Lipt. Mikuláš – Prešov 2:1 (kon.) | Prievidza – Trnava 2:3 (po s.n.) | Trebišov – Topoľčany 4:2 (kon.)
Bardejov – Detva 3:0 (kon.) | Pov. Bystrica – Spišská N. Ves 3:0 (kon.) | Senica – Michalovce 2:1 (kon.)
konec
HK 32 Liptovský Mikuláš
2:1 (0:0, 1:1, 1:0)
HC Prešov 07
sk Pátek 11.01.2013, 17:00 • ZŠ Liptovský Mikuláš • 1. liga (SR)
Partner:
     
    52:57
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Hneď je na štadióne v Liptovskom Mikuláši veselšie, žijú aj diváci, ale aj samotní hráči, ktorí sa tešia z vedúceho gólu na 2:1, ktorý zaznamenal svojim druhým presným zásahom v tomto zápase PATRIK KUBÁŇ, ktorý sa po skvelej prihrávke Petra Bartíka ocitol osamotený pred brankárom a následnou strelou do pravého horného rohu mu nedal nárok.
     
    39:28
    Prešov dal gól!
    Pár sekúnd pred koncom druhej tretiny Prešov vyrovnáva po góle MAREKA NÁHLIKA, ktorý sa pred brankárom Palkom nemýlil a presnou strelo vyrovnal na 1:1. Asistencie: Milan Varga, Matúš Leskovjanský.
     
    36:43
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Domáci hráči sa dostavajú do vedenia po peknej akcii a rýchlom preniknutí do útočného pásma, kde na úplnom konci bol PATRIK KUBÁŇ, ktorý presnou mierenou strelou do pravého horného rohu nedal šancu Federovi. Asistenciu si pripisuje Tomáš Devečka.

    Tomáš Batiz

    Branky a nahrávky: 37. Kubáň (Devečka), 53. Kubáň (Bartík) - 40. Náhlik (Leskovjanský)


    HK 32 Liptovský Mikuláš: Palko (Bruncko) - Fabo, Mezovský, Devečka, Duriš, Kuric, Kubáň, Kledrowetz, Matejka, Klepáč, Poliaček, Sajko, Uhrík, Lištiak, Mravec, Kubovčík, Bartík, Galko, Bača, Paukovček.
    HC Prešov 07: Fedor (Kmeť) - Varga, Hopkovič, Matejiček, Kadlubiak, Hajduk, Sabol, Loydl, Segľa, Caban, Romanek, Macejka, Kubus, Schneider, Gavač, Náhlik, Leskovjanský, Mikluš, Tomčák, Kivader.

    Rozhodčí: Stano, Farkaš, Vyoral.

    Diváci: 420
    bahis siteleri