Omsk – Viťaz 4:2 (kon.) | Ufa – Novokuzněck 3:2 (kon.) | Barys – Minsk 7:2 (kon.)
Chanty-Mansijsk – Čerepovec 3:2 (kon.) | Jekatěrinburg – Riga 1:3 (kon.) | Čeljabinsk – Spartak Moskva 4:0 (kon.)
Magnitogorsk – Doněck 1:2 (kon.) | Nižněkamsk – Novosibirsk 2:0 (kon.) | Kazaň – Chabarovsk 4:3 (kon.)
Petrohrad – N.Novgorod 1:0 (kon.) | CSKA Moskva – Dynamo Moskva 4:6 (kon.)
konec
Salavat Julajev Ufa
3:2 (3:0, 0:1, 0:1)
Metallurg Novokuzněck
Pátek 07.12.2012, 14:00KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    50:44
    Metallurg Novokuzněck právě vstřelil branku!
    ALEXANDER BUMAGIN byl vybídnutý skvělou přihrávkou, kde mu stačilo jen trefit prázdnou branku a nemýlil se. Asistence: Dmitri Kagarlickij.
     
    38:28
    Metallurg Novokuzněck právě vstřelil branku!
    V závěru třetiny hosté snižují. Od modré čáry pálil Bumagin a jeho střelu před Tarrkim tečoval DMITRIJ MEGALINSKIJ. Asistence: Randy Robitaille, Alexander Bumagin.
     
    16:34
    Ufa právě vstřelila branku!
    Pankov si sjel s pukem za branku a překrásnou zadovkou překvapil i brankáře Lazušina který byl otočený jiným směrem. Pro JURIJE TRUBAČOVA dorazit kotouč do prázdné branky nebyl problém. Asistence: Alexander Pankov.
     
    05:33
    Ufa právě vstřelila branku!
    A je do o dvě branky. Na modrou čáru dostal nahrávku ANDREJ KONEV a propálil vše co mu stálo v cestě. Asistence: Nikita Filatov, Alexander Proškin.
     
    03:14
    Ufa právě vstřelila branku!
    Po dobrém začátku hostů přichází branka na druhé straně. Příliš velký prostor nechal Novokuzněck VITALI AŤJUŠOVI, který se z mezikruží nemýlil. Asistence: Igor Mirnov, Alexander Štěpanov.

    Ondřej Krásný

    Branky a nahrávky: 4. Aťjušov (Štěpanov, Mirnov), 6. Konev (Filatov, Proškin), 17. Trubačov (Pankov) - 39. Megalinskij (Bumagin, Robitaille), 51. Bumagin (Kagarlickij)


    Salavat Julajev Ufa: Tarkki - Aťjušov, Proškin, Konev, Kolcov, Blaťák, Gurkin - Chlystov, Zinovjev, Rolínek - Mirnov, Pihlström, Kaigorodov - Trubačov, Paršin, Filatov - Pankov, Stěpanov, Gluchov - Musatov
    Metallurg Novokuzněck: Lazušin - Megalisnkij, Metljuk, Ježov, Romanov, Sopel, Arzamascev, Grišin - Kagarlickij, Robitaille, Bumagin - Lazarev, Mereskin (C), Islamov - Černych, Vyglazov, Slapyšev - Kurepanov, Turukin, Simon - Mitrjakov.

    Rozhodčí: Odins, Zacharov - Streltsvo, Tarasov
    bahis siteleri