Lipt. Mikuláš – Detva 3:1 (kon.) | Spišská N. Ves – Trnava 4:2 (kon.) | Prešov – Michalovce 3:2 (po s.n.)
Prievidza – Senica 1:4 (kon.) | Bardejov – Trebišov 6:1 (kon.) | Pov. Bystrica – Topoľčany 3:4 (kon.)
konec
HK 32 Liptovský Mikuláš
3:1 (0:0, 2:1, 1:0)
HK Detva
sk Pátek 25.01.2013, 17:00 • ZŠ Liptovský Mikuláš • 1. liga (SR)
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie začína o 17:00.
     
    Všetkých Vás vítam pri zápase 40. kola medzi Liptovským Mikulášom a Detvou, kde sa už o malý moment začne jeden z ďalších zápasov v druhej najvyššej Slovenskej ligy. Každopádne Vás budeme zásobovať kvalitnými a rýchlymi príspevkami z ľadovej plochy tu na zimnom štadióne v Liptovskom Mikuláši.

    Základná časť nám pomaly, ale predsa vrcholí, do jej samotného konca zostáva 5-6 zápasov. Dnes si to odbijú tabuľkový susedia, šiesty Liptovský Mikuláš privíta na vlastnom ľade siedmu Detvu.

    Liptovský Mikuláš: V posledných zápasoch predvádzajú zverenci Dušana Halahiju kolísavé výkony, raz je z toho prehra s outsiderom z Trebišova 3:5, potom výhra so silnou, i keď značne oslabenou Spišskou Novou Vsou 4:2 a naposledy prehra u lídra v Senci, jasne 1:6. Tri vzájomné stretnutia, dva krát z toho bola výhra Liptákov, jeden krát víťazstvo Detvy.

    Detva: Dnešný súper domácich si vedia dobre, v posledných štyroch zápasoch sa tešil z výhry, naposledy porazili slovenskú 20-tku tesne 2:1.
     
    Úvodné zostavy:

    MHK 32 Liptovský Mikuláš: Palko (Bruncko) - Fabo, Mezovský, Kuric, Kledrowetz, Matejka, Klepáč, Poliaček, Sajko, Uhrík, Mravec, Kubovčík, Bartík, Galko, Bača, Holiga, Paukovček.

    HC 07 Detva: Škrečko (Trebuľa) - Šúrek, Neumann, Buda, Petro, Špila, Hegyi, Srnka, Gutwald, Hataš, Mahdalík, Mačkovič, Páč, Nemček, Trochta, Kanaet, Štepán, Hrčka, Kamzík, Nociar.

    Rozhodca: .
     
    00:01
    Stretnutie práve začalo.
     
    00:30
    Dnešný zápas nám veru začína z ostra, hneď z prvej šanci po buly sa domáci hráči dostali do pásma, prihrávka z hokejky Kurica skončila u Poliačeka, ktorý pred brankárom mieril tesne mimo. Následne sa obrana hostí ubránila.
     
    01:17
    O prvý útok sa v týchto sekundách snažia aj hráči Detvy, žiaľ v tomto prípade to nie je až také veľké "haló". Nahodený puk do pásma zastavila obrana Liptovského Mikuláša.
     
    01:53
    Opäť sú to hostia, ktorí viac ťažia z hry, najskôr prišiel rýchly útok stredom, následne sa hra presunula na pravú stranu, odkiaľ si to na strelu pripravil Petro. Jeho pokus mieril medzi tyče, avšak ešte pred tým prichádza zásah do korčule jedného z domácich obrancov.
     
    02:20
    Liptovský Mikuláš má krátko za sebou ďalšiu veľkú šancu, po prihrávke z pravej strany, resp. po brejku 2 na 1 sa dostal do zakončenia Matejka, ktorý nebol moc dôrazný a nepretlačil puk do odkrytej časti brány, jeho pokus tesne mimo.
     
    03:46
    Azda len taký pokus o udržanie sa v pásme, už to vyzeralo na to, že puk sa dostane medzi kruhy, v poslednej chvíli však Mačkovič nahadzuje na bránu a Palko radšej drží puk v lapačke.
     
    04:00
    Z buly v útočnom pásme Detvy sa nič veľkolepé nedialo, domáci síce vyhrali buly, ale o pár sekúnd sa už predviedli nepresnou prihrávkou, ktorá skončila až zakázaným uvoľnením, opäť buly pred Palkom.
     
