozhodca mal iný názor a tento gól uznal. Asistencia: Marek Klačanský.
     
    03:24
    V liptovskom Mikuláši sme sa dočkali aj prvej presilovky, na dve minúty odchádza z ľadovej plochy Drahovský.
     
    03:17
    Prvá vážnejšia šanca v dnešnom zápase 24. kola, po prihrávke Bartika sa do dobrej šance dostal Macík, ten však strelou z pravej strany našiel iba dobre postaveného brankára.

    Tomáš Batiz

    Branky a nahrávky: 24. Mravec (Kubáň ), 40. Matejka (Bača, Kubovčík), 44. Mravec (Klepáč), 59. Paukovček (Kubovčík ) - 8. M. Mihálik (Klačanský ), 19. Káčer (D. Mihálik ), 58. Klačanský (Behan, Chrkavý )


    HK 32 Liptovský Mikuláš: Palko (Kelčík) - Macík, Fabo, Mezovský, Devečka, Ďuriš, Kuric, Kubáň, Kledrowetz, Matejka, Klepáč, Poliaček, Pekarčík, Sajko, Piatka, Mravec, Kubovčík, Bartik, Bača, Holiga, Paukovček.
    HC Topoľčany: Beliansky (Hippík) - Tartaľ, Káčer, Chrkavý, Drahovský, Bednárik, Klačanský, Hurtaj, Gál, Bystričan, Mrázik, Guričan, Tvrdík, Mihalik Martin, Mihalik Marek, Uhrík, Behan, Mihalik Denis.

    Rozhodčí: Vojtek, Číž, Vyšný
    bahis siteleri