Lipt. Mikuláš – Prešov 2:1 (kon.) | Prievidza – Trnava 2:3 (po s.n.) | Trebišov – Topoľčany 4:2 (kon.)
Bardejov – Detva 3:0 (kon.) | Pov. Bystrica – Spišská N. Ves 3:0 (kon.) | Senica – Michalovce 2:1 (kon.)
konec
HK 32 Liptovský Mikuláš
2:1 (0:0, 1:1, 1:0)
HC Prešov 07
sk Pátek 11.01.2013, 17:00 • ZŠ Liptovský Mikuláš • 1. liga (SR)
Partner:
     
    Skončil sa zápas medzi Liptovským Mikulášom a Prešovom výsledkom 2:1 po tretinách 0:0, 1:1 a 1:0. V úvode tretiny sme videli veľmi vyrovnaný hokej, čo sa aj pred samotným duelom očakávalo, prvý gól prišiel až v druhom dejstve, keď do vedenia poslal v 37. minúte chlapcov v modrých dresoch Kubáň, vyrovnávajúci gól prišiel o tri minúty neskôr po presnom zásahu Náhlika. Hrdinom dnešného stretnutia sa stal v 53. minúte Patrik Kubovčík, ktorý svojim druhým gólom rozhodol o výhre domácich 2:1. (19:11:04)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:34
    Fedor opúšťa bránu, Prešov v pásme Liptovského Mikuláša so šiestimi hráčmi!
     
    59:05
    V samotnom závere prichádza vylúčenie na strane domácich, na trestnú odchádza Paukovček.
     
    58:29
    V záverečných sekundách si pri puku hráči domácich, avšak ich rozohrávka z vlastného pásma skončila u hráčov Prešova, tí to využívajú a idú do útoku.
     
    57:52
    Liptovský Mikuláš je natlačený v útočnom pásme, nahodený puk skončil na hokejke Kubáňa, ktorému však preskočil puk cez hokejku.
     
    57:14
    V záverečných minútach si zahrajú presilovku domáci, na trestnú odchádza Náhlik za krosček.
     
    56:45
    Romanek sa perfektným individuálnym prienikom dostal pred bránu, dokázal si obhodiť dvoch a zakončiť, škoda tej "finálky," jeho pokus skončil tesne nad bránou.
     
    Dnešné stretnutie sleduje 420 divákov.
     
    54:14
    Za bránou domácich sa bojuje o puk, domáca obrana sa dobre ubránila a už produkuje prihrávky pre hráčov v útoku, tí sa tentokrát nepresadili v strednom pásme.
     
    52:57
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Hneď je na štadióne v Liptovskom Mikuláši veselšie, žijú aj diváci, ale aj samotní hráči, ktorí sa tešia z vedúceho gólu na 2:1, ktorý zaznamenal svojim druhým presným zásahom v tomto zápase PATRIK KUBÁŇ, ktorý sa po skvelej prihrávke Petra Bartíka ocitol osamotený pred brankárom a následnou strelou do pravého horného rohu mu nedal nárok.
     
    51:36
    Bartik sa snažil individuálne preniknúť cez stred, jeho kľučky na obrancov už neboli také najlepšie a nedokázali mu pomôcť aby tento mikulášsky útočník zakončil, pri puku Prešov.
     
    50:30
    Puk sa po buly dostal až za bránu domácich, tam v kľude a osamotený rozohral.
     
    50:22
    Rozhodca prerušil hru, pretože pri mantinely sa dlhšie bojovalo o puk, vhadzovať sa bude v strednom pásme.
     
    50:03
    Liptovský Mikuláš si vyprodukoval akú takú chvíľkovú prevahu, po prihrávke na modrú vystrelil z prvej Klepáč, rozhodca jeho pokus neuznal a prerušil hru, ofsajd.
     