    05:11
    V týchto sekundách sme svedkami aj prvého vylúčenia, na trestnú odchádza hráč hostí, Šúrek za hákovanie.
     
    05:36
    Liptovský Mikuláš sa po buly k ničomu nedostal, Detva sa dokázala oslobodiť, ďalší útok prišiel o pár sekúnd, tentokrát prišlo aj zakončenia, z pravej strany mieril rovno do brankára Paukovček.
     
    06:40
    Liptovský Mikuláš opäť začína útok, Holiga sa dostal s pukom na hokejke medzi kruhy, diváci si už pýtali gól, ale mikulášskemu hráčovi skĺzol puk po hokejke, obrana hostí sa ubránila.
     
    07:11
    Hostia v plnom počte.
     
    07:35
    Domáci hráči si v presilovke veľké šance nevytvorili, uvidíme ako skončí tento útok domácich hráčov, ktorí sa pomaly rozbiehajú do útoku z vlastného pásma.
     
    08:17
    Prechod do pásma bol trošku dlhší, viacero prihrávok v obrannom pásme a súhrnná kombinácia cez stred, všetko to však vyvrcholilo zakončením z pravej strany z hokejky Kurica, ktorý páli iba do lapačky Škrečka.
     
    08:42
    Kolotoč v týchto sekundách predvádza v útočnom pásme Paukovček, ten sa obtočil okolo brány a následne spomedzi kruhov aj zakončil, avšak jeho pokus skončil iba na obrane.
     
    09:21
    Liptovský Mikuláš v útočnom pásme, viac krát sa prihrávalo po ľavej strane, konečnú bodku akcie však dal mladučký Uhrík, bývalí hráč SR20, ktorý sa pretlačil pred bránu a z posledných možných síl zakončil iba do lapačky Škrečka.
     
    10:26
    Menšie zmätky, alebo nervozitu na tribúne vzbudil domáci brankár Palko, ktorý svojou prihrávkou spoza vlastnej brány našiel iba protihráča, ten však nezareagoval na ponúknutú možnosť dostatočne rýchlo, všetko následne pokryla obrana.
     
    11:23
    Tvrdú a razantnú strelu si pripísal na svoje konto obranca Detvy, Šúrek si to v pohode a bez problémov pripravil na strelu a svojim prízemným pokusom iba natiahol betón Palka, ten si pripisuje ďalší úspešný zákrok.
     
    12:33
    Detva sa po dlhšom čase drží v pásme súpera na dnešné pomery nejako dlhšie, avšak všetko je zapríčinené bojom o puk pri mantinely, nejaké veľké tlaky, resp. strelecké pokusy na bránu neregistrujeme.
     
    13:01
    Dobrú šancu si vyprodukovali domáci hráči, konkrétne sa Bartík dostal až pred Škrečka, kde mieril iba do jeho vesty, resp. do jeho brucha. Brankár hostí túto situáciu následne pokryl.
     
    14:10
    Prvé oslabenie si zahrajú aj domáci hráči, tí sa budú brániť po tom ako na trestnú lavicu odchádza útočník Paukovček.
     
    14:50
    Prvá vážnejšia šanca v presilovke sa zrodila pred pár sekundami, veľa hráčov, veľa zakončení na Palka síce neskončilo gólom, ale diváci sa mali o čo strachovať, posledný pokus sa odrazil od betónu domáceho brankára, následne domáca obrana zasiahla.
     
    16:10
    V týchto sekundách sa na ľade objavil aj Paukovček, ktorý opustil trestnú lavicu, v prvej presilovke si Detva vyprodukovala iba jednu šancu, resp. viacero pokus, ktoré gólom neskončili. Pokračuje sa v hre 5 na 5.
     
    16:45
    Detva postupovala do útočného pásma, tesne pred modrou čiarou prichádza nahodenie puku o mantinel, Palko to všetko za bránou kontroluje a sklepáva puk pre spoluhráča.
     
    17:02
    V útočnom pásme sa v týchto chvíľach ocitli domáci hráči, po vyhratom buly Paukovčeka prišiel tvrdý pokus od modrej v podaní Poliačeka, ten svojou strelou trafil iba betón Škrečka.
     
    17:38
    Hra sa na pár sekúnd upokojila, na rozohrávku čakajú za vlastnou bránou Detva, oba mužstva striedajú...
     
