Lipt. Mikuláš – Topoľčany 4:3 (kon.) | Trebišov – Michalovce 1:4 (kon.) | Prievidza – Detva 2:1 (po pr.)
Spišská N. Ves – Bardejov 4:3 (po pr.) | Senica – Trnava 4:0 (kon.) | Pov. Bystrica – Prešov 2:3 (kon.)
konec
HK 32 Liptovský Mikuláš
4:3 (0:2, 2:0, 2:1)
HC Topoľčany
sk Pátek 30.11.2012, 17:00 • ZŠ Liptovský Mikuláš • 1. liga (SR)
Partner:
     
    58:33
    Liptovský Mikuláš dal gól! Domáci sa v závere stretnutia po inkasovanom góle dostali do vedenia zásluhou tvrdej strely z hokejky LUKÁŠA PAUKOVČEKA, ktorý prestrelil brankára hostí. Asistencia: Dávid Kubovčík.
     
    57:54
    Topoľčany dali gól!
    Hostia pár minút pred koncom poslednej tretiny vyrovnávajú v presilovke o jedného hráča na 3:3 zásluhou MAREKA KLAČANSKÉHO. Asistencie: Behan, Chrkavý.
     
    43:41
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Domáci sa po tomto góle dostali prvý krát do vedenia. Liptovský Mikuláš sa pohyboval v útočnom pásme, po chvíli to vyskúšal tvrdou strelou MICHAL MRAVEC, ktorý tak pretlačil puk za chrbát brankára hostí. Asistencia: Peter Klepáč.
     
    39:07
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Domáci vyrovnávajú na 2:2 niečo menej ako jednu minútu pred koncom druhej tretiny, Jakub Bača nahodil puk do útočného pásma, následne sa do zakončenia dostal JAKUB MATEJKA, ktorý tak trošku prekvapil aj Belianského, ktorý lovil puk po jeho strele. Asistencie: Jakub Bača, Dávid Kubovčík.
     
    23:26
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Domáci hokejisti sa po dlhšom útočnom tlaku dočkali kontaktného gólu, i keď ani v tomto prípade to nebolo jednoduché. MICHAL MRAVEC sa dostal pred brankára, kde najskôr pochybil po zákroku Belianského, no z následnej dorážky sa mikulášsky hráč už nemýlil. Asistencie: Patrik Kubáň.
     
    18:14
    Topoľčany dali gól!
    Hostia sa dostali už v prvej tretine do dvojgólového náskoku. Úvod stretnutia jasne patril domácim hráčov, potom sa však hostia zobudili hlavne po prvom úvodnom góle, teraz už zvyšujú na 0:2 po tvrdej krížnej strele z hokejky Libora Káčera, ktorý asistoval pri prvom góle Topoľčian. Asistencia: Denis Mihálik.
     
    07:24
    Topoľčany dali gól!
    Tak toto je naozaj prekvapivé, respektívne aj s troškou šťastia na strane hostí, tí sa z ojedinelej šance dostávajú do vedenia, aj keď trošku s otáznikom, pretože strela MAREKA MIHÁLIKA podla mňa a prítomných divákov sa odrazila od hornej tyče tesne pred bránkovú čiaru, avšak hlavný rozhodca mal iný názor a tento gól uznal. Asistencia: Marek Klačanský.

    Tomáš Batiz

    Branky a nahrávky: 24. Mravec (Kubáň ), 40. Matejka (Bača, Kubovčík), 44. Mravec (Klepáč), 59. Paukovček (Kubovčík ) - 8. M. Mihálik (Klačanský ), 19. Káčer (D. Mihálik ), 58. Klačanský (Behan, Chrkavý )


    HK 32 Liptovský Mikuláš: Palko (Kelčík) - Macík, Fabo, Mezovský, Devečka, Ďuriš, Kuric, Kubáň, Kledrowetz, Matejka, Klepáč, Poliaček, Pekarčík, Sajko, Piatka, Mravec, Kubovčík, Bartik, Bača, Holiga, Paukovček.
    HC Topoľčany: Beliansky (Hippík) - Tartaľ, Káčer, Chrkavý, Drahovský, Bednárik, Klačanský, Hurtaj, Gál, Bystričan, Mrázik, Guričan, Tvrdík, Mihalik Martin, Mihalik Marek, Uhrík, Behan, Mihalik Denis.

    Rozhodčí: Vojtek, Číž, Vyšný
    bahis siteleri