Lipt. Mikuláš – Detva 3:1 (kon.) | Spišská N. Ves – Trnava 4:2 (kon.) | Prešov – Michalovce 3:2 (po s.n.)
Prievidza – Senica 1:4 (kon.) | Bardejov – Trebišov 6:1 (kon.) | Pov. Bystrica – Topoľčany 3:4 (kon.)
konec
HK 32 Liptovský Mikuláš
3:1 (0:0, 2:1, 1:0)
HK Detva
sk Pátek 25.01.2013, 17:00 • ZŠ Liptovský Mikuláš • 1. liga (SR)
Partner:
     
    59:57
    Tak toto, keby vyšlo písalo by sa o tom ešte veľmi dlho. Domáci brankár Palko v závere stretnutia zasiahol lapačkou, videl že zápas sa pomaly končí, hodil si tak teda puk na hokejku a vyhodením cez všetky čiary minul bránu len tesne!
     
    58:47
    ŠKREČKO ostáva na striedačke!
     
    58:47
    V závere stretnutia odchádza na trestnú lavicu Kledrowetz, na tento fakt skúša dobrými radami nadviazať tréner hostí, ktorý si zobral oddychový čas.
     
    55:38
    Atmosféra by sa v závere stretnutia dala krájať, na trestnú odchádza z domáceho tímu Bača a z tímu súpera Špila.
     
    46:07
    V útočnom pásme opäť domáci hráči, po pár prihrávkach sa strelou od modrej presadil Bartik, ktorý mieril do pravého rohu, ale puk pred brankárom zmenil smer, Škrečko reflexne zasiahol.
     
    45:05
    Osobne vám neviem povedať čo sa deje v hlavách rozhodcov, tí sa najskôr rozhodli že vylúčia na oboch stranách, v konečnom dôsledku je na tresne iba Páč za údery.
     
    45:05
    Tak čo sa teraz dialo na zimnom štadióne v Liptovskom Mikuláši to azda potešilo každé oko hladného diváka po tvrdosti, najskôr domáci hráči netrafili prázdnu bránu, vzápätí sa po prihrávke Palka dostal do samostatného nájazdu Bartik, ktorý zlyhal. Počas šance sa na ľadovej ploche podla môjho úsudku objavili na ľadovej ploche až šiesti hráči súpera, vzápätí sa zrodila ďalšia šanca, po ktorej ostal na ľade ležať jeden z domácich hráčov. Po prerušení hry sa zrodila aj bitka medzi Paukovčekom a Páčom. Veľmi krušné chvíle tu na zimáku v Liptovskom Mikuláši.
     
    40:54
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Štart do tretej tretiny ako sa patrí, domáci hráči sa hneď po niečo menej ako minúte dostavajú opäť do vedenia o dva góly. Jakub Bača sa najlepšie zorientoval pred Škrečkom, keď odrazený puk dopravil za jeho chrbát. Asistenciu si pripisujú Lukáš Paukovček a Peter Bartík.
     
    38:34
    Detva dala gól!
    Radosť medzi divákmi netrvala príliš veľmi dlho, hostia ihneď po inkasovanom góle vracajú zápas do pôvodného stavu, resp. do rozdielu o jeden gól. KAMIL MAHDÁLIK sa dostal k puku medzi kruhmi, odkiaľ poslal presnú strelu ponad lapačku Palka, mikulášsky brankár zasiahol puk jemne, ale aj napriek tomu končí tento pokus v bráne. Asistencie: Matúš Kamzík.
     
    37:43
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Domáci hráči odskakujú súperovi na rozdiel dvoch gólov, po perfektnej prihrávke skúseného Michala Mravca sa pred bránou v tom najlepšom svetle predviedol obranca MICHAL GALKO, ktorý sa nemýlil. Asistencia: Michal Mravec.
     
    37:15
    Po presilovke Detvy sa domáci už v plnom počte dostali do útoku, tam sa veru zrodila celkom zaujímavá šanca, prihrávka Paukovčeka našla pred bránou Uhríka, ktorý z prvej mieril veľmi nepresne a tým netrafil odkrytý priestor Škrečkovej brány.
     