    18:04
    Po nepresnej prihrávke hostí v ich útočnom pásme sa do protiútoku snažili dostať domáci hráči, v strednom pásme si vymenila dvojica hráčov Klepáč a Bartik puk, druhý menovaný už-už prenikal do pásma, v tom však rozhodca píska ofsajd.
     
    18:49
    Pár sekúnd, resp. niečo vyše minútu do konca prvej tretiny, útok v týchto sekundách zakladajú spoza vlastnej brány hostia, tí sa veľmi rýchlo dostali pred súperovu bránu, ale tam však veľký rozruch nespôsobili.
     
    19:44
    Posledné sekundy zápasu, domáci hráči sa stiahli do pásma a vyzerá to tak, že prvá tretina nám skončí nerozhodným výsledkom.
     
    20:00
    Prvá tretina skončila.
     
    Pred pár sekundami sa nám skončila prvá tretina zápasu medzi Liptovským Mikulášom a Detvou výsledkom 0:0. Tento stav je pre diváka azda určite neprijateľným faktorom, síce v úvode videli dve veľké šance domáceho tímu, ale ani Poliaček, vzápätí Matejka sa nepresadili. Ostatné šance sa ako tak rodili iba v presilovkách, ale ani po nich gól nepadol. Pokračovať teda budeme približne o 17:43.
     
    20:01
    Začala druhá tretina.
     
    20:51
    Úvodné sekundy v druhej časti hry patria domácim, tí sa ihneď z prvej šance, respektívne útoku dostali do zakončenia, pokus z ľavej strany pokryl brankár Škrečko, pokračujeme vhadzovaním.
     
    21:49
    Obrovskú šancu, alebo aj úvodný gól mal v týchto sekundách na hokejke Jozef Fabo, ktorý sa dostal do samostatného nájazdu, zoči-voči brankárovi Škrečkovi však zaváhal, brankár hostí sa blysol perfektným zákrokom betónom.
     
    21:52
    Vylúčenie na strane hostí, na trestnú odchádza Gutwald.
     
    22:56
    Dobrú šancu vo vo vlastnom oslabení mali hráči Detvy, tí zachytili nepresnú prihrávku vo vlastnom obrannom pásme, dostali sa z protiútoku do útočného pásma, odkiaľ Kanaet pálil mierenou strelou do brvna Palkovej brány.
     
    23:54
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Na úvodný gól diváci na zimnom štadióne v Liptovskom Mikuláši čakali až do druhej tretiny, kde sa práve ich hráči dostali do vedenia, autorom gólu je JOZEF FABO, ktorý niečo vyše pred minútou nepremenil nájazd, ale tentokrát v klbu hráčov pred brankárom Škrečkom sa vyznal najlepšie a dotlačil puk do brány. Fabovi to proti tomuto súperovi azda chutí, keď sa v poslednom zápase presne trafil dva krát, na teraz si už pripisuje tretí presný zásah. Asistenciu si píše Peter Bartík.
     
    26:08
    Po góle pokračujeme vylúčením na domácej strane, za hákovanie v týchto sekundách odchádza na trestnú Mravec.
     
    26:40
    Prvý útok v tejto presilovke sa hosťom nejako najlepšie nevydaril, dostali sa síce do útočného pásma, ale medzi kruhmi sa individuálne nepresadil Buda, ktorý mieril iba do obrancu súpera.
     
    27:45
    Detva začala útok z vlastného pásma, po prihrávke medzi pásmami ostala ruka postranného rozhodcu hore, takže hostia odovzdali puk súperovi, ktorý sa bude snažiť o niečo natiahnúť sekundy v oslabený a následne vyhodiť puk.
     
    28:31
    Na buly v obrannom pásme domácich sa ocitol Matejka a Mahdálik, víťazne z tohto mikro súboja vyšli hostia, ktorí sa následne postarali aj o zakončenia, ktoré po strele od modrej končí v Palkovej lapačke.
     
    28:58
    Pred pár sekundami bol na buly v obrannom pásme, teraz si už prehadzuje puk na čepeli v útočnom pásme, reč je samozrejme o Matejkovi, ktorý svojim pokusom od mantinelu vybojoval pre svoj tím útočné pásmo.
     
    29:21
    Hra sa nám teraz prehadzuje zo strany na stranu, po buly vo vlastnom pásme sa Detva dostala na opačnú stranu, tam sa z podobnej situácie bude snažiť niečo vymyslieť.
     
    Dnešné stretnutie sleduje 328 divákov.
     