    49:00
    Po pravej strane teraz prenikol dobre Kubáň, autor jediného gólu domácich, na teraz jeho strela končí u brankára, ktorý vyráža do bezpečia.
     
    48:34
    Najskôr z vlastného pásma rozohrávali domáci, puk sa však odrazil od hokejky jedného z hráčov Prešova do jeho vlastného pásma, tam už koriguje všetku situáciu obrana hostí.
     
    48:02
    Liptovský Mikuláš sa vo vlastnej presilovke dobre ubránil, z trestnej za pár sekúnd príde aj Bača.
     
    47:03
    Prešov naďalej v pásme domácich, Segľa sa dostal medzi kruhy, odkiaľ mieril na bránu mierenou strelou, tá ostala zablokovaná na jednom z hráčov hostí, rozhodca aj tak prerušuje hru - postavenie hráča v bránkovisku.
     
    46:44
    Krušné chvíle pre domácich, Prešov kombinoval v pásme Liptovského Mikuláša, prihrávka striedala prihrávku, ale v konečnej fáze sa zakončovalo od modrej, keď pokus jedného z obrancov skončil u Palka.
     
    46:20
    Vylúčenie v tíme domácich, na trestnú odchádza Bača.
     
    45:16
    Po pár sekundách presilovky sa Prešov dostal do zakončenia, prihrávka spoza brány našla Vargu, ktorý z prvej mieril do horného rohu, ale Palko perfektne zasiahol, presne ukázal ako treba podržať tím.
     
    44:58
    Nepríjemné sekundy pre domácich hráčov, rozhodca Stanko nariadil vylúčenie za príliš veľa hráčov na ľade.
     
    44:36
    V posledných sekundách sa hrá hokej iba zo strany na stranu, viac menej sa nič nedeje.
     
    43:32
    Prešov sa dostal do pásma súpera, prihrávka Macejku pred bránu skončila u domácich hráčov, tí však trošku nešťastne vyhadzujú cez všetky čiary.
     
    42:10
    Nepríjemne ohrozili bránu teraz východniari, rýchla akcia vyvrcholila strelou spomedzi kruhov, na tú sa však iba Palko naťahoval pretože pokus mieri tesne mimo.
     
    42:10
    Nepríjemne ohrozili bránu teraz východniari, rýchla akcia vyvrcholila strelou spomedzi kruhov, na tú sa však iba Palko naťahoval pretože pokus mieri tesne mimo.
     
    41:28
    Spoza vlastnej brány začína Prešov rozohrávku, snažil sa dostať puk z vlastného pásma, ale rozohrávka skončila u hráčov v modrých dresoch, ktorí aj patrične zakončili, strela z ľavej strany skončila medzi betónmi Fedora.
     
    40:40
    Liptovský Mikuláš sa od úvodu tretej tretiny natlačil v pásme, viac krát zakončil na bránu, ale že by sme mohli usudzovať, že sa jednalo o nejakú veľkú šancu, asi ťažko...
     
    40:01
    Začala tretia tretina.
     
    40:00
    Druhá tretina skončila.
     
    39:28
    Prešov dal gól!
    Pár sekúnd pred koncom druhej tretiny Prešov vyrovnáva po góle MAREKA NÁHLIKA, ktorý sa pred brankárom Palkom nemýlil a presnou strelo vyrovnal na 1:1. Asistencie: Milan Varga, Matúš Leskovjanský.
     
    38:32
    Dobrá šanca sa rodila v týchto sekundách na hokejkách hráčov Prešova, tí sa presunuli do útoku, kde aj zakončili presnou strelou rovno na brankára.
     
    37:42
    Dlho to nevyzeralo s presilovkou domácich ružovo, tá na teraz aj končí keď na trestnú odchádza mladý Poliaček.
     
    37:23
    Presilovka domácich hráčov, na trestnú odchádza Loydl.
     