    34:58
    Šancu na vyrovnanie majú hostia, ktorí si za pár sekúnd zahrajú presilovku o jedného hráča, za držanie už mieri na trestnú lavicu Galko.
     
    Dnešné stretnutie sleduje 328 divákov.
     
    26:08
    Po góle pokračujeme vylúčením na domácej strane, za hákovanie v týchto sekundách odchádza na trestnú Mravec.
     
    23:54
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Na úvodný gól diváci na zimnom štadióne v Liptovskom Mikuláši čakali až do druhej tretiny, kde sa práve ich hráči dostali do vedenia, autorom gólu je JOZEF FABO, ktorý niečo vyše pred minútou nepremenil nájazd, ale tentokrát v klbu hráčov pred brankárom Škrečkom sa vyznal najlepšie a dotlačil puk do brány. Fabovi to proti tomuto súperovi azda chutí, keď sa v poslednom zápase presne trafil dva krát, na teraz si už pripisuje tretí presný zásah. Asistenciu si píše Peter Bartík.
     
    22:56
    Dobrú šancu vo vo vlastnom oslabení mali hráči Detvy, tí zachytili nepresnú prihrávku vo vlastnom obrannom pásme, dostali sa z protiútoku do útočného pásma, odkiaľ Kanaet pálil mierenou strelou do brvna Palkovej brány.
     
    21:52
    Vylúčenie na strane hostí, na trestnú odchádza Gutwald.
     
    21:49
    Obrovskú šancu, alebo aj úvodný gól mal v týchto sekundách na hokejke Jozef Fabo, ktorý sa dostal do samostatného nájazdu, zoči-voči brankárovi Škrečkovi však zaváhal, brankár hostí sa blysol perfektným zákrokom betónom.
     
    14:10
    Prvé oslabenie si zahrajú aj domáci hráči, tí sa budú brániť po tom ako na trestnú lavicu odchádza útočník Paukovček.
     
    13:01
    Dobrú šancu si vyprodukovali domáci hráči, konkrétne sa Bartík dostal až pred Škrečka, kde mieril iba do jeho vesty, resp. do jeho brucha. Brankár hostí túto situáciu následne pokryl.
     
    05:11
    V týchto sekundách sme svedkami aj prvého vylúčenia, na trestnú odchádza hráč hostí, Šúrek za hákovanie.
     
    02:20
    Liptovský Mikuláš má krátko za sebou ďalšiu veľkú šancu, po prihrávke z pravej strany, resp. po brejku 2 na 1 sa dostal do zakončenia Matejka, ktorý nebol moc dôrazný a nepretlačil puk do odkrytej časti brány, jeho pokus tesne mimo.
     
    00:30
    Dnešný zápas nám veru začína z ostra, hneď z prvej šanci po buly sa domáci hráči dostali do pásma, prihrávka z hokejky Kurica skončila u Poliačeka, ktorý pred brankárom mieril tesne mimo. Následne sa obrana hostí ubránila.

    Tomáš Batiz

    Branky a nahrávky: 24. Fabo (Bartík), 38. Galko, 41. Bača (Paukovček, Bartik) - 39. Mahdálik (Kamzík)


    HK 32 Liptovský Mikuláš: Palko (Bruncko) - Fabo, Mezovský, Kuric, Kledrowetz, Matejka, Klepáč, Poliaček, Sajko, Uhrík, Mravec, Kubovčík, Bartík, Galko, Bača, Holiga, Paukovček.
    HK Detva: Škrečko (Trebuľa) - Šúrek, Neumann, Buda, Petro, Špila, Hegyi, Srnka, Gutwald, Hataš, Mahdalík, Mačkovič, Páč, Nemček, Trochta, Kanaet, Štepán, Hrčka, Kamzík, Nociar.

    Rozhodčí: Píšťanský, Vido, Farkaš

    Diváci: 328
    bahis siteleri