    29:45
    Na akcie, alebo nejaké pokusy sa hra v posledných minútach vyrovnala, v týchto chvíľach začínajú útočnú akciu spoza vlastnej brány hráči Detvy. Od mantinelu sa prezentoval nepresnou prihrávkou Špika, zakázané uvoľnenie.
     
    30:25
    Prekvapivým pokusom to v týchto sekundách skúšal pokusom spoza brány Mravec, jeho pokus skončil iba na bočnej sieti brány. Po prerušení hry sa strhla za branou Škrečka jemná "roztrška" medzi Bartikom a Špilom, rozhodcovia všetko upokojili.
     
    31:57
    Po pár prihrávkach po pravej strane sa do zakončenia dostali zverenci Mariána Horvátha, mierenou strelou sa prezentoval zo spomínaného miesta Petro, ktorý mieril iba do betónov mikulášskeho brankára, puku sa vzápätí ujali domáci obrancovia.
     
    33:02
    Touto cestou môžme určite aj pochváliť domáci fanklub, ktorý si dnešný zápas naozaj užíva, na tribúne sa zišla azda "30-tka" domácich verných fanúšikov, ktorí z plného hrdla povzbudzujú a kričia "Mikuláš olé olé olé...".
     
    34:26
    Malý rozruch však na ľade spôsobili hostia, ktorí prenikli do pásma súpera a presnou strelou spomedzi kruhov ohrozili Palka, ten však vyrazil do bezpečia a na šťastie pre domácich sa puk od mantinelu odrazil na ich hokejky, z následného protiútoku musel zasahovať Škrečko.
     
    34:58
    Šancu na vyrovnanie majú hostia, ktorí si za pár sekúnd zahrajú presilovku o jedného hráča, za držanie už mieri na trestnú lavicu Galko.
     
    35:34
    V útočnom pásme na teraz dobre kombinujú hráči Prešova, tí to skúšajú prihrávkami hlavne v rozmedzí pravého kruhu a spoza brány, strelu na bránu sme v tejto presilovke ešte neregistrovali.
     
    36:00
    V útočnom pásme na teraz dobre kombinujú hráči Prešova, tí to skúšajú prihrávkami hlavne v rozmedzí pravého kruhu a spoza brány, strelu na bránu sme v tejto presilovke ešte neregistrovali.
     
    36:55
    Opäť to skúšajú hostia v útočnom pásme, po výmene azda troch prihrávok sa dostal do zakončenia dostal Trochta, ktorý z prvej strany mieri iba do Palka, ten si v doterajšom priebehu ešte drží čisté konto.
     
    37:15
    Po presilovke Detvy sa domáci už v plnom počte dostali do útoku, tam sa veru zrodila celkom zaujímavá šanca, prihrávka Paukovčeka našla pred bránou Uhríka, ktorý z prvej mieril veľmi nepresne a tým netrafil odkrytý priestor Škrečkovej brány.
     
    37:43
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Domáci hráči odskakujú súperovi na rozdiel dvoch gólov, po perfektnej prihrávke skúseného Michala Mravca sa pred bránou v tom najlepšom svetle predviedol obranca MICHAL GALKO, ktorý sa nemýlil. Asistencia: Michal Mravec.
     
    38:34
    Detva dala gól!
    Radosť medzi divákmi netrvala príliš veľmi dlho, hostia ihneď po inkasovanom góle vracajú zápas do pôvodného stavu, resp. do rozdielu o jeden gól. KAMIL MAHDÁLIK sa dostal k puku medzi kruhmi, odkiaľ poslal presnú strelu ponad lapačku Palka, mikulášsky brankár zasiahol puk jemne, ale aj napriek tomu končí tento pokus v bráne. Asistencie: Matúš Kamzík.
     
    40:00
    Druhá tretina skončila.
     
    Skončila sa druhá tretina medzi Liptovským Mikulášom a Detvou výsledkom 2:1. Hladný divák po góloch a akciách si už v druhej časti hry nemohol sťažovať, v druhej tretine videl tri góly, z toho dva na domácej strane. Do vedenia dostal hráčov v modrých dresoch v 24. minúte Fabo, keď sa v zmätku pred bránou vyznal najlepšie, dvojgólové vedenia domácich prišlo dve minúty pred samotným koncom tretiny po presnom zásahu Galka, konečnú bodku druhej tretiny, aspoň tú gólovú dal v jej samotnom závere Mahdálik, ktorý sa mierenou strelou spomedzi kruhov nemýlil.
     
    40:01
    Začala tretia tretina.
     
    40:54
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Štart do tretej tretiny ako sa patrí, domáci hráči sa hneď po niečo menej ako minúte dostavajú opäť do vedenia o dva góly. Jakub Bača sa najlepšie zorientoval pred Škrečkom, keď odrazený puk dopravil za jeho chrbát. Asistenciu si pripisujú Lukáš Paukovček a Peter Bartík.
     
    44:03
    V týchto sekundách sú v útočnom pásme hostia, tí sa po kombinácii dostali do zakončenia, keď od modrej presne mieril Mačkovič.
     
    45:05
    Tak čo sa teraz dialo na zimnom štadióne v Liptovskom Mikuláši to azda potešilo každé oko hladného diváka po tvrdosti, najskôr domáci hráči netrafili prázdnu bránu, vzápätí sa po prihrávke Palka dostal do samostatného nájazdu Bartik, ktorý zlyhal. Počas šance sa na ľadovej ploche podla môjho úsudku objavili na ľadovej ploche až šiesti hráči súpera, vzápätí sa zrodila ďalšia šanca, po ktorej ostal na ľade ležať jeden z domácich hráčov. Po prerušení hry sa zrodila aj bitka medzi Paukovčekom a Páčom. Veľmi krušné chvíle tu na zimáku v Liptovskom Mikuláši.
     
    45:05
    Osobne vám neviem povedať čo sa deje v hlavách rozhodcov, tí sa najskôr rozhodli že vylúčia na oboch stranách, v konečnom dôsledku je na tresne iba Páč za údery.
     
    45:36
    Domáci hráči si ihneď po buly vyprodukovali šancu, tvrdou strelou sa presadil Uhrík, ktorý mieril iba do brankára, po odraze sa činila aj obrana hostí, ktorá vyhradzuje cez všetky čiary.
     
    46:07
    V útočnom pásme opäť domáci hráči, po pár prihrávkach sa strelou od modrej presadil Bartik, ktorý mieril do pravého rohu, ale puk pred brankárom zmenil smer, Škrečko reflexne zasiahol.
     
    46:50
    Aj po tejto šanci to skúša domáci útočník, pokusy Bartíka končia tesne mimo, v oboch prípadoch sa snažil presadiť spomedzi kruhov, ale zrejme mu nepasuje hokejka, pretože o tú s ktorou nastupoval do dnešného zápasu prišiel už v prvej tretine, keď ju v súboji o puk zlomil.
     
    47:50
    Domáci zakladajú útok z vlastného pásma, na prihrávku z obranného pásma nadviazal Kubovčík, ten sa však po spracovaní nedostal do útoku, ten čo tam šiel je iba puk, ktorého sa už zmocnili hostia.
     
    48:52
    V posledných sekundách sa nám hra presúvala zväčša zo strany na stranu bez nejakého veľkého streleckého korenia, pokračuje buly v útočnom pásme domácich.
     
    49:28
    Na útočnej modrej sa dostal k puku Klepáč, ten však vzápätí stratil rovnováhu, ale v poslednom možnom okamihu ešte stihol poslať puk do útoku, v mikro súboji pri mantinely to skončilo výhrou hostí, ktorí už postupujú do útoku.
     
    50:34
    Liptovský Mikuláš sa z vlastného pásma snažil dostať, avšak rozohrávku zachytil súper, ktorý to v konečnom dôsledku nevyužil. Nahodený puk zachytili obrancovia.
     
    51:48
    Hra sa nám na teraz tak povediac spomalila, Detva sa ešte snaží z posledných síl niečo spraviť s výsledkom, resp. spôsobiť nejakú drámu v závere zápasu.
     
    52:23
    Liptovský Mikuláš sa postupne cez stredné pásmo dostal aj do zakončenia na bránu, pokus Bartíka spomedzi kruhov skončil na brankárovi, ktorý schoval puk do lapačky.
     
    52:56
    V boji o puk za bránou Palka to skončilo víťazne pre domáci tím, ten sa však až tak moc z tejto malej výhry netešil, po tom čo prihrávka prechádza všetkými čiarami, zakázané uvoľnenie.
     
    53:05
    Buly v útočnom pásme Detvy, z vhadzovania bol vylúčení Matejka, následne sa na buly objavil Fabo, ktorý v tomto súboji nezvíťazil.
     
    54:17
    Liptovský Mikuláš si pripisuje ďalší strelecký pokus na bránu súpera, tentokrát je to od modrej čiary z hokejky Klepáča, brankár Škrečko opäť zasahuje.
     