    36:43
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Domáci hráči sa dostavajú do vedenia po peknej akcii a rýchlom preniknutí do útočného pásma, kde na úplnom konci bol PATRIK KUBÁŇ, ktorý presnou mierenou strelou do pravého horného rohu nedal šancu Federovi. Asistenciu si pripisuje Tomáš Devečka.
     
    35:07
    Nahodený puk do útočného pásma domácich sa skĺzol po mantinely a vo finálnej fáze ostal na hokejkách Liptákov, Bartik bojuje o puk, uvidíme či sa mu podarí niečo zaujímavé vymyslieť.
     
    34:22
    Prešov zakladá útok po pravej strane, veľké "haló" po prihrávke z pravej strany nevzniklo obrana domácich zachytila puk a po pár sekundách po prihrávke Uhríka ide do útoku.
     
    33:30
    Dobrá akcia hráčov Liptovského Mikuláša, Poliaček sa dostal až pred bránu Fedora, jeho následná prihrávka medzi kruhmi ostala na hokejke Mravca, ktorý aj tak trošku bez prípravy páli rovno iba do brankára. Pekná a rýchla akcia Liptovského Mikuláša.
     
    32:20
    Nahodený puk zo stredného pásma končí v lapačke brankára Palka, ten ihneď rozohrávka na spoluhráča, ktorý už rozohráva a Liptáci idú tak do útoku.
     
    31:59
    Na buly pred brankárom Fedorom je Lištiak a Mikluš, víťazne to končí pre hráčov Prešova.
     
    31:23
    Najskôr sa do útoku nahrnuli hráči Prešova, tí však nič veľké nespravili a do protiútoku sa už hrnú domáci hráči, strela z pravej strany v podaní Faba natiahla iba lapačku brankára.
     
    30:49
    Buly v obrannom pásme Liptovského Mikuláša, rýchla kontra domácich hráčov končí pri Fedorovi, ktorý musel odrazený puk skrotiť pod lapačku, nasleduje vhadzovanie.
     
    29:58
    Liptovský Mikuláš sa v oslabení snažil o útok, ten sa tiahol až pred útočnú modrú, kde však stroskotal na pozorne obrane Prešova, ktorá si získala puk.
     
    29:27
    Prešov sa aj po buly v útočnom pásme natlačil do útoku súpera, viacero prihrávok zatiaľ nekončí streleckým zakončením, po pár sekundách to od modrej Varga, ktorý ako v prvom prípade tak aj teraz iba do ochrannej siete, v tomto prípade to zavinil teč obrancu.
     
    29:03
    Liptovský Mikuláš v týchto sekundách dobre bráni, avšak hostia sú stále v pásme. Prihrávka po modrej a tvrdá strela v podaní Vargu, ktorý z prvej mieri iba do ochrannej siete.
     
    28:41
    Tak toto je naozaj veľký trest pre domácich hráčov, horúce sekundy si vychutnajú v nasledujúcom oslabení 5 na 3.
     
    28:15
    Prešov sa dobre od začiatku presilovky usadil v pásme Liptovského Mikuláša, viac krát sa s pukom dostal aj pred samotnú bránu, ale na teraz obrana domácich 100% zasahuje.
     
    27:53
    Na trestnú lavicu odchádza kapitán Kuric, v tomto prípade je to za seknutie.
     
    27:26
    Z vlastného pásma začína útok domáci tím, nahodený puk do útočného pásma končí menším bojom o puk pri mantinely, ale po pár sekundách sa hra presunula do stredného pásma, kde sa prerušuje - vylúčenie.
     
    26:27
    Stále sa hrá taký nie najviac zaujímavý hokej pre oko diváka, na teraz sú v útočnom pásme hráči Liptovského Mikuláša, tí po buly ihneď zakončili, ale gólové korenie stále ešte necítiť.
     
    24:29
    Liptovský Mikuláš si aj vo vlastnom oslabení dokázal vyprodukovať nejakú šancu, Kuric spolu so spoluhráčov prenikol do pásma súpera, odkiaľ mierenou strelou triafa iba lapačku Fedora.
     
    23:57
    Prešov už drží v pásme súpera, veľa prihrávok v útočnom pásme, rozťukanie obrany Liptákov, ale ani to nekončí nejakým veľkým ohrozením, východniari naďalej iba kombinujú.
     
    23:26
    Prešov si 15. sekúnd zahrá presilovku 5 na 3 po tom ako na trestnú odchádza Kledrowetz.
     
    22:38
    Puk sa dostal do obranného pásma domácich, za bránou to vyzeralo všeliak puk nemal riadne v moci ani jeden tím, po pár sekundách Liptáci vyhadzujú.
     
    22:11
    Liptovský Mikuláš, resp. Kuric sa dostal do stredného pásma s pukom, tak spravil presne to čo mal, vyhodil do bezpečia.
     
    21:42
    Šancu na úvodný gól budú mať hráči Prešova, na trestnú odchádza Uhrík za vyhodenie puku.
     
    21:04
    Dobrá šanca pre hráčov Liptovského Mikuláša, strelu Mraveca vyrazil brankár Fedor pred seba, puk sa snažil ešte doraziť do brány Kubáň, ale ani vďaka jeho vysokému nasadeniu sa to nepodarilo.
     
    20:14
    Začiatok druhej tretiny patrí domácim hráčom, tí sa postupne dostali do pásma súpera, kde to však zavŕšili iba nahodeným pukom, ktorého sa v konečnej fáze ujali Prešovčania.
     
    20:01
    Začala druhá tretina.
     
    20:00
    Prvá tretina skončila.
     
    19:09
    Liptovský Mikuláš začína útok z vlastného pásma, postupne sa dostali až k súperovej bráne, kde to však opäť nekončí zakončením, veľmi opatrný hokej na oboch stranách.
     
    18:26
    Boj o puk za bránou Prešova, Liptovský Mikuláš sa snažil niečo vymyslieť za bránou hostí, ašak ani v tomto prípade to neskončilo niečim výnimočným.
     
    17:10
    Bača sa snažil o tvrdé zakončenie od modrej, jeho pokus skončil na vyrážačke brankár, vzápätí to skúšal z podobnej situácie, ktorá tento krát už skončila na obrancovi.
     
    16:30
    Liptovský Mikuláš sa dosť dlho držal v útočnom pásme, avšak množstvo prihrávok domáci hráči nezakončili na bránu, po chvíli sa z vlastného pásma prezentovali dlhou a hlavne nepresnou prihrávkou, ktorá konči zakázaným uvoľnením.
     
    Tak trošku predčasne sa nám skončila prvá tretina zápasu 36. kola medzi Liptovským Mikulášom a Prešovom výsledkom 0:0. Spomínaných pätnásť minút nám nič veľkého neprinieslo, uvidíme čo na to povie nasledujúci priebeh hry.
     
    Vyzerá to tak, že niečo je s ľadovou plochou, rozhodcovia ukončili prvú tretinu päť minút pred jeho koncom. Hlásateľka na zimnom štadióne informovala o tom, že zvyšné minúty sa dohrajú v druhom dejstve.
     
    14:49
    Po dlhšom čase sa pokračuje v hre na zimnom štadióne v Liptovskom Mikuláši, ale nebude tomu opäť na dlho, na ľadovej ploche ostáva ležať Mravec, vyzerá to naozaj hrozivo.
     
    14:39
    Krátke prerušenie hry v týchto sekundách, rozhodca si povolal na ľad upratovaciu čatu, neviem vám presne povedať čo sa tam deje, ale na krv to v každom prípade nevyzerá.
     
    13:22
    Pohotový Palko opäť zasahuje, nie je tomu inak aj v týchto sekundách, keď z pravej strany z ničoho nič spoza obrancu vystrelil Tomčák, ktorý trafil iba betón Palka, ktorý ozaj perfektne zasiahol. Z protiútoku sa do zakončenia dostali aj domáci, prízemná strela Lištiaka minula len tesne bránu Fedora.
     
