Lipt. Mikuláš – Detva 3:1 (kon.) | Spišská N. Ves – Trnava 4:2 (kon.) | Prešov – Michalovce 3:2 (po s.n.)
Prievidza – Senica 1:4 (kon.) | Bardejov – Trebišov 6:1 (kon.) | Pov. Bystrica – Topoľčany 3:4 (kon.)
konec
HK 32 Liptovský Mikuláš
3:1 (0:0, 2:1, 1:0)
HK Detva
sk Pátek 25.01.2013, 17:00 • ZŠ Liptovský Mikuláš • 1. liga (SR)
Partner:
     
    40:54
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Štart do tretej tretiny ako sa patrí, domáci hráči sa hneď po niečo menej ako minúte dostavajú opäť do vedenia o dva góly. Jakub Bača sa najlepšie zorientoval pred Škrečkom, keď odrazený puk dopravil za jeho chrbát. Asistenciu si pripisujú Lukáš Paukovček a Peter Bartík.
     
    38:34
    Detva dala gól!
    Radosť medzi divákmi netrvala príliš veľmi dlho, hostia ihneď po inkasovanom góle vracajú zápas do pôvodného stavu, resp. do rozdielu o jeden gól. KAMIL MAHDÁLIK sa dostal k puku medzi kruhmi, odkiaľ poslal presnú strelu ponad lapačku Palka, mikulášsky brankár zasiahol puk jemne, ale aj napriek tomu končí tento pokus v bráne. Asistencie: Matúš Kamzík.
     
    37:43
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Domáci hráči odskakujú súperovi na rozdiel dvoch gólov, po perfektnej prihrávke skúseného Michala Mravca sa pred bránou v tom najlepšom svetle predviedol obranca MICHAL GALKO, ktorý sa nemýlil. Asistencia: Michal Mravec.
     
    23:54
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Na úvodný gól diváci na zimnom štadióne v Liptovskom Mikuláši čakali až do druhej tretiny, kde sa práve ich hráči dostali do vedenia, autorom gólu je JOZEF FABO, ktorý niečo vyše pred minútou nepremenil nájazd, ale tentokrát v klbu hráčov pred brankárom Škrečkom sa vyznal najlepšie a dotlačil puk do brány. Fabovi to proti tomuto súperovi azda chutí, keď sa v poslednom zápase presne trafil dva krát, na teraz si už pripisuje tretí presný zásah. Asistenciu si píše Peter Bartík.

    Tomáš Batiz

    Branky a nahrávky: 24. Fabo (Bartík), 38. Galko, 41. Bača (Paukovček, Bartik) - 39. Mahdálik (Kamzík)


    HK 32 Liptovský Mikuláš: Palko (Bruncko) - Fabo, Mezovský, Kuric, Kledrowetz, Matejka, Klepáč, Poliaček, Sajko, Uhrík, Mravec, Kubovčík, Bartík, Galko, Bača, Holiga, Paukovček.
    HK Detva: Škrečko (Trebuľa) - Šúrek, Neumann, Buda, Petro, Špila, Hegyi, Srnka, Gutwald, Hataš, Mahdalík, Mačkovič, Páč, Nemček, Trochta, Kanaet, Štepán, Hrčka, Kamzík, Nociar.

    Rozhodčí: Píšťanský, Vido, Farkaš

    Diváci: 328
    bahis siteleri