    54:55
    Na rozohrávku čakajú vo vlastnom pásme hráči Detvy, v týchto chvíľach ešte oba tímy striedajú. Útok na strane hostí aj prišiel, avšak v útočnom pásme sa nič veľkého nestalo.
     
    55:38
    Atmosféra by sa v závere stretnutia dala krájať, na trestnú odchádza z domáceho tímu Bača a z tímu súpera Špila.
     
    56:29
    Okolo brány v týchto sekundách obiehal Bartík, ten vzápätí prihral pred bránu, kde sa strelou prezentoval Mravec, jeho pokus dokázal brankár Škrečko zlikvidovať.
     
    56:54
    Pripomínam, že stále sa pokračuje v hre 4 na 4, po buly v pásme domácich sa Liptáci dostali do útoku, ale z toho nič veľké nespravili, pretože osamotený Bartík prišiel o puk.
     
    57:32
    Detva prenikla do útoku najskôr cez stred, hra sa po prihrávke presunula na pravú stranu odkiaľ vyskúšal pozornosť Palka autor jediného gólu hostí Mahdálik, ktorý však na teraz pálil do lapačky mikulášskeho brankára.
     
    57:58
    Dobrá akcia začínala v strednom pásme, domáci hráči sa rútili do útoku s trojicou hráčov. Poliaček sa tak trošku unáhlil s prihrávkou na Kurica, resp. ho nenašiel najpresnejšie.
     
    58:47
    V závere stretnutia odchádza na trestnú lavicu Kledrowetz, na tento fakt skúša dobrými radami nadviazať tréner hostí, ktorý si zobral oddychový čas.
     
    58:47
    ŠKREČKO ostáva na striedačke!
     
    59:18
    Detva sa dostala do útočného pásma, tam to však nevyskúšala strelecky, z čoho už, už ťažili domáci hráči, Bartík sa snažil presadiť medzi dvoma obrancami, avšak lepšie to zvládli na teraz hostia.
     
    59:42
    Cez celé ihrisko vyhadzuje puk asistent kapitána Mravec, vyzerá to tak že domáci si tri body z dnešného zápasu udržia.
     
    59:57
    Tak toto, keby vyšlo písalo by sa o tom ešte veľmi dlho. Domáci brankár Palko v závere stretnutia zasiahol lapačkou, videl že zápas sa pomaly končí, hodil si tak teda puk na hokejku a vyhodením cez všetky čiary minul bránu len tesne!
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    Skončil sa nám zápas 40. kola medzi Liptovským Mikulášom a Detvou výsledkom 3:1. Prvá tretina nebola moc záživná, veľké akcie sa zrodili v jej samotnom úvode, ale nepresne mierili mladíci či už Matejka, alebo o pár minút Poliaček. V druhej časti hry to bolo na góly už o niečo živšie, v 24. minúte sa presadil pred brankárom Fabo, následne na 2:0 zvyšoval Galko. Konečný verdikt v druhej tretine však mali hostia, konkrétne Mahdalík, ktorý znižoval na 2:1. V poslednej časti hry to bol taký dravý hokej, viac sa bilo ako hralo, posledný gól v stretnutí zaznamenal v 41. minúte Bača, ktorý prekonal zblízka brankára Škrečka.
     
    Pre dnešok sa s vami lúči Tomáš Batiz, verím že ste si tento zápas prostredníctvom nášho portálu užili. Prajem Vám pekný zvyšok večera, ale aj samotného víkendu. (19:14:25)

    Tomáš Batiz

    Branky a nahrávky: 24. Fabo (Bartík), 38. Galko, 41. Bača (Paukovček, Bartik) - 39. Mahdálik (Kamzík)


    HK 32 Liptovský Mikuláš: Palko (Bruncko) - Fabo, Mezovský, Kuric, Kledrowetz, Matejka, Klepáč, Poliaček, Sajko, Uhrík, Mravec, Kubovčík, Bartík, Galko, Bača, Holiga, Paukovček.
    HK Detva: Škrečko (Trebuľa) - Šúrek, Neumann, Buda, Petro, Špila, Hegyi, Srnka, Gutwald, Hataš, Mahdalík, Mačkovič, Páč, Nemček, Trochta, Kanaet, Štepán, Hrčka, Kamzík, Nociar.

    Rozhodčí: Píšťanský, Vido, Farkaš

    Diváci: 328
    bahis siteleri