    12:33
    Boj o puk v strednom pásme, najlepšie to končí pre hráčov v modrých dresoch, puk sa k nim odrazil rovno do stredného pásma, následne sami zakladajú útok.
     
    11:20
    Prešov nie a nie zakončiť v presilovke na Palka, východniari to skúšali po pravej strane, ale zakončenie neprichádza. Domáca obrana vypichla puk a vyhadzuje cez všetky čiary.
     
    10:35
    Prešov sa hneď po buly usadil v pásme Liptákov, tam však nič veľké nespravil, skôr naopak vlastnou nepresnou prihrávkou sa dostali mimo útočného pásma, čo v konečnej fáze domácim príde ako pozitívum.
     
    10:04
    Vylúčenie však po chvíli prišlo na domácej strane, na trestnú odchádza Juraj Kledrowetz za nedovolené bránenie.
     
    09:35
    Liptovský Mikuláš sa usadil v útočnom pásme, pri mantinely si fanúšikovia pýtali faul na Bartika, ale tým hlavný rozhodca Stanko nevyhovel, pokračuje sa stále v pásme hostí.
     
    07:44
    Šanca aj na druhej strane, Prešov sa po rýchlej kombinácii dostal pred bránu Palka, kde mikulášsky brankár opäť zasahuje, strela Kubusa z pravej strany skončila medzi jeho betónmi.
     
    07:06
    Dobrá šanca v presilovke domácich, po kombinácii na modrej čiare sa do zakončenia dostal Juraj Kledrowetz, ktorý mieril presne na bránu. Fedor vytiahol zákrok betónom, puk ostal osamotený pred bránou, ale žiaden hráč sa nečinil tou konečnou finálnou bodkou, ktorá by skončila gólom.
     
    06:30
    Individuálny prienik stredom v podaní Michala Mravca, ten sa snažil zrejme získať pásmo, keď jeho nahodený puk však neskončil u brankára.
     
    05:43
    Liptovský Mikuláš v útočnom buly nezískal puk, Prešov sa vzápätí dostal aj do útočného pásma, kde sa snažia získať nejaké sekundy, po pár sekundách Liptovský Mikuláš začína útok spoza vlastnej brány.
     
    05:35
    Prvý krát v tomto stretnutí sa aj vylučuje, na trestnú odchádza po faule v obrannom pásme domácich Leskojanský za podrazenie.
     
    05:12
    Aj po ďalšom buly v obrannom pásme domácich prichádza tlak zo strany súpera, po nahodenom puku Palko zasahuje, opäť sa vhadzuje.
     
    04:35
    Dobrý a hlavne rýchli útok Prešova, ktorý aj tak trošku zaskočil obranu domácich, po pravej strane prenikol Gavač, ktorý sa strelou z príklepu nemýlil, ale mieril iba do lapačky Palka.
     
    03:22
    Zlú rozohrávku v strednom pásme zachytil Kubáň, avšak nič veľké sa neudialo, hostia sa ubránili.
     
    02:42
    Po buly v útočnom pásme sa puk dostal do stredného, vzápätí späť do pásma domácich, tí však už pomaly zakladajú útok uvidíme, či sa konečne dočkáme nejakého vážneho ohrozenia na ľade.
     
    02:18
    Po niečo vyše minúte sa pokračuje buly v strednom pásme, po vhadzovaní sa do pásma dostali domáci, ale tí veľké "haló" nespôsobili skôr naopak, Prešov ide do protiútoku.
     
    02:18
    Vyzerá to tak, že sa nám bude na zimnom štadióne v Liptovskom Mikuláši dlhšie prerušovať, po tom ako sa do brány natláčal Fabo prišiel kontakt s bránou, ktorá stratila svoje pôvodné postavenie. Čaká sa na úpravu...
     
