Chomutov – HC Litvínov 2:3 (kon.) | HC Kladno – Sparta 4:3 (kon.) | Liberec – Mladá Boleslav 4:2 (kon.)
Vsetín – Olomouc 0:2 (kon.) | Hr. Králové – Havlíčkův Brod 3:1 (kon.) | Vítkovice – Třinec 3:5 (kon.)
Slavia – HC Plzeň 7:5 (kon.) | Motor ČB – Písek 8:3 (kon.) | Jihlava – Pardubice 4:2 (kon.)
Havířov – Přerov 11:2 (kon.) | Kometa Brno – Zlín 4:1 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
4:2 (2:1, 2:1, 0:0)
BK Mladá Boleslav
Pátek 07.12.2012, 16:00Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    51:48
    Avšak Liberec jde znovu do oslabení, to už zavání potíži s disciplinovaností. Ondřej Šťáva (LIB) je potrestán za nedovolené bránění.
     
    49:07
    Tygři jdou do tří! Dominik Hrníčko (LIB) poslal kotouč mimo hrací plochu a dostává dvouminutový trest za zdržování hry.
     
    48:32
    Další vyloučení na straně domácího týmu. Zdeněk Král (LIB) v souboji protihráči spíše jen nadzvedl hůl, ovšem sudí jej vylučuje za hákování.
     
    44:20
    Hosté mají možnost dostat se na dostřel jedné branky. Matúš Belovič (LIB) v souboji podrazil protihráče a míří na trestnou lavici.
     
    33:40
    Michal Kupčík (LIB) podrazil jednoho z protihráčů a míří na trestnou lavici. Dle zkušeností z dosavadního průběhu utkání, můžeme očekávat brzké snížení na rozdíl jedné branky.
     
    23:27
    První přesilovka také pro hostující celek. Ondřej Šťáva (LIB) se ohnal po jednom z protihráčů a dostává dvouminutový trest za hrubost.
     
    11:03
    Uvidíme první přesilovou hru. Zahraje si jí Liberec, jelikož za hákování putuje na trestnou lavici Pavel Nastoupil (MBL).

    Martin Zíta

    Branky a nahrávky: 8. Hrníčko (Belovič), 14. Šír, 24. Gecko (Lakatoš, Kupčík), 33. Král (Lakatoš) - 10. Ďurač (Verner, Hercig), 24. Skořepa (Nedbal, Borovec)


    Bílí Tygři Liberec: Hosnedl (Stezka) - Šťáva, Šír, Hrníčko, Belovič, Klinger, F. Chlapík, Havlín, Král, Gecko, Kupčík, Kratochvíl, Lakatoš, Škoda, Kačírek, Zedek, Heřmánek.
    BK Mladá Boleslav: Ašenbrenner (Kořínek) - Verner, Semrád, Nastoupil, Bašus, Plíšek, Mašek, Hercig, Nedbal, Černý, Borovec, Ďurač, Eftimov, Skořepa, Marks, Tržický, Groer, Sedmík, Durdil.

    Rozhodčí: Hladík - Hejl, Hanzlík.
    bahis siteleri