    01:15
    Schneider sa dostal do útoku po pravej strane, jeho len tak nahodený puk skončil v lapačke Palka, ktorý ihneď rýchlo rozohráva.
     
    00:13
    Hneď od úvodu sa hostia dostali do pásma súpera, ohrozenie spomedzi kruhov neskončilo pri Palkovi, ktorý však ostáva ležať na ľadovej ploche po kontaktne s protihráčom, pokračuje sa v hre.
     
    00:01
    Stretnutie práve začalo.
     
    Úvodné zostavy:

    MHK 32 Liptovský Mikuláš: Palko (Bruncko) - Fabo, Mezovský, Devečka, Duriš, Kuric, Kubáň, Kledrowetz, Matejka, Klepáč, Poliaček, Sajko, Uhrík, Lištiak, Mravec, Kubovčík, Bartík, Galko, Bača, Paukovček.

    HC 07 Prešov: Fedor (Kmeť) - Varga, Hopkovič, Matejiček, Kadlubiak, Hajduk, Sabol, Loydl, Segľa, Caban, Romanek, Macejka, Kubus, Schneider, Gavač, Náhlik, Leskovjanský, Mikluš, Tomčák, Kivader.

    Rozhodca: .
     
    Vítam Vás všetkých pri zápase 36. kola druhej najvyššej Slovenskej hokejovej ligy medzi Liptovským Mikulášom a Prešovom. Dúfame, že tento onlajn prenos Vám bude dostatočne vyhovovať a nájdete tu všetko potrebné čo hľadáte.

    V úvode si priblížme oba tímy, dnes začneme teda domácimi.

    Liptovský Mikuláš: Liptákom ich v poslednom vystúpení darilo celkom dobre, na vysokej výhre nad Topoľčanmi sa podieľali hlavne František Poliaček a Peter Bartik, títo dvaja páni dokopy nastrielali súperovi šesť gólov, za čo im prináleží určitá pochvala.

    Prešov: V minulom zápase sa východniari predstavili pred vlastnými divákmi na domácom ľade, keď privítali súpera z Považskej Bystrice. Už úvod stretnutia naznačil, že Prešov chce na domácom ľade bodovať, v 3. minúte otváral skóre Segľa. Do tretinovej prestávky však hostia vyrovnali na 1:1 po góle Adameca. V druhej a tretej tretine sa počet gólov na ukazovateli skóre menil po jeden krát, v oboch prípadoch iba na domácej strane po dvoch presných zásahov v podaní Románeka.

    V tomto veľmi očakávanom zápase pôjde určite aj o nejaké body, Prešov sa v doterajšom priebehu súťaže nachádza na 4. mieste, jeho náprotivok domáci tím z Liptovského Mikuláša na 6. pozícii. Ak by sa však podarilo domácim v tomto zápase vyhrať, pred Prešov by sa nedostali, rozdiel bodov je päť.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie začína o 17:00.

    Tomáš Batiz

    Branky a nahrávky: 37. Kubáň (Devečka), 53. Kubáň (Bartík) - 40. Náhlik (Leskovjanský)


    HK 32 Liptovský Mikuláš: Palko (Bruncko) - Fabo, Mezovský, Devečka, Duriš, Kuric, Kubáň, Kledrowetz, Matejka, Klepáč, Poliaček, Sajko, Uhrík, Lištiak, Mravec, Kubovčík, Bartík, Galko, Bača, Paukovček.
    HC Prešov 07: Fedor (Kmeť) - Varga, Hopkovič, Matejiček, Kadlubiak, Hajduk, Sabol, Loydl, Segľa, Caban, Romanek, Macejka, Kubus, Schneider, Gavač, Náhlik, Leskovjanský, Mikluš, Tomčák, Kivader.

    Rozhodčí: Stano, Farkaš, Vyoral.

    Diváci: 420
    bahis